IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
    Имам усещане че участвам в "Обратен завой".
    КАКВО СТАВА ТУКА БЕ?
    Става нищо ново под слънцето. Ако имаш нерви (не се искат кой знае колко нерви) вземи прочети темата днес (сигурно ще ти отнеме не повече от 10мин) и ще разбереш.
    Това е най-доброто, което мога да препоръчам.
    Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Питай този дето пита гугъл всеки път - той ще ти каже
      Имам усещане че участвам в "Обратен завой".
      КАКВО СТАВА ТУКА БЕ?
      г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Тъй как съм седнал, моа ли изям една КРУША
        Басирам се,че ако станеш,моеш да изядеш ДВЕ!
        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          Нима смяташ, че Мечобика ще събори комунизЪма без да е проектирал нито един кораб?
          Лорде ти си извратен и го знаеш.
          г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
            BatSvetlio какво е Щ+Щ?
            Питай този дето пита гугъл всеки път - той ще ти каже

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
              Кой да духа бе оли?
              Щ + Щ май, момченцее
              BatSvetlio какво е Щ+Щ?
              г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Мичокът разбира от проектиране и изработка на кораби, колкото Зарколина различава кислородната молекула.

П.П. Той още не е чувал, че освен във въздуха - я има и във водата. Затова окислявал дрождите с кислород от въздуха .... ( мега-идиътс )

Стадо некадърници с мания за величие. От политици до всички. Затова - духайте

Ха, наздраве!
                Наздраве!
                Ама мечока ще те наиграе по философия!

Коментар

Мичокът разбира от проектиране и изработка на кораби, колкото Зарколина различава кислородната молекула.

П.П. Той още не е чувал, че освен във въздуха - я има и във водата. Затова окислявал дрождите с кислород от въздуха .... ( мега-идиътс )

Ха, наздраве!
                  Кой да духа бе оли?
                  Щ + Щ май, момченцее

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                    Нима смяташ, че Мечобика ще събори комунизЪма без да е проектирал нито един кораб?

Ха, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение
                      аз, например ОТНОВО твърдя, че без кислород /разбира се - това е кислородът от въздуха/ - няма качествена ферментация!
                      Те отдавна всичко читаво се изнася от БГ - заради тъпи шматки кат' тИбя.

П.П. Ся остава да ми обясниш - кат' претакаш 1-2 пъти захар и вода - дали във водата има кислород?

Нищо, че не била от въздуха според тИбя кислородната молекула.
                      --------------------------------------------------------------------

БГ-стан трябва да изчезне и толкоз - прекалено много неграмотна паплач с мания за величие.

Затова само си мълча вече - духайте и изчезвайте. Колкото по-бързо - толкова по-добре.
                      Last edited by marandi; 02.02.2014, 22:08.

Коментар

Питах простичко - как ще имате кораб на вода ( тестван ) без проектанти и корпусници, дет' да ви го изработят?

П.П. Направи си ги сам вече корабите и плавай на тях. Тук ми се ръгът некви вторични фруфесии после.

Няма кой да ви ги конструира и прави вече - надувайте се колкот' искате и ми говори за "концентрация" по Бланко.

Затова таблите и кафетата у Варна - и под чужд флаг ( щот' много лаете нещо )

Коментар

Понякога имам чувство, че имаш проблем с концентрацията. Явно чувството не ме лъже. Не е възможно чак толкова неадекватно да симетризираш (по Бланко). Игнасио Мате Бланко
                          Питах простичко - как ще имате кораб на вода ( тестван ) без проектанти и корпусници, дет' да ви го изработят?

П.П. Направи си ги сам вече корабите и плавай на тях. Тук ми се ръгът некви вторични фруфесии после.

Няма кой да ви ги конструира и прави вече - надувайте се колкот' искате и ми говори за "концентрация" по Бланко.

Затова таблите и кафетата у Варна - и под чужд флаг ( щот' много лаете нещо )

Коментар

• тоя гугъл чудеса прави - и сляпото дори проглежда с него...

... остана да имаме и малко практика - и може да почнем да пишем научните си трудове ..., т.е. - да преписваме - ама - откъде? - пак там, де - в гуглето...

аз, например ОТНОВО твърдя, че без кислород /разбира се - това е кислородът от въздуха/ - няма качествена ферментация! СЪЩО твърдя, че за извършване на процесите на ферментацията се спазва определена температура, която мерим в ГРАДУСИ по ЦЕЛЗИЙ...

Справка - с вашите знания от гугъл - идете да практикувате там, където се извършва ферментация - с тонове ежедневно. Тогава ще хванете смисъла на нещата.

Все пак това не става за ден-два...

Поздрави!

Коментар

Не мога. Сега трябва първо да се справим с комуноидните идиотици !!!
                              Жалко, успех на другия фронт тогава.
                              Щом няма да има мач - лягам си!

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                                Не се съюзявам. Просто гледам мача ти с ...не знам можеш ли се справиш с шизофреиден параноик? Мисля, че можеш, такива на море колко сме ги срещали!
                                Не мога. Сега трябва първо да се справим с комуноидните идиотици !!!
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X