If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Преживели сме ги. Преживели сме студове и в изкопана дупка.
Не е чак толкова страшно, най-много да умреш, ако се забравиш.
Ннам що шликате на тея "студове".
Ми накарайте ме да изляза в полето, тука Софийското поле сега - шъ оживея до две седмици.
Кво искате от студа и ветъра, ни моаавиразбера?
Чикии?
Koга бях у казармата съм давал наряд през ден при -30 градуса.Преди да застъпим наряд давахме отцепление по 5-6 часа за да осигуряваме полетите.Преживял съм го.Сега разни идиоти при -1 викат голям студ.В телевизиите толкова откровени идиоти се намърдаха на работа
Идвала зима. Вожда пратил индианците за дърва и им казал да съберат много дърва, щото щяла да дойде много люта и дълга зима. Като ги изпратил обаче се усъмнил в собственото си предсказание и отишъл да пита метеоролозите.
– А бре – попитал вожда – вие тука с тези уреди как ги виждате нещата, ще има ли голяма зима ???
– Ще има много голяма зима – отговорили метеоролозите – я погледни долу индианците как събират дърва като никога досега !!!
Де де, де да не знаем студове.
Преживели сме ги. Преживели сме студове и в изкопана дупка.
Не е чак толкова страшно, най-много да умреш, ако се забравиш.
Ннам що шликате на тея "студове".
Ми накарайте ме да изляза в полето, тука Софийското поле сега - шъ оживея до две седмици.
Кво искате от студа и ветъра, ни моаавиразбера?
Чикии?
Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Захладня .....сигур са за дърва ....мъъъъ,така е кат не си купуват резачка
Сетих се един виц
Идвала зима. Вожда пратил индианците за дърва и им казал да съберат много дърва, щото щяла да дойде много люта и дълга зима. Като ги изпратил обаче се усъмнил в собственото си предсказание и отишъл да пита метеоролозите.
– А бре – попитал вожда – вие тука с тези уреди как ги виждате нещата, ще има ли голяма зима ???
– Ще има много голяма зима – отговорили метеоролозите – я погледни долу индианците как събират дърва като никога досега !!!
Какво е истината, ако не съществува лъжа от която да я разграничим. А в свят където лъжата и истината са си взаимно необходими за своето съществуване, свободата предявява претенции за бащинство. И за майчинство предявява претенции.
Коментар