Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеБлагодаря за отзивите.
Тъпото е че ни затвориха билковата аптека в Бургас.
Има и филтърни чайове на съответните растения, но са по- лайт версия. И мечото грозде, и жълтият кантарион са популярни и можеш да ги намериш лесно.
Знам колко неприятна е тази болка.
п.п.Не се тъпчи и избягвай зелето .
п.п.п.Видях съвета- с ваната, на чичо, Да, облекчава- проверено. Можеш да добавиш и морска сол.Last edited by val/she; 23.12.2013, 16:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДавайте пенкилери,одеве пак направих бъбречна криза,избухаха ми 2 инжекциона но шпа за сега бива ,ама като им мине действието не ми се мисли
С какво разбивате котления камък?
Чай от Дребноцветна върбовка ! И мечото грозде помага
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДавайте пенкилери,одеве пак направих бъбречна криза,избухаха ми 2 инжекциона но шпа за сега бива ,ама като им мине действието не ми се мисли
Коментар
-
Малко рождественски и негърски.
https://www.youtube.com/watch?v=jusA...0F47250A903430
Дайте му ряз на усилвателя, увеличете ниските.
Не, не съм вярващ, но ви поздравявамСвободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЧовека като произведе нещо и прави сервизи, магазини за резервни части. А дедо Боже изпуал 5 милиарда униката, и ни сервизи, ни части, ни инструкции, ни нищо. Добре, че донейде сами сме зели положението в ръце.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеС Калгон и сода за хляб, ама за перални машини . За бъбреци - не!
Пии много вода ..Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
С какво разбивате котления камък?, ама за перални машини . За бъбреци - не!
Пии много вода ..
Коментар
-
Равни части от жълт кантарион, жълт енчовец, жълта мъртва коприва и лепкаво еньовче се попарват с вряла вода. Отварата престоява така 30 минути, после се пие 3 пъти на ден по 1 чаена чаша.
Не помня количеството на билките, но водата трябва да е 3 1/2 чаши.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Абе, смеете се вие, а в Петрограде люди с голода пухнут !!!
http://www.youtube.com/watch?v=B9uVxClCTWYБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИдеално, идеално, ама зима.
И какво, ако не бях въздържател, щеше да е лято ли ???
Зима, зима, ама у Балканя има половин метър сняг - всичко е бяло и чисто.
Ако не беше въздържател щеше да си пийваш червено винце, да замезваш със свинска пържола и щеше да понасяш по-лесно несгодите атмосферниПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар