IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Блазе му !!!
    Аз донесох 5 кила домати и бях посъветван догодина да сея само биволско сърце, защото другите били малко воднисти.....( но като цяло бях адмириран...)

пп Но и съвета е помощ...
    Като чуя домат "биволско сърце" и ми идва веднага - краставица "бичи к*р".
    Това си е сорт "розов домат", който е привнесен сорт. Не става за нищо друго, освен за прясна консумация.
    А къде изчезнаха късните ни сортове, които бяха за консервиране.... и лютеница?!?!
    Last edited by anon6706; 19.08.2013, 18:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Мъжът ми е добруджанец. Аз никога не съм имала село - и майка ми и баща ми са потомствени граждани / хеле пък баща ми/.
      Не разбирам нищо от земеделие, но мъжът ми има цялата ми подкрепа и помощ, която му е необходима - повече подкрепа и по-малко помощ

Блазе му !!!
      Аз донесох 5 кила домати и бях посъветван догодина да сея само биволско сърце, защото другите били малко воднисти.....( но като цяло бях адмириран...)

пп Но и съвета е помощ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Бравос.....Нема да умре селото докато го носим в себе си.
        Мъжът ми е добруджанец. Аз никога не съм имала село - и майка ми и баща ми са потомствени граждани / хеле пък баща ми/.
        Не разбирам нищо от земеделие, но мъжът ми има цялата ми подкрепа и помощ, която му е необходима - повече подкрепа и по-малко помощ
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Чичо, от къде я извади тази статистика?
          В дира ....
          Не се зачетох и подробности не знам...

http://life.dir.bg/news/sex-summer-2013-14496234 - специално за тебе я открих и сега я чета...Барем да науча нещо....
          Last edited by 4i40; 19.08.2013, 18:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Аз пък си помислих, че ще ти направи по-голямо впечатление употребата от моя страна на думата "гороглед".
            Анончи направи ми и друго ми направи чпечатление.Това че не пиша не значи че не съм забелязал

Коментар

• Чичо, от къде я извади тази статистика?

Коментар

Е, кък!? Добруджа большая... . Все ще се намери едно село и за теб
                Е та аз в Добруджанско село си имам 2 декара, ама пустеят Казвам аз, ама е на жената

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Анончи ти таен почитател на руснаците ли се оказваш?Аз колкото и да се напъвам не мога да ги харесам
                  Аз пък си помислих, че ще ти направи по-голямо впечатление употребата от моя страна на думата "гороглед".

Коментар

• Здравейте горогледи ...!

Кога ще свърши този месец , че се ошашавих....Да не си помислите от работа , когато народът се спука от почивки.... Нееееее !

"Най-много секс се прави през август.."

Те това заглавие ме разконспирира......

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Аз пък си мислех, че си ходила у горъта за гъбки и пеейки първа гъбка тралала...втора ..., си се наслаждавала на гората
                      Пууу, мамка му!!! И тая година ще остана без село май
                      Е, кък!? Добруджа большая... . Все ще се намери едно село и за теб
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Наистина имат прекрасни неща, но Русия е страна, която не се самоуважава. Има отвратителни държавнически практики, с които е успяла да зарази и нас.
                        Да поясня: обичам руската култура, но другото го ненавиждам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Аз пък си мислех, че си ходила у горъта за гъбки и пеейки първа гъбка тралала...втора ..., си се наслаждавала на гората
                          Айде бе човек кога ще те правим цървул.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Имат и прекрасни неща.
                            http://www.youtube.com/watch?v=ImkeoitlExQ
                            Анончи ти таен почитател на руснаците ли се оказваш?Аз колкото и да се напъвам не мога да ги харесам

Коментар

Добре, че си признаваш. Много достойно поведение.

П.П. Да поясним на тайфата, че горогледа е вид пипер с изправени към небето чушки.
                              От него става най-качествения червен пипер.
                              Бравос.....Нема да умре селото докато го носим в себе си.

Коментар

Добре, че си признаваш. Много достойно поведение.

П.П. Да поясним на тайфата, че горогледа е вид пипер с изправени към небето чушки.
                                От него става най-качествения червен пипер.

Коментар

Working...
                                X