IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
    Хъм който не ходи по кръчми как да забележи, че Тънмънчето весело се забавлява там.
    Ай наздравей!
    Тц, не съм у Кръчмата, а у Провадия.
    Мечо затова подпитва.

П.П.
    Добро утро, Мечо!
    Добро утро, тайфата!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Добро утро tnm
      Добро утро на почти всички

А бре, къде е tnm ???
      Хъм който не ходи по кръчми как да забележи, че Тънмънчето весело се забавлява там.
      Ай наздравей!
      Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
        Да бе, да!
        По-добре ще им е, ако дундуркат внуци.
        Пък и Бразилия е на пръво место по брой пластични операции.

То не че не ми стана. За пръви път от бабушкери.
        Явно от геронтофилия се разболявам.

NA ВСЕ СВЯТ

БАТСЕРГО ич не си
        или може би и аз съм
        геронтофил
        единственото лошо че спиш с бабичка е
        че и ти си дядо
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Ох, щото се стеснах от таз ужастна болест, та реших да поразровя:

- Този конкурс се е провел през 2006г.
          - И не в Бразилия, а в LA.
          Традиционното плажно парти Silvercash Bikini.

Рождени дати на бабушките:
          - Jessica Conicales 1979 год.
          - Heather McQuigg 1982 год.
          - Erika Underwood 1982 год.

Демек, тогаз са биле на по 25+ годин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
            Добро утро ! Газелите по - добре да изглеждат така - http://www.youtube.com/watch?v=F0qaK9EWj58

Да бе, да!
            По-добре ще им е, ако дундуркат внуци.
            Пък и Бразилия е на пръво место по брой пластични операции.

То не че не ми стана. За пръви път от бабушкери.
            Явно от геронтофилия се разболявам.

Коментар

• Добро утро tnm
              Добро утро на почти всички

А бре, къде е tnm ???
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                Добрютро и от менека.
                Къмто сичкото пазванти и сичкото газели у тая тема.

С пожелание на 70+ да изглеждате така:

http://www.youtube.com/watch?v=uKJaZDGVNWA
                Добро утро ! Газелите по - добре да изглеждат така - http://www.youtube.com/watch?v=F0qaK9EWj58

Коментар

• Добрютро и от менека.
                  Къмто сичкото пазванти и сичкото газели у тая тема.

С пожелание на 70+ да изглеждате така:

http://www.youtube.com/watch?v=uKJaZDGVNWA

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

• Jason Mraz - Life is Wonderful

http://vbox7.com/play:e279d372f5

------------------------------------------------------------

Ей, ви, че ми е по-лесно да шпрехам с песни.

Всички са я чували и никой не я е разбрал - кат' Винер-а дет' ще строи кораби.

Скоро ще се обърнат нещата. Казах! ( иначе изчезвате )

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Дай някакъв времеви интервал бре Марандич!!! Кога ще си готов?
                        Ако оня горе не резне джанката - вероятно на лято.

20к + 20к са двата проекта - ама като опре номера до лафчетата Русото ти не си българин - все аз ги вадя от джоба си с леки изключения и движат успоредно.

Ей, т'ва сте БГ-станците отстрани. Не ви правя нещата от куртоазия, а защото няма кой. На всичкото отгоре си и цакам, ма ся не сварвам да ги вадя толкоз бързо и се бавя.

Ти ще си лющиш банани и ще гледаш отстрани сеир, щот' не мо'е се съберете 20 чиляка с по 100 евро излишни да става по-бързо.

Кат' оня чичак - "бидзесмена - депутат" за пред момите. Демек всички сте от велики нагоре и големи българи - ама само дет' нямате 100 ойро излишни и да погледате сеир.

Ясни сте ми - бачкам казах - лято нейде ориентировъчно - 4-5 месеца.
                        Last edited by marandi; 19.02.2014, 07:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                          Само да вметна, че докато Русия има държавност от векове преди немците, то немците са били някаква разпердушинена хайка от херцогства.
                          И аз само да вметна - че когато предците ни са учели Русия на що е то вяра и са им дали буквичките и първия патриарх - никой не очаквал какво копеле ще се пръкне после, което ще тръгне да ни избива.

Но всичко се връща. Няма безплатен обяд никога и никъде.

Демек ти от животно си го правил на човек - то после тръгва да ти скача отгоре. Как да стане? Ърмм ..?

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                            Само да вметна, че докато Русия има държавност от векове преди немците, то немците са били някаква разпердушинена хайка от херцогства.
                            когато фактите говорят и боговте мълчат...та дори и българските такива

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Любен Каравелов ви е го писал още преди 100 години:

Кои пушки са по-добри - руските или немските?

П.П. Пълни шматки сте - но ще ви го спра като процес. Дайте шанс на киндерите после да градят.

Да ви плющя у "възпитателите".

Бачкам с цели поколения и хилядолетия - само не ми наглейте насреща.

Бачкам и т'ва ще спре да се чувствате - най-бедните, най- смотани и най-нещасттни в Юръп....

Т'ва е по статистика - на Русото няма как да му се затвори устата - щот' е независим.
                              домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Любен Каравелов ви е го писал още преди 100 години:

Кои пушки са по-добри - руските или немските?

П.П. Пълни шматки сте - но ще ви го спра като процес. Дайте шанс на киндерите после да градят.

Да ви плющя у "възпитателите".

Бачкам с цели поколения и хилядолетия - само не ми наглейте насреща.

Бачкам и т'ва ще спре да се чувствате - най-бедните, най- смотани и най-нещасттни в Юръп....

Т'ва е по статистика - на Русото няма как да му се затвори устата - щот' е независим.
                                Дай някакъв времеви интервал бре Марандич!!! Кога ще си готов?

Коментар

Working...
                                X