Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИмах една колежка - баси черния хумор имаше да'е .. мръсницата.
Ма, там пуснала веднъж на 1 колега и оня после влюбен, па тя го отсвирва. Яка кучка беше, ма завършила химия и биология.
И редовно го базикаше - хах, вика - внимавай, щот' за мен 0.01% грешка в кафето ти - па, за теб 100% сигурна смърт после.
Че съм се хилил яко с тия "влюбените". Чак сега разбирам защо по-едрата 1/3-та пълноправен член на фамилията не иска да сме в една ловна дружинка
Last edited by tnm; 25.12.2013, 20:53.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеЧестита Коледа на всички
весело прекарване на празниците
аз съм тая година на тръстиката
затова дайте повече от себе си
с виното и мезетата
и заради мен
Да пуснете по некоя и друга ракета !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Имах една колежка - баси черния хумор имаше да'е .. мръсницата.
Ма, там пуснала веднъж на 1 колега и оня после влюбен, па тя го отсвирва. Яка кучка беше, ма завършила химия и биология.
И редовно го базикаше - хах, вика - внимавай, щот' за мен 0.01% грешка в кафето ти - па, за теб 100% сигурна смърт после.
Че съм се хилил яко с тия "влюбените"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеНа всички.
Пожелавам ви да сте здрави и усмихнати.
На Хемилио - бързо оздравяване!
Не препивайте и не преяждайте, както аз ще направя.
ПП
Маранди, абе да беше си замълчал за тези инжекции, да ти ги хакнат...
Много добре е за черния дроб...
Ха наздраве, че почнах рано-рано...
Ама, си представих колко 'орица ги лекуват така - офф .. грешка - тия лекарства били за другия
П.П. При Джи-Пи-тата е другата редовна размяна на изследвания - братът беше тръгнал да мре, че хукна сам по изследвания и се връща после при Джип-ката и оня му казал - Ооо .. извинявай - разменили сме документите ти с на една 78 баба - тия били твоите.
Сорка, па брата беше откачил, че ще мре - хаха
Ха, наздраве! ( за субективизЪма на дохторите ), както би казал МечокътLast edited by marandi; 25.12.2013, 19:43.
Коментар
-
Честито Рождество Христово
На всички.
Пожелавам ви да сте здрави и усмихнати.
На Хемилио - бързо оздравяване!
Не препивайте и не преяждайте, както аз ще направя.
ПП
Маранди, абе да беше си замълчал за тези инжекции, да ти ги хакнат...
Много добре е за черния дроб...
Ха наздраве, че почнах рано-рано...
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеВесела коледа на всички.
И тук в болницата е за хора.
Сега въобще не ми звучат клише думите- жив и здрав да си
П.П. Аз имах пясъчинки и бях потрошил целия кабинет на спешния център с шутове - 3 пъти викаха разни кавали да ме питат на колко години съм, къде живея и как се казвам за 1 час - па, аз викам нещо ще направите ли?
После докторите ми се хилят и викат - спокойно - със сигурност от бъбречна криза не се умира.
Сега малко системи да ти разширят каналите, малко медикаменти да ги разтворят и мини на ехограф да видиш камъни ли е или пясъчинки.
Моето беше пясъчинки и през нощта ме повтори, ама само една сестра и тя ми вика - сега е 2ч - чак в 8-9ч като дойдат докторите и 6-7 часа съм хапал чаршафите да не рева от болка, че ще събудя "колегите" в стаята - хаха
И гледай да не ти объркат медикаментите - че до мен висеше един с цироза и едната нощна смяна сестрата тръгна да ми бие инжекции дет' не съм виждал и викам - т'ва за мен ли е, бря?
И тя ... - оо .. да - извинявай това било чекмеджето на тоя с цирозата
Та, не се мре от това - спокойно - ред майни и ред шутове - хихи
П.П.П. Иначе е вярно, че болката при мъжете от секси бъбречна криза е по-силна на тази от жените при разждане - па, тяхното се водело родилни мъки.
Да им имам болката - щях да раждам всеки ден да'е ...
Ха, наздраве!Last edited by marandi; 25.12.2013, 17:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПривет.
Не ми се получи с домашните пенкелери.
Приеха ме в Болница.
Ех една коледа ще карам......
Живи и здрави,това е най- важното.
Весела коледа на всички.
ПС. Честита Коледа на всички и от мен.
Коментар
Коментар