IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Билките можеш да закупиш от дрогерии и обикновени аптеки.
    Има и филтърни чайове на съответните растения, но са по- лайт версия. И мечото грозде, и жълтият кантарион са популярни и можеш да ги намериш лесно.
    Знам колко неприятна е тази болка.

п.п.Не се тъпчи и избягвай зелето .
    Киселото,или прясното зеле?
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Благодаря за отзивите.
      Тъпото е че ни затвориха билковата аптека в Бургас.
      Билките можеш да закупиш от дрогерии и обикновени аптеки.
      Има и филтърни чайове на съответните растения, но са по- лайт версия. И мечото грозде, и жълтият кантарион са популярни и можеш да ги намериш лесно.
      Знам колко неприятна е тази болка.

п.п.Не се тъпчи и избягвай зелето .

п.п.п.Видях съвета- с ваната, на чичо, Да, облекчава- проверено. Можеш да добавиш и морска сол.
      Last edited by val/she; 23.12.2013, 16:38.

Коментар

Давайте пенкилери,одеве пак направих бъбречна криза,избухаха ми 2 инжекциона но шпа за сега бива ,ама като им мине действието не ми се мисли
        С какво разбивате котления камък?
        Ако имаш вана - в гореща вода се киснеш, колкото можеш да търпиш. Може да ти е смешно - но ще отлепяш кожата с дърпане...( но се съмнявам да имаш желание за смях )
        Чай от Дребноцветна върбовка ! И мечото грозде помага

Коментар

Давайте пенкилери,одеве пак направих бъбречна криза,избухаха ми 2 инжекциона но шпа за сега бива ,ама като им мине действието не ми се мисли
          UROCIT- Potassium Citrate

Коментар

• Малко рождественски и негърски.
            https://www.youtube.com/watch?v=jusA...0F47250A903430

Дайте му ряз на усилвателя, увеличете ниските.

Не, не съм вярващ, но ви поздравявам
            Свободен във виелицата.
            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Благодаря за отзивите.
              Тъпото е че ни затвориха билковата аптека в Бургас.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Човека като произведе нещо и прави сервизи, магазини за резервни части. А дедо Боже изпуал 5 милиарда униката, и ни сервизи, ни части, ни инструкции, ни нищо. Добре, че донейде сами сме зели положението в ръце.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                  С Калгон и сода за хляб , ама за перални машини . За бъбреци - не!
                  Пии много вода ..
                  Човека като произведе нещо и прави сервизи, магазини за резервни части. А дедо Боже изпуал 5 милиарда униката, и ни сервизи, ни части, ни инструкции, ни нищо. Добре, че донейде сами сме зели положението в ръце.
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• hemilio

Мечо грозде- чай/отвара.
                    Топло, диета и ...никакъв алкохол. Лека храна и повече течности.
                    Повечето от празничните гозби не са препоръчителни и могат да обострят състоянието ти.
                    Истинският грузински чай е подходящ, а и е приятен.

Бързо възстановяване!

Коментар

С Калгон и сода за хляб , ама за перални машини . За бъбреци - не!
                      Пии много вода ..

Коментар

Ако вярваш на бабини деветини:
                        Равни части от жълт кантарион, жълт енчовец, жълта мъртва коприва и лепкаво еньовче се попарват с вряла вода. Отварата престоява така 30 минути, после се пие 3 пъти на ден по 1 чаена чаша.
                        Не помня количеството на билките, но водата трябва да е 3 1/2 чаши.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Давайте пенкилери,одеве пак направих бъбречна криза,избухаха ми 2 инжекциона но шпа за сега бива ,ама като им мине действието не ми се мисли

Коментар

• Абе, смеете се вие, а в Петрограде люди с голода пухнут !!!
                            http://www.youtube.com/watch?v=B9uVxClCTWY
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Здравейте банда
                              Мечо би трябвало да му е лесна адаптацията със сладко и сън

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Идеално, идеално, ама зима.
                                И какво, ако не бях въздържател, щеше да е лято ли ???

Зима, зима, ама у Балканя има половин метър сняг - всичко е бяло и чисто.
                                Ако не беше въздържател щеше да си пийваш червено винце, да замезваш със свинска пържола и щеше да понасяш по-лесно несгодите атмосферни
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X