IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Мхм ... как беше лафа:

Не се притеснявайте, ако сте стигнали дъното в БГ-то. Просто си досипете още.

Ай, дзън!
    Е, и?
    Досипах си още.
    Ама аз наваксвам за вчера, щото пак на именен ден бяхме, ама пусто ме пазариха за шофер и ни 20 драма даже. Нооо, пак недоволни от шофирането, и викам друг път който си има возило да си го вози самостоятелно.
    О, забравих, викам един поздрав да ви препратя, че като го гледам без да го слушам и не ми е много харно. И който не е минал по тоя път, сам ще реши по кой да върви.

http://www.youtube.com/watch?v=hnY2nkUUw40
    Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Знам, че има промяна в правилата. Преди беше правилно - в къщи, а сега- вкъщи.

Не се дърви за глупости и не бъди, чак толкова, хиперактивен по определени теми. Като скачени съдове сте няколко ника.
      И ко съм се дървел?

Прочетох забележката на Манков, проверих - видях, че наистина има промяна от 2012 г. и толкоз.

После ми се изредиха 3 малоумника с некви глупости да им чета? Щот' толкоз и разбрали ко си шпрехаме с Манков.

П.П. Оня с омекотителя за китки и женския ник, па се изцепи, че точно с едно "н" го бил учил в училище преди хиляда години. Значи толкоз го е бил и научил.

Освен да се хилиш с хора, дрънкащи през 2 думи за компетентност - друго ко ти остава?

Коментар

П.П.П. И правилата не са на Манков, а на БАН - Манковите правила са съвпаднали с тия на БАН след 2012 година
        Естествено, че не са негови.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
          Ко да прая?
          Нищо не прая!
          Оти вреди на пиеньето.
          Което е ънфоргивън!

Или се коркаш - или поркаш!
          Инак, после те цепи чутурата.
          И ти стръже джигера.

...................
          Тъй де!
          За здраве ще да е.
          Днес е рожденият ден на коньо на Будьони.
          Мхм ... как беше лафа:

Не се притеснявайте, ако сте стигнали дъното в БГ-то. Просто си досипете още.

Ай, дзън!

Коментар

Ясну, отиде в редицата при Зарколина и сие ....

Още някой?!

П.П. Ся ми кажи къде съм казал, че Манков не е прав? Просто му пуснах линк да види, че е станал праффф ... след 2012 година.

Дотогава не е бил праффф ...

П.П.П. И правилата не са на Манков, а на БАН - Манковите правила са съвпаднали с тия на БАН след 2012 година
            Знам, че има промяна в правилата. Преди беше правилно - в къщи, а сега- вкъщи.

Не се дърви за глупости и не бъди, чак толкова, хиперактивен по определени теми. Като скачени съдове сте няколко ника.
            Last edited by val/she; 18.01.2014, 20:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Айдеее, учупи тъпомеря

Коментар

Бат' Серго,

ти ко правиш с пълни малоумници кат' видиш, бря? Сладко бебе Манков вдяна от раз, че шпрехаме за различни неща и си млъкна - ма, след него цял керван върви да скъса тъпомера.

--------------------------------------

Ха, наздраве!

Ко да прая?
                Нищо не прая!
                Оти вреди на пиеньето.
                Което е ънфоргивън!

Или се коркаш - или поркаш!
                Инак, после те цепи чутурата.
                И ти стръже джигера.

...................
                Тъй де!
                За здраве ще да е.
                Днес е рожденият ден на коньо на Будьони.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                  По ТВ7 го дават Мечо...
                  Не ми напомняй! Много изкуствен тоя то ТВ-то, тоя нашият е по-натурален.

Коментар

• По ТВ7 го дават Мечо...

Коментар

• Забравих да честитя на всички именници днес - да са живи и здрави !

Коментар

Маранди, това, което си дал като линк, подкрепя на манковите правила.
                        Ясну, отиде в редицата при Зарколина и сие ....

Още някой?!

П.П. Ся ми кажи къде съм казал, че Манков не е прав? Просто му пуснах линк да види, че е станал праффф ... след 2012 година.

Дотогава не е бил праффф ...

Last edited by marandi; 18.01.2014, 20:35.

Коментар

• Айде успокоявайте се вече бре, тука горят къщи и свят, вие за ннннн-то се вайкате още.

Коментар

Маранди, това, което си дал като линк, подкрепя на манковите правила.
                            Айдеее, учупи тъпомеря
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Маранди, това, което си дал като линк, подкрепя манковите правила.

Чичо, съболезнования.
                              Last edited by val/she; 18.01.2014, 20:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Мани ги данъчните...Още ме преследват за някакви си 6000 лв....
                                И ХЕИ са горе - долу....до 200 лв
                                Да не ти дойдат охрана на труда - глобите им почват от 1500 до 15 000 лв.
                                След това Пожарната - гледат , гледат и от 2000 нагоре....
                                Общината са за кафе с дебел "морков" - само от 20 -200 лв....

Пожарната казваш.....?
                                Бива.

Начи, такованката:
                                Аз имам голема колекция от запалки, паликлечета и доста други файер-атрибути. Ей на, ся се сещам че имам некъде на склад и николко кибрита "Буря". От ония старите, гдето моеш да ги палнеш и от нокътя. Пък те после горят като бенгалски огин.
                                И сух спирт имам.

Глей ся ко предлагам:
                                Зимаш и ми даваш саде един караконджул, другите ги бушиш на марока, с думите - "Балкански стандарт". /Ша ги рупа, както ламя - домашна руска залата./

Но го избираш мъжко!
                                И с провиснали мъде.

Моя милост, самосиндикално ще му чаркальосам на едната топка - клечката, а на другото таше - едно апче сух спирт.
                                И подир - ще да го натириме у вабриката?

Не ли?
                                Last edited by sergo; 18.01.2014, 22:24.

Коментар

Working...
                                X