IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Националната агенция по приходите бди
    Късмет ти пожелавам!
    Късмет означава доклад в който пише - не дължи данъци.
    Всичко останало е суд до дупка

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Добрутро!! Мноооу студено на тръстиката. Въздухът почна да загрява, ама джилязото не ще
      Данъчните сън не са спали. В 9:00 ми се обадиха да ходя да си вземам ревизионния доклад
      Успешен ден!
      Успешен и на мен, ще ми е от полза един такъв ден
      Националната агенция по приходите бди
      Късмет ти пожелавам!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Добрутро!! Мноооу студено на тръстиката. Въздухът почна да загрява, ама джилязото не ще
        Данъчните сън не са спали. В 9:00 ми се обадиха да ходя да си вземам ревизионния доклад
        Успешен ден!
        Успешен и на мен, ще ми е от полза един такъв ден

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Добро утро tnm
          Добро утро на всички антикомунисти
          Нема са фъргам за кръста !!!
          На този ден съм кръстена. Обикновено на Благоявление кръщенета са били много, но в годината, когато аз съм кръщавана денят е бил много студен, майките се уплашили и не довели децата си. Била съм единственото отроче, на което бил направен ритуал
          По този повод отчето казал на майка, че ще съм самосъдник - каквото си намисля, това ще правя... Познал е човекът
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Добро утро, Мечо!
            Добро утро, тайфата!

Честит имен ден на Йордановците!

П.П. Спорна седмица на младежите и девойките!
            Добро утро tnm
            Добро утро на всички антикомунисти

Нема са фъргам за кръста !!!
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
              Добро утро, тайфата!

Честит имен ден на Йордановците!

П.П. Спорна седмица на младежите и девойките!
              Мечо

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШНА СЕДМИЦА

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                  Готино!

Лека нощ!
                  Оь, айделека нощ и от мен, че става късно и ми се доспа. До утре
                  домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                    Страхотно ! Вече ще си следен , заради музиката с която черпиш Дано не се чувстваш преследван
                    Готино!

Лека нощ!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                      Страхотно ! Вече ще си следен , заради музиката с която черпиш Дано не се чувстваш преследван

Коментар

• +1

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Онзи ден гледах едни готини младежи завръщащи се от олимпиада в Азия със залатен сребърен и бронзов медали.Момичето мисля че беше със сребърен.Отборно втори.Прекрасни деца имаме и таланти във всички сфери в математиката физиката програмирането...Гледах и интервюто на Антон Дончев.България ще я бъде с тези деца.Президента да не краде а да вземат да осигурят стипендии за тези деца и пари за учителите и училищата им.Снощи гледах по БТВ за едни млади учители отишли в Орешене Брестница Пловдив.Млади красиви умни кадърни и как променят децата до които се докосват.Да даде Бог повече такива деца и млади хора.Това е дар за България и не бива да се скитат немили недраги по света.За това трябва да се дават пари а не за разни галфони
                        Абсолютно бате Пешо! Хубаво си наблегнал на образованието и науката, не само на културата в частност музиката, дето сме много по-слабе от румънещите.
                        Парите за образование трябва да са минимум 6% от БВП , за здраве - 8%. Не разни мръсни политици и от ляво и от дясно да ни успиват колко номинално милиона се били увеличили а само процентовата пица да се гледа!
                        И от фермери като бате Пешо има голяма нужда- безкористни патриоти, които са радетели за тази земя!
                        Само безгранична простотия, дребна алчност и мързел ни пречи да направим нашата Родина - Рай, а столицата ни - бижу разкриващо пластовете на древни цивилизации и природни дадености както в цялата страна. Идиоти сме си НИЕ!

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=bQn639uzhB4

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Дааам, гледах я и направо бях втрещен
                            Страхотно дете!
                            Онзи ден гледах едни готини младежи завръщащи се от олимпиада в Азия със залатен сребърен и бронзов медали.Момичето мисля че беше със сребърен.Отборно втори.Прекрасни деца имаме и таланти във всички сфери в математиката физиката програмирането...Гледах и интервюто на Антон Дончев.България ще я бъде с тези деца.Президента да не краде а да вземат да осигурят стипендии за тези деца и пари за учителите и училищата им.Снощи гледах по БТВ за едни млади учители отишли в Орешене Брестница Пловдив.Млади красиви умни кадърни и как променят децата до които се докосват.Да даде Бог повече такива деца и млади хора.Това е дар за България и не бива да се скитат немили недраги по света.За това трябва да се дават пари а не за разни галфони

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Поздрав за всички младежи.Да благодарим на Бог за това дете и да го помолим да я пази и превърне в световна звезда.Като слушам как пее си мисля колко неадекватни са политиците на тоя фон.Бездарници тарикати крадци и негодници на фона на тоя талант
                              http://www.youtube.com/watch?v=51aTCZ2KYwc
                              Дааам, гледах я и направо бях втрещен
                              Страхотно дете!

Коментар

• Поздрав за всички младежи.Да благодарим на Бог за това дете и да го помолим да я пази и превърне в световна звезда.Като слушам как пее си мисля колко неадекватни са политиците на тоя фон.Бездарници тарикати крадци и негодници на фона на тоя талант
                                http://www.youtube.com/watch?v=51aTCZ2KYwc

Коментар

Working...
                                X