IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
    Dобра нощ ! Много сте спорили и много сте пяли и пили .. Да черпя и аз с нещо , за лека нощ
    http://www.youtube.com/watch?v=_zKOXR_M0O8
    Младите все бързате, ма бръмбарите не живеят дълго.

-----------------------------------------

Ей, тъй ще караш Ферари-то бавно и само на 2-ра, без ръчна

Jason Mraz - Im Yours - превод

http://vbox7.com/play:a6a7f0c7
    -----------------------------------------

К'ви са тия мрачни зали нощем като е 35 градуса на сянка да'е ...

Коментар

• Dобра нощ ! Много сте спорили и много сте пяли и пили .. Да черпя и аз с нещо , за лека нощ
      http://www.youtube.com/watch?v=_zKOXR_M0O8

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
        Аз, че съм луд - луд съм.
        На интервютата, дори и с чираци - това е първото, на което се спирам. Та да си знаят прайса, отдето ще почнат да ми краднат - нерде занаята, нерде клиентите, нерде средите.
        То, друг начин и няма..
        Но съм се самовъзпитал, да гърбя собствената си отговорност.
        Ма, тя на челото ми я пише.
        И вече четвърт век уча другите и те това да праят.
        Ако имаш нужда от помощ - ще ти хелпна без пари и без фактура, ма си го кажи кат' нормален чиляк, че вече ми писна всеки се осрал, че иде да ми се кара на мен да го вадя в последния момент.

Демек смени тона само и нищо повече

П.П. Иначе прочети за Микеланджело и защо остава в историята - не е можел да рисува, чираците са му го правели, но е един от създателите на манифактурното производство и разделението на труда още в 15-ти век ( по памет ). Векове по-късно ще се пръкне манифактурата и разделението на труда в Англия и тя ще стане световна сила, спомогната и от Великите географски открития.

Как е ставал номера на Микеланджело - отвори някоя книжка и попрочети, понеже ще ми се фръцнеш ся, че съм те обидил да'е ...

П.П.П. От самонает идиот по-опасно нещо няма - ще ти литне здравето и кинти няма да изкараш, щот' не си Мадона все още.

Пример за самонает идиот - дохтурите в цял свят - живеят 15 години по-малко спрямо останалото население, което уж лекуват, а мрат като мухи преди тях.

Ха, наздраве!
        Last edited by marandi; 08.01.2014, 23:52.

Коментар

На интервютата, дори и с чираци - това е първото, на което се спирам. Та да си знаят прайса, отдето ще почнат да ми краднат - нерде занаята, нерде клиентите, нерде средите.
          То, друг начин и няма..

Пък ти, да си родом от Перник?
          Щото крашваш сички тъпомери.

.......................................
          Пич,
          Не мое си драпаш из нета, самонавивайки се коку си велик, без да позволиш ората, които са ти се връзали на къмто днешната дата, да не си направят равносметка, че немаш развитие вече петилетка
          Един Кубинец вече ни идва мърцина.
          /Тва, с моята пянска мисла, гат ви симбиозирам с Мечока - ми къмто на Сидеров ми варкате! И то на тъгъдък./

Нъл знайш, че винаги черпа от извора? И Ким ... и жена му, ги знам от малки.

Ми, същите атрофии наблюдавам.
          Пък не ми се ще да е така.
          Не знам - аз като гледам имам доста свободно време, та чак да отделям да готвя на Ламята по 2 часа на ден, когато си искам.

Па, ти си 'ноу напред и ходиш да бачкаш всеки ден?

П.П. Някой от нас е крейзи - мо'е и аз да съм. Ева ли го

По принцип добре, че е комп-а да гледам кой ден и дата сме, че понякога ги забравям да'е ...

П.П.П. За другите персони дет' си изредил в поста си питай тях - не ги познавам и нямам идея за твърденията ти.

Нещо си пийнал май, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Не знам - светът е шарен и индивидуален. Всеки се вдъхновява от различни неща.

Но накратко Страхът руши, а Страстта гради ( лично аз не виждам капка страст в БГ, а само страх ).

Давал съм ви прогнози и съм казвал много пъти - това поколение + моето трябва да измре и да се почне начисто.

Какво очакваш от закърмени от малки твари, на които майките и бащите им са ходели на работа да крадат само и изнасят предприятието?

П.П. Иначе съм на позицията на Наивников - ако стане война с чужди ще се намеся веднага.

Родните си ги трепете сами, щот' не аз съм ги избирал, но докато не ги изтрепете - нищо добро не очаквайте. Има и затвори даже, измислени в цивилизацията като план Бъ.

Като ми вкараш 2/3 от Парламента на "топло" - може и да ударя едно рамо на БГ-то. Дотогава пълен пасс от мИня.

То, друг начин и няма..

Пък ти, да си родом от Перник?
            Щото крашваш сички тъпомери.

.......................................
            Пич,
            Не мое си драпаш из нета, самонавивайки се коку си велик, без да позволиш ората, които са ти се връзали на къмто днешната дата, да не си направят равносметка, че немаш развитие вече петилетка
            Един Кубинец вече ни идва мърцина.
            /Тва, с моята пянска мисла, гат ви симбиозирам с Мечока - ми къмто на Сидеров ми варкате! И то на тъгъдък./

Нъл знайш, че винаги черпа от извора? И Ким ... и жена му, ги знам от малки.

Ми, същите атрофии наблюдавам.
            Пък не ми се ще да е така.
            Last edited by sergo; 08.01.2014, 23:15.

Коментар

Перхидрол,

Е, аз от кой да зема пример?
              И амбиция?
              Нели от твойта особа?

Нъл ти си водача?

А Смонафта? А ...........
              А младите, дето налазват темата?

А тези илядо, дето само я четят?
              Не знам - светът е шарен и индивидуален. Всеки се вдъхновява от различни неща.

Но накратко Страхът руши, а Страстта гради ( лично аз не виждам капка страст в БГ, а само страх ).

Давал съм ви прогнози и съм казвал много пъти - това поколение + моето трябва да измре и да се почне начисто.

Какво очакваш от закърмени от малки твари, на които майките и бащите им са ходели на работа да крадат само и изнасят предприятието?
              ------------------------------------------------------------------------------
              П.П. Иначе съм на позицията на Наивников - ако стане война с чужди ще се намеся веднага.

Родните си ги трепете сами, щот' не аз съм ги избирал, но докато не ги изтрепете - нищо добро не очаквайте. Има и затвори даже, измислени в цивилизацията като план Бъ.

Като ми вкараш 2/3 от Парламента на "топло" - може и да ударя едно рамо на БГ-то. Дотогава пълен пасс от мИня.

С престъпници няма как да ме накараш да бачкам. Капиш?
              Last edited by marandi; 08.01.2014, 22:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Що не се джендемосаш и ти да шиеш на червените свине червени рубашки ???

Нали за да се обединим първо трябва да се разединим с червеносвинските разединители

И кво-о-о-о?
                Да резна гръцмуля на моите родители?
                Не че ми пука.

/ Нъл по долу дадох инфо? Ма ти явно си четеш саде свойте постове/

А къде ти е ииншурънса, че саде след ена самотна декада, твойте чавета ще да имат потребност еднажка на годината да ти изтърпят озъбената революционна физиьомия?

Коментар

• Екстрарейндж, сега разбра ли що имаше седем големи чинии с манджа една под друга ???
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Не го критикувай....
                    Започнахме със Шопен, Вивалди, Лист....
                    Като минем на Моцарт ще се вразуми човеко.....
                    Простено му е...На тези кораби само пирати е виждал и чалга е слушал....
                    Има едно въгленче.....Ще го разпалваме , барем се вчовечи........

Бива.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      Шукран, шукран хабиби!

Тъй, тъй. Борбено, да.
                      Много добре за теб.

Но все пак (сега го слушам) ти казвам лека нощ.

Чей да измисла нещо за последно неска за поздрав...

Не, не можаф тая вечер.
                      Нищо, може би друг път, живи и здрави.

Е, "Седи Донка"?
                      http://www.youtube.com/watch?v=ok6wkHl8h8c

Коментар

Мече,
                        ......................
                        Не го критикувай....
                        Започнахме със Шопен, Вивалди, Лист....
                        Като минем на Моцарт ще се вразуми човеко.....
                        Простено му е...На тези кораби само пирати е виждал и чалга е слушал....
                        Има едно въгленче.....Ще го разпалваме , барем се вчовечи........

Коментар

Мече,
                          Не изпростявай за поредно темата!
                          Тук не се делим. Тук драпаме да се обединим!
                          Доста са ни разделяли. Вече - сепарейтват.

Беки съхраним нящо от наследеното.
                          В памет на предците и в името на бъдещите.

Просим пане, нидей и ти с рогите!
                          Що не се джендемосаш и ти да шиеш на червените свине червени рубашки ???

Нали за да се обединим първо трябва да се разединим с червеносвинските разединители
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Мамка му, който научи пералнята да простира и глади, ще стане 10 цифрен минимум
                            Преди време ( 26-27г) кумът ми ме учи..." И няма да простираш - всичко друго, но не и на простира.. ".
                            Помня аз и се дърпам..."Това не е за мъже...ще ми се смеят съседките ....." бла-бла..
                            Минаваме един път без покана и какво да гледам отдолу.....Моят готин кум простира....
                            Сега имам своя теория - простираш така, че да не може жената да ги изглади...
                            Но сега в това време не върви..жена е ..и тя душа носи....

Коментар

• Лека Ви нощ!

Vivaldi&Christian Schloe Paintings

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                1. Комунистите го изучиха
                                2. Комунистите го ожениха
                                3. Комунистите му направиха деца
                                4. Комунистите го направиха човек
                                5. И ся той горкия не мой да разбере що аджеба искаме да ги заколим комунистите и се ръга между шамарите да ги защитава !!!

Мече,
                                Не изпростявай за поредно темата!
                                Тук не се делим. Тук драпаме да се обединим!
                                Доста са ни разделяли. Вече - сепарейтват.

Беки съхраним нящо от наследеното.
                                В памет на предците и в името на бъдещите.

Просим пане, нидей и ти с рогите!

Коментар

Working...
                                X