IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• важно е човек да знае и да следва приоритетите си...

въздържател ли ще го наречем, или пияница..., или - умерен консуматор на алкохол /лимитирано - "въздържател"/ - тук има намигване - именно за ония, които ще използват свои специфични тълкувания на мислите на другите..., все тая - кой-как ще си подрежда приоритетите...

...стига да не налага свои приоритети на останалите...

Та - на въпроса - нека опитаме да се натряскаме - и си запазим тия нагласи - да сме натряскани нон-стоп - дни наред, да сме постоянно като талпи - в тая страна "вечно" лято би се случило само в нечии фантазии...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Студено, ама идеално за хапване и пийване. Кой ти е виновен, че си въздържател!?

П.П.
      Добро утро, Мечо!
      Добро утро, тайфата!
      Идеално, идеално, ама зима.
      И какво, ако не бях въздържател, щеше да е лято ли ???
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Добро утро tnm
        Добро утро на почти всички

Празници ама студено
        Студено, ама идеално за хапване и пийване. Кой ти е виновен, че си въздържател!?

П.П.
        Добро утро, Мечо!
        Добро утро, тайфата!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Добро утро tnm

Празници ама студено
          tnm

Коментар

• Т'ва, че Мечката чак сега разбрал за Декартова координатна система, ко да направим ся? Да ходя да му искам автограф ли?

П.П. Той шофьорче - върти с ръчната гумите на кораба и си оди дет' си иска.

Откъде да знам кой бил Декарт да'е ... ( има там и една дескриптивна геометрия при триизмерно евклидово пространство и там не се ползва точно Декарт, а други неща при проектирането ).

Ама, и тях откъде да ги знам да'е ... - с 4-ти клас съм - па корабите ви ги носи Дядо Коледа под елхата. Мо'е си поръчаш 4-5 бройки утре - за 1-на нощ става работата, докато си хапваш на масата през т'ва време.

После оня лудият дядка само ще пришпори шейната с елените и си готов.

Ха, наздраве!

П.П. За утре искам да ми разкажете колко прави 2+2, щот' Русото и т'ва не е чувал да'е ... - само ти и Мечока, бът ъф коурс ( смигам )

Аз знам, че 2+2 = около 7, 8 ( да не се усъмни клиента ), ма може и повече да'е ... ( ку си некой БГ политик да кажем ) - там направо с нулите се почва изодзадзе и по-смело 7 милки или 8 милки фримерну ...
            Last edited by marandi; 22.12.2013, 23:00.

Коментар

• Мъъ ... откъде да сме чували за Декарт, бря?

Планиметрия учат още в 5-ти клас, а стериометрия в 10-ти клас.

П.П. Само Русото е с 4-ти клас и затова не го е чел да'е .. ( то цяло БГ е с 4-ти клас, само ти и Мечока сте с 5-ти клас и ни надухте главата с тоя Декарт )

Забрави да извикаш Булгар, Булгар и да с тупнеш по гърдите, щот' никой не го знае - само вие двамцата
              Last edited by marandi; 22.12.2013, 22:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                П.П. По принцип в Азия се усмихват нон-стоп - прегледай си коя цивилизация на колко години е: Китай/Индия/Тайланд или Щатите.
                Само в Япония, където усмивката е приета като формално и задължително лице при официални контакти.

В Китай/Индия/Тайланд не е така и не е задължително.

А в СЕЩ усмивката, формалната усмивка, не е задължителна като обществен знак (в американската провинция нито ще ти се усмихнат "по дефолт", нито ще искат от теб усмивка, за да се разберете като хора), но е прието правилото "keep smiling" от тези, които не са уверени в себе си (например като некои тук), които показват/лъжат по този начин, че са уверени в себе си, хе-хе.

Също така (както и некои хора тук) американецът, вторият най-голям простак след руснака, може да си позволи да коментира Декарт, без да го е чел.

Независимо от горната критика на обикновения американец намирам доста неща, за които да го уважавам лично. За разлика от многото българи (и некои гръмогласни тук).

Има едно руско понятие "мудак":
                https://www.youtube.com/watch?v=pGE72YfLVnA
                Last edited by vmаnkov; 22.12.2013, 21:15.
                Свободен във виелицата.
                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• ...
                  Last edited by silistra; 22.12.2013, 20:32.

Коментар

• На всички сладури,пишещи в темите на форума желая здраве и весели празници,
                    обич и респект!

Коментар

• Добра вечер !
                      http://www.youtube.com/watch?v=BZu69_ouc-U

Коментар

Намери и ти ква чалгия да пуснеш. Прочети разсъжденията му за възгледите на некой си Тихо и Коперник, и после неговите собствени възгледи относно това дали земята се движи. Те това е гений !!! Чак аз му свалям шапка.

Самостоятелно мислене му е майката. И бащата. Мъдростта идва при мислителите, не при папагалите !!!
                        Ей, т'ва в черничкото, ако не го беше изтряскал - нямаше да си ти ( смигам )

П.П. И кой беше ти? ( реторично) - че си тръгнал да вдигаш кокалите на чиляка?

99% време прекарано в огледалото като Нарцис да ми мелиш на главата колко си умен, красив и уникален?

Миииии ..... ей, ти го пазар, бря - 7 млрд. са вече - действай - ко ми мелиш едно и също. Аз така, аз онака ... - ( питам пак продаде ли нещо на чужденците досега )?

Чалъми за Българите - разбрахме, че се опитваш да продаваш - на чужденците 2 реда продаде ли те питам ( питам )?

Аз, Аз, Аз-аз-аз-аз .......................

Ся като прочетеш малко повече - някой ден мога да те светна къде ти е проблема с това ааа-аааа--аааааааазззззззззззз - кане.

Засега у лЕво, че си ми смешен. Мо'е направиш партия на Пауните с оня другия с женските никове и да се възхищавате по 25 часа в денонощието к'ви сте умници и все недооценини. Извод - Българите са фрости, че не ви еВават.

П.П. Пусни ни някой ден и таблицата за умножение да'е - че 2х2 = 4 - щот' ние сефте чуваме за Декарт, ако не беше ти .......?
                        Last edited by marandi; 22.12.2013, 17:05.

Коментар

• Намери и ти ква чалгия да пуснеш. Прочети разсъжденията му за възгледите на некой си Тихо и Коперник, и после неговите собствени възгледи относно това дали земята се движи. Те това е гений !!! Чак аз му свалям шапка.

Самостоятелно мислене му е майката. И бащата. Мъдростта идва при мислителите, не при папагалите !!!
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            Добър ден Мечо!
                            Добър ден на всички!

И какво е казал човекът, дето ти е допаднало толкоз!?
                            Декарт има много пасти да изяде докато синтезира нещо по този начин, ама е писано от Българин и т'ва за Мечока е проблем - няма може се надуе - че по-велики Българи от него нЕма и затова се дуе, че чете чужденци.

---------------------------------------------------------------------------------
                            ХХ век ( виж кога е писан текста )

Вечно нямаме време
                            гоним нови проблеми .
                            Всеки ден всеки час
                            някой сочи към нас .
                            Още щом се събудим
                            скачаме като луди
                            И политаме пак
                            сякаш гониме влак .

Нервите се обтягат ,
                            но така се налага -
                            в този 20- ти век
                            с динамичен човек ,
                            механичен човек ,
                            прозаичен човек ,
                            алергичен човек ,
                            невротичен човек .

Утре пак ще ни кажат ,
                            че лениви сме даже .
                            Други бързат пред нас
                            гонят всеки час .

Но какво да направим
                            има по-добри /2 ,
                            затова да забравим
                            болката дори / 2

Някой чупи рекорда ,
                            някой пада зад борда .
                            Продължавай напред !
                            Тука има си ред .

Прелетяват сезони
                            ние времето гоним .
                            Ето спира се то ,
                            да ни пита защо /4

http://www.vbox7.com/play:e59e131b

----------------------------------------------------------------------------

Долу ти е линк-а за песента, ако имаш желание да си я чуеш

П.П. То затова е и вечен хит - ма, ся ще четем фростотиите на шматки-текстописци ( чалгари ), дет' ни се набиват евридей в пространството - вместо да си оплакна ушите с нещо такова.

Гали го по главата и викай - Браво, моето момче, браво - песничка за лека нощ?! Мега-ултра-талантливо си моето, дете ... - дай да тъ кисс-на по бузата.
                            ----------------------------------------------------------------------------
                            Като оня паун с 9 поста и женски ник и вече сам си ръси "атестати" на себе си и си поставя оценки, че бил "Ооооо...тличник!" - ма дали не ми е смешно - т'ва се чудя ....? Има Пазар, бре алоуу - марш там да'е ... - той ще ги оценява
                            Last edited by marandi; 22.12.2013, 16:56.

Коментар

Добро утро tnm

Аз най я разбирам философията. Ся чета и Декарт е достигнал до некои истини.
                              Добър ден Мечо!
                              Добър ден на всички!

И какво е казал човекът, дето ти е допаднало толкоз!?

Коментар

• Купих си елхичка. Малка, невзрачна, но здраво изглеждаща. Надявам се да се хване след празниците, Две години ми се прецакват

Коментар

Working...
                                X