Да, Мия, ако работи на основната си работа за 400-500 лв и от останалите две- нетно още 500 лв..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеИ досега се питам за причините, и отговор не намирам.
Или смяташ,че е по на далавера да се следват стогодишните "печеливши" практики на умрелия през 2008 г. ,капитализъм,в частност федералния "резерв",където сметката под формата на лавинообразни дефицити се прехвърля на бъдните поколения?!
В тая връзка - еваларка на човека,че опъва на 3 места! Ще си отиде навреме от тоя свят морално-удовлетворен (за материално и дума да не става....),както и близките около него!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
В това, че живеем в едно душевно болно общество, в това, че сме градивни частички на същото това общество, вече изобщо не се съмнявам. Всеки от нас си носи собствената лудост, както си носи собствения Кръст.
Вчера нещо ми направи такова силно впечатление, че и до сега си мисля за него.
Грубата ми половинка се срещнал на улицата с негов стар приятел и щял да го подмине, ако френда не го спрял. И как да го познае, като от солиден мъж бил станал мъж като вейка.
Попитах за причината- На три места работел, и не смогвал, затова се стопил.
С моята лудост попитах дали отглежда у дома си триглав змей?-Не, само жена в майчинство с малко дете.
Моето любопитство се увеличи, и попитах дали има задължения към институции?- Нямал.
И досега се питам за причините, и отговор не намирам.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМадам Шъ,
аз му казах, че шъ врътне, ма не ме слуша. Ся шъ тряя събираме кинти и за бяла риза с едни фешън каишки да'е ...
П.П. После работата ще стане - клинично здрав с безпричинна усмивка
Споко Кърдаво, нема се коркаш!
Саде ти не знайш, но ний веке имаме традишън в закупуването на ... ена бела кошуля.
Не мое се сетиш за кой ли?
................
Няма по-добър илач за мъжките лудости от дерта към ена жена и две-три чавета.
/Справка - Смонафта, Манчо, Губерката./Last edited by sergo; 26.12.2013, 14:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМаранди, Мечо не пише, за да се хвали, че и той- като хората, чете. Не го прави, за да дразни теб, мен или някой друг, а заради себе си. Самонаблюдава се и бори (доколкото може) егото си. Няма претенция за писател нито желание да забавлява. Така го усещам, а дали съм права, не е важно.
п.п.Говорите за различни неща или по-скоро, за едни и същи, но погледнати от друг ъгъл.
п.п.п.И да знаеш, доста по- трудно е това, което той върши. Ексхибиционизъм душевен е.
аз му казах, че шъ врътне, ма не ме слуша. Ся шъ тряя събираме кинти и за бяла риза с едни фешън каишки да'е ...
П.П. После работата ще стане - клинично здрав с безпричинна усмивка
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЗащото са хубавелки и са много мили:
* мога ли да направя нещо за теб?*
О,ама разбира се,че можеш,даже колко много неща можеш да направиш за мен
Чак се срамувам от мислите си
... сестрите ми правеха голямо шоу - бяха ме кръстили Зайчето - хихи
П.П. Да'е ... - аз да не съм от джелязо, бря
Тоя кабел нещо се надува, ма шъ го пукнем и него - нека се накачи още малко, ако иска - хихи
Коментар
-
Маранди, Мечо не пише, за да се хвали, че и той- като хората, чете. Не го прави, за да дразни теб, мен или някой друг, а заради себе си. Самонаблюдава се и бори (доколкото може) егото си. Няма претенция за писател нито желание да забавлява. Така го усещам, а дали съм права, не е важно.
п.п.Говорите за различни неща или по-скоро, за едни и същи, но погледнати от друг ъгъл.
п.п.п.И да знаеш, доста по- трудно е това, което той върши. Ексхибиционизъм душевен е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро на всички ! Поздравчето е супер !
Справи ли се с гадините ?
обгазих ги с циклон-2
и сега засега нямам проблем
http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеЗащо ?
* мога ли да направя нещо за теб?*
О,ама разбира се,че можеш,даже колко много неща можеш да направиш за мен
Чак се срамувам от мислите сиАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеВерно е,но сестричките в тази частна болница са като снежанки,чак ми е неудобно като ми идва Буля на свиждане. Едната ми забиваше инжекцията със замах, още от вратата, а другата ми напука всички възможни вени
Но мисля, че бяха безкрайно щастливи като ме изписаха от отделението имПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеВерно е,но сестричките в тази частна болница са като снежанки,чак ми е неудобно като ми идва Буля на свиждане
Коментар
Коментар