IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
    Ей,Чиче,как го разкри Мечо,що за стихотворения тайничко си рецитира..

".....аз знам, аз вярвам, че си права,
    когато съгрешиш дори!....."

http://chitanka.info/text/12604-kym-partijata
    Кръвта, вода не става....
    Отвън виолетово - черен а вътре червен...

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Eдва ли са по-гладни от софийските дришльовци живущи под наем.
      А и аз не живея там все още бе кратуно дървена
      Отде да знам колко са гладни софийските дриплювци , живеещи под наем., бе кирпичена тухлоо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- ПРИЯТНА ПОЧИВКА

Купонът свършил и трите момичета станали да си ходят.
        - Чакайте, не се запознахме, - извикал младежът.
        - Аз съм първата водка, - казало първото момиче, с рокля с цвят на портокал, станало и си тръгнало
        - Аз съм втората водка, - казало второто момиче, с рокля с цвят на кока-кола, станало и си тръгнало.
        - Аз съм третата водка, - казало третото момиче, с рокля с цвят на зелена ябълка, станало и си тръгнало.
        Малко след това на масата дошъл ужасен хулиган. Крещял, удрял, скачал и не искал да пусне младежа да си тръгне.
        - Ти пък кой си, - се намръщил младежът.
        - Аз съм главоболието и ще остана с тебе чак до утре.
        ...
        Не минало много време и до хулигана застанал приятен господин, ударил една тупалка на досадника и го разкарал от главата на младежа.
        - Кой си ти - попитал учудено младежа!?
        - Аз съм студената сутрешна биричка - кротко отвърнал господина

П.П.
        Добро утро, Мечо!
        Добро утро, тайфата!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- ПРИЯТНА ПОЧИВКА

Купонът свършил и трите момичета станали да си ходят.
          - Чакайте, не се запознахме, - извикал младежът.
          - Аз съм първата водка, - казало първото момиче, с рокля с цвят на портокал, станало и си тръгнало
          - Аз съм втората водка, - казало второто момиче, с рокля с цвят на кока-кола, станало и си тръгнало.
          - Аз съм третата водка, - казало третото момиче, с рокля с цвят на зелена ябълка, станало и си тръгнало.
          Малко след това на масата дошъл ужасен хулиган. Крещял, удрял, скачал и не искал да пусне младежа да си тръгне.
          - Ти пък кой си, - се намръщил младежът.
          - Аз съм главоболието и ще остана с тебе чак до утре.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Джанки има , но знаеш ли колко са гладни в Радомирско.?.Зелени ги берат плодовете....
            Eдва ли са по-гладни от софийските дришльовци живущи под наем.
            А и аз не живея там все още бе кратуно дървена

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
              Бат Пешо, много си готин, но няма как да не забележа три твои изцепки:
              1. 96-97 било друго, сега банките не можели да фалират.
              2. у процесорите нямало транзистори.
              3. у домашната ракия нямало метилов алкохол.
              4. На политиците, тяхната м@м@, ама дубря са те, щото иначе кого ще турим

Добро утро tnm
              Last edited by mechobikov; 02.02.2014, 06:47.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Бат Пешо, много си готин, но няма как да не забележа три твои изцепки:
                1. 96-97 било друго, сега банките не можели да фалират.
                2. у процесорите нямало транзистори.
                3. у домашната ракия нямало метилов алкохол.

Коментар

Тц, не си мотика а противопехотна мина.....
                  Настъпи ли те човек фучи, фърчи и гърми....

пп Чета, че си по-права от Партията......Забелязвам у мечката двоен стандарт.... За едни може а за други не....( добре е изучил едно време за малката и голямата правда)

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Ти права си, когато съгрешиш дори
                  Ей,Чиче,как го разкри Мечо,що за стихотворения тайничко си рецитира..

".....аз знам, аз вярвам, че си права,
                  когато съгрешиш дори!....."

http://chitanka.info/text/12604-kym-partijata

Коментар

• абе то АТЕРКИТЕ са готини акции-но са с баМкова доходност-не ми завиждай толкова,че има хора заредили в Агриа,Хидравлики,Инса,Зранчо кадето са къде,къде по растящи от Адванса като доходност към момента

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                      много добър избор-и аз пийкам sashtoto в момента
                      Страхотна е тази бургаска гроздова, мани го батьо Пепе. Огромните лозови масиви, край Карнобат , явно не ги е виждал, та да твърди, че купешката ракия се прави от спирт. Това са стари хора със закостенели виждания. Онзи ден си купувам зарядно за акумулатор от "Лидъл". Първо още в 7 сутринта срещнах един кретен, който ми заяви гордо, че ако подаващия ток е под 5 ампера, това зарядно не става за автомобили. Прочетох, че устройството е произведено в гр. Бохум, ФРГ. Тогава си помислих: "Аз на ФРГ ли ще вярвам или на един български идиот, който ползва за източници производители на кисело зеле?".
                      С това не ми свършиха неволите. Когато отидох в работата ми и споделих за покупката, някои играчи ми натякнаха как старо руско зарядно било железно, а дори самоделните били най-добри!!!
                      Новото ми зарядно работи доста интелигентно и клетките с електролит въобще не кипят, а се беше заредил перфектно. Оставих го за едно денонощие в най-големия студ, но след като го заредих, ми показваше 13 волта, а ремъка на алтернатора не свиреше въобще както преди!!!

ПП Много се отплеснах, а исках само да ти кажа, че благородно ти завиждам за атерките, които си купил, а аз нямам възможност в момента да заредя

Коментар

Бате Пешо
                        В домашната има повече метилов алкохол, а бургаска гроздова е производство на винпром 'Черноморско злато Поморие' по традиционна българска рецепта.
                        много добър избор-и аз пийкам sashtoto в момента

Коментар

• Първоначално изпратено от grajdanin Разгледай мнение
                          Не бях сънувал месеци и вчера някакъв странен сън имах, който още не мога да го разгадая. След фитнес, влизам да се преобличам в мъжката съблекалня, отварям си шкафчето и вътре намирам едно живо кученце - от ония малките, където им правят панделки. След като се приготвих, го взех с мен, за да помоля жената, която е на касата да потърси стопанина или стопанката му. Тръгвам аз и няква ме гледа и вика:Ти що си взел на еди коя си кучето? Уж ме пита, а не ми дава възможност от крясъците да й обясня. Наскачаха трима-четирима и добре че бях до вратата, за да хвърля напред към тях кучето, а аз да тръгна назад да бягам. Тръгвам да бягам, а в това време спира рейс, който е на отстояние максимум сто метра от фитнеса. Не подобрих световен рекорд, но със сак пълен с дрехи, задминавах други тичащи към рейса все едно са спрели. Качих се и тогава се събудих-надявам се да няма втора част.
                          Превозните средства символизират социума. Кучето- нагон или приятелство. Съдейки по това, че е нагиздено- вероятно ще имаш неправилна преценка/действия по отношение представител на другия пол. Много вероятно, тя, както и обкръжението й, да ти отвърне/отвърнат със същото. По някакъв начин ще бъде събуден състезателния ти дух (фитнес салона и тичането)

Коментар

• Немци е имало и доста по- навътре на Балканите- край Одрин (откъдето е единият ми прадядо). В района на Търново е имало унгарци.

Коментар

Бате Пешо
                              В домашната има повече метилов алкохол, а бургаска гроздова е производство на винпром 'Черноморско злато Поморие' по традиционна българска рецепта.
                              Повервах ти.Ти изобщо не знаеш за какво става дума.Това дето се продава по кръчмите и магазините няма нищо общо с грозде и плодове.Спирт и есенции.

Коментар

Джанки има , но знаеш ли колко са гладни в Радомирско.?.Зелени ги берат плодовете....
                                Е ми нали имат Завод за тежко машиностроене.Перник е на един ....място.София също.

Коментар

Working...
                                X