IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Хихих, аз го оставям той да избира бре Само казвам ограничението в пари, екстри и те така
    Избра това, което избрах и аз
    Инак, аз да купя селото.... Ще питам мноооооого
    Не ми е ясно що разваляш кефа на детето.Остави го да избере каквото си иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Обадих се за контрола....
      През нощта са бракониерствали зайци, а по светло са гонили прасета...

Тц, бракониерите само гърмят. Движат се тихо, почти безшумно. Дори кучетата им са обучени да гонят без лай.
      Бил си свидетел на "веселата част"
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Сега е сезонът на груповият лов на дива свиня. Когато е на "гонка" - много се вика и много се стреля, ама това става в светлата част на деня. А след 21 часа май хич не е светло.
        Според мен колегите са поливали успешния лов /хапваш, пийваш и от вътре ти идва да гърмиш/, а на другия ден в 7 часа са направили нова "гонка".
        Обадих се за контрола....
        През нощта са бракониерствали зайци, а по светло са гонили прасета...

Коментар

• Обаче май избих рибата откъм християнство
          Че какво ли съм си мислел,че съм бил досега .... може би съм марсианец
          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• след като изключих възможна случайна грешка при най-малките и най-големите стойности - като възможно най-отдалечени от истината, златната среда за упражнението изглежда така:

• Христианство: 45%
            • Пастафарианство: 58%
            • Атеизм: 60%
            • Агностицизм: 61%
            • Язычество: 61%

Разбира се, най-големите стойности премахвам, защото ги отдавам на субективизмът на създалият теста, а най-малките - на недостатъчното познаване на алтернативните идеи /някои от които само загатнати/..., нещо повече - чрез теста се търсят не само съмишленици, а направо се ловят шарани, като се разчита на големите възможности на нета.

Както и да е, поне вируси няма - за разлика от други препратки тук... Весели празници!

http://vbox7.com/play:591a1a5d

Коментар

• М'чи аз и преди това си знаех,че ми хлопа дИш'мето

# Иудаизм: 53%
              # Буддизм: 43%
              # Агностицизм: 68%
              # Атеизм: 75%
              # Христианство: 20%
              # Сатанизм: 88%
              # Ислам: 46%
              # Язычество: 75%
              # Индуизм: 50%
              # Пастафарианство: 75%
              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Мдъъ, оранжевото много ще ти "тича".
                Бе, не го мисли Чичката - я, го виж - кибичи дъртуфелникът и му дънят маанета да си плакне точката между очите
                Attached Files

Коментар

Тнм, чакай да те почна....
                  Това ловците сте луди хора.....
                  Бях на вилата два дни с преспиване.... Затоплил съм къщата и към 21ч съм заспал... По едно време се събуждам със сърцетуп от нещо...след малко се чуват 2 трясъка - някакви гърмят ( и аз не знам по какво.....) и викат...
                  Теглих им една и заспах..
                  Сутринта в 7 пак гърмят.....и пак викат....

Кога спят, кога вечерят , кога пият.....

Сега е сезонът на груповият лов на дива свиня. Когато е на "гонка" - много се вика и много се стреля, ама това става в светлата част на деня. А след 21 часа май хич не е светло.
                  Според мен колегите са поливали успешния лов /хапваш, пийваш и от вътре ти идва да гърмиш/, а на другия ден в 7 часа са направили нова "гонка".
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Ако купуваше овце кози прасета крави или кокошки да ти помогна ама ти телевизор.Я остави малкия да си избере а ти приготви кинтата.Аз те така се оправям с децата.Тия дни много бач се отвори заклахме едно теле и прасето.То не бяха сланини бахури бабеци наденици суджуци пържоли мас.Днес вече свършихме най накрая.Всичко е по местата си и съм на линия.
                    Хихих, аз го оставям той да избира бре Само казвам ограничението в пари, екстри и те така
                    Избра това, което избрах и аз
                    Инак, аз да купя селото.... Ще питам мноооооого

Коментар

• Тнм, чакай да те почна....
                      Това ловците сте луди хора.....
                      Бях на вилата два дни с преспиване.... Затоплил съм къщата и към 21ч съм заспал... По едно време се събуждам със сърцетуп от нещо...след малко се чуват 2 трясъка - някакви гърмят ( и аз не знам по какво.....) и викат...
                      Теглих им една и заспах..
                      Сутринта в 7 пак гърмят.....и пак викат....

Кога спят, кога вечерят , кога пият.....

Коментар

Всички сме неверници..

Индуизъм - 69%
                        агностоцизъм - 68 %
                        езичество - 64 %
                        атеист - 63 %
                        християнин - 55 %
                        .......

Канят ме да се запиша в Хара кришня......
                        Мдъъ, оранжевото много ще ти "тича".
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          То вече мита за 4 измерения ( пространство-време ) го развенчаха - повечето школи дънят с 10 измерения, има и с повече.

П.П. Освен, ако не четеш Декарт с неговите цели 3 измерения - демек математика за 5-ти клас

Та, даскалът не умрял - споки. На много други места си е жив
                          УжасТ. Къде ще ходя да го търся в 10-те измерения този даскал!?
                          Каквото е, това е ... късно ми е за учене, пък ме и мързи
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Градски ти си попаднал на лекари.Аз преди 15-16г на родителите на жената на селото отивам за риба на реката и там настъпих една бутилка.За секунди реката почервеня.Дотътрих се до селската амбулатория и там удариха една инжекция против тетанус като доктора ми каза ще ще оправя и ме изпрати.На другия ден кракът ми се беше подул.Отивам в близкото градче в болницата и там гледам една тайфа мангали наобиколили един марков циганин от корема на който стърчеше дръжка на нож а оня се разкарваше по коридора като кмета на града.Мангалите чакаха хирург който след час пристигна като първо прие мангото щото той е по ценен от мен.След като свърши с него ме погледна и каза.Болницата няма упойки и тук няма откъде да си купиш.Или търпиш докато вадя стъклото или заминаваш за Плевен или София...Нямаше как и се наложи да търпя.Та изтърпях го тоя човечец и отока след време спадна.Но се оказа че не е доизвадил стъклото и на стъпалото ми остана нещо като подутина.И така си карах докато един ден на една братовчедка мъжа и не го забеляза...След два дена си донесе инструментите и насред двора ми натърти една упойка и оправи нещата.Та който си е доктор си е доктор.Днес този човек не е в България и лекува други хора...Ходим си на гости веднъж на две години и те така...
                            Заради подобен селски фелдшер един познат за малко да си отиде. То няма как в кабинет само защото е боядисан в бяло, в който има кушетка, витрина с няколко блистера аналгин и асперин, две тубички спирт, пакетче марли и памук, а фелдшера носи бяла манта има на вратът му окачени слушалки и в чекмеджето на бюрото апарат за кръвно, и този същия да го наречеш лекар, а кабинета лекарски, независимо, че има закачена снимка на картината от Леонардо-"Анатомията на човешкото тяло". Та моя познат отиде на село, за да живее природосъобразно, но от рязката промяна в храненето ли не знам, тялото му до там е било изтощено, че от една лека настинка в късната есен, вируса го ударил в най-слабата точка на тялото и това било сърцето. Фелдшера му дал диагноза - грип, а по-късно в София го лекуваха цял месец от вирусен миокардит, който диагностициран и започнат да се лекува седмица след първите симптоми бил причина днес един важен орган да не работи, и той след развода да живее сам

Коментар

• Всички сме неверници..

Индуизъм - 69%
                              агностоцизъм - 68 %
                              езичество - 64 %
                              атеист - 63 %
                              християнин - 55 %
                              .......

Канят ме да се запиша в Хара кришня......

Коментар

• "11. Помитам аз противното доволство на лицемерни философи и избухвам в сардоничен смях!"

Книга на Сатаната, глава I, параграф 11

Хе, и Сатанаил ги е мразел презрените компатибилисти, а Луцифер е мразел презрените детерминисти
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X