Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОбадих се за контрола....
През нощта са бракониерствали зайци, а по светло са гонили прасета...
Тц, бракониерите само гърмят. Движат се тихо, почти безшумно. Дори кучетата им са обучени да гонят без лай.
Бил си свидетел на "веселата част"Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСега е сезонът на груповият лов на дива свиня. Когато е на "гонка" - много се вика и много се стреля, ама това става в светлата част на деня. А след 21 часа май хич не е светло.
Според мен колегите са поливали успешния лов /хапваш, пийваш и от вътре ти идва да гърмиш/, а на другия ден в 7 часа са направили нова "гонка".
През нощта са бракониерствали зайци, а по светло са гонили прасета...
Коментар
-
след като изключих възможна случайна грешка при най-малките и най-големите стойности - като възможно най-отдалечени от истината, златната среда за упражнението изглежда така:
• Христианство: 45%
• Пастафарианство: 58%
• Атеизм: 60%
• Агностицизм: 61%
• Язычество: 61%
Разбира се, най-големите стойности премахвам, защото ги отдавам на субективизмът на създалият теста, а най-малките - на недостатъчното познаване на алтернативните идеи /някои от които само загатнати/..., нещо повече - чрез теста се търсят не само съмишленици, а направо се ловят шарани, като се разчита на големите възможности на нета.
Както и да е, поне вируси няма - за разлика от други препратки тук...Весели празници!
http://vbox7.com/play:591a1a5d
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМдъъ, оранжевото много ще ти "тича".
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТнм, чакай да те почна....
Това ловците сте луди хора.....
Бях на вилата два дни с преспиване.... Затоплил съм къщата и към 21ч съм заспал... По едно време се събуждам със сърцетуп от нещо...след малко се чуват 2 трясъка - някакви гърмят ( и аз не знам по какво.....) и викат...
Теглих им една и заспах..
Сутринта в 7 пак гърмят.....и пак викат....
Кога спят, кога вечерят , кога пият.....
Сега е сезонът на груповият лов на дива свиня. Когато е на "гонка" - много се вика и много се стреля, ама това става в светлата част на деня. А след 21 часа май хич не е светло.
Според мен колегите са поливали успешния лов /хапваш, пийваш и от вътре ти идва да гърмиш/, а на другия ден в 7 часа са направили нова "гонка".
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАко купуваше овце кози прасета крави или кокошки да ти помогна ама ти телевизор.Я остави малкия да си избере а ти приготви кинтата.Аз те така се оправям с децата.Тия дни много бач се отвори заклахме едно теле и прасето.То не бяха сланини бахури бабеци наденици суджуци пържоли мас.Днес вече свършихме най накрая.Всичко е по местата си и съм на линия.Само казвам ограничението в пари, екстри и те така
Избра това, което избрах и аз
Инак, аз да купя селото.... Ще питам мноооооого
Коментар
-
Тнм, чакай да те почна....
Това ловците сте луди хора.....
Бях на вилата два дни с преспиване.... Затоплил съм къщата и към 21ч съм заспал... По едно време се събуждам със сърцетуп от нещо...след малко се чуват 2 трясъка - някакви гърмят ( и аз не знам по какво.....) и викат...
Теглих им една и заспах..
Сутринта в 7 пак гърмят.....и пак викат....
Кога спят, кога вечерят , кога пият.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеВсички сме неверници..
Индуизъм - 69%
агностоцизъм - 68 %
езичество - 64 %
атеист - 63 %
християнин - 55 %
.......
Канят ме да се запиша в Хара кришня.......
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТо вече мита за 4 измерения ( пространство-време ) го развенчаха - повечето школи дънят с 10 измерения, има и с повече.
П.П. Освен, ако не четеш Декарт с неговите цели 3 измерения - демек математика за 5-ти клас
Та, даскалът не умрял - споки. На много други места си е жив
Каквото е, това е ... късно ми е за учене, пък ме и мързиПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеГрадски ти си попаднал на лекари.Аз преди 15-16г на родителите на жената на селото отивам за риба на реката и там настъпих една бутилка.За секунди реката почервеня.Дотътрих се до селската амбулатория и там удариха една инжекция против тетанус като доктора ми каза ще ще оправя и ме изпрати.На другия ден кракът ми се беше подул.Отивам в близкото градче в болницата и там гледам една тайфа мангали наобиколили един марков циганин от корема на който стърчеше дръжка на нож а оня се разкарваше по коридора като кмета на града.Мангалите чакаха хирург който след час пристигна като първо прие мангото щото той е по ценен от мен.След като свърши с него ме погледна и каза.Болницата няма упойки и тук няма откъде да си купиш.Или търпиш докато вадя стъклото или заминаваш за Плевен или София...Нямаше как и се наложи да търпя.Та изтърпях го тоя човечец и отока след време спадна.Но се оказа че не е доизвадил стъклото и на стъпалото ми остана нещо като подутина.И така си карах докато един ден на една братовчедка мъжа и не го забеляза...След два дена си донесе инструментите и насред двора ми натърти една упойка и оправи нещата.Та който си е доктор си е доктор.Днес този човек не е в България и лекува други хора...Ходим си на гости веднъж на две години и те така...
Коментар
Коментар