IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бау-бау, добри 'орица

Днес всички сме за тоз' номер да се случи и дано Васил Левски стане Уембли кат' в парцала доле - хъ-хъ-хъ ...
    ---------------------------------------------

Queen - We Will Rock You (Live at Wembley 11.07.1986)

http://www.youtube.com/watch?v=FtyZSWJkFXU
    ---------------------------------------------

Успех на Лудогорец ( от чорбарите )!
    Last edited by marandi; 27.02.2014, 10:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
      Естетвено че не съм оня тъпак Шамара. Аз съм Питър Пан.
      Хубау, де - оня бил тъпак - па ти с неговия ник? Голуем си ..

П.П. Ей, ся ми свършва мача и после търси друг да те забавлява.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Демек не си Мишо Шамара ли?

И кат' не си забавен ко прайм в шоу-бизнеса?
        Естетвено че не съм оня тъпак Шамара. Аз съм Питър Пан.

Коментар

• Малей ...

Реал ги попиляха - 0 на 5 засега - па има още 20 мин.

Швабите дълго ще ближат рани от подобен резил - хохо

Коментар

Охх пак си се объркал. Нито съм забавен, нито някой иска да се пласира в анонимен форум. Тук само ти драпаш за нещо ама и ти не знаеш за какво.
            Демек не си Мишо Шамара ли?

И кат' не си забавен ко прайм в шоу-бизнеса?

Коментар

Ма, аз винаги оставям първото посягане и после викам - рефлекси да'е ..

И в полицията съм се обяснявал точно по този въпрос между другото - имам преписка.

Т.е. никога не посягам, чакам да ми посегне някой.

П.П. Ти поне си забавен, оня женския ник от 2 дена се опитва да се пласира, па никой не го еВава, ама то си млящи там
              Охх пак си се объркал. Нито съм забавен, нито някой иска да се пласира в анонимен форум. Тук само ти драпаш за нещо ама и ти не знаеш за какво.

Коментар

• Аз, женският ник - хващам бас, че до края на следващата седмица - ще прочетем нови /минимум/ 10 поста, в които един НЕженски ник ще обяснява как "БАЧКАЛ" - в безсъница по цели нощи, защото си фантазирал, че той- НЕ БГ-станецът работЕЛ за едни там БГ-станци...

Има ли хора във форума, които са на мнението, че по-малко от 10% от постовете МУ - ще са в споменатата област, за да се обзаложим - примерно - на бутилка Виски?

Коментар

Ич няма да ми е трудно да те ударя (чеша си задника).
                  Ама ич (пак си чеша задника).
                  Ма, аз винаги оставям първото посягане и после викам - рефлекси да'е ..

И в полицията съм се обяснявал точно по този въпрос между другото - имам преписка.

Т.е. никога не посягам, чакам да ми посегне някой.

П.П. Ти поне си забавен, оня женския ник от 2 дена се опитва да се пласира, па никой не го еВава, ама то си млящи там

Коментар

• Аве - тук един - дето все се раздвоява в мненията си - и не знае - дали от свое име пишел, или от някакво си "юридическо" лице, което в крайна сметка няма никакво значение...,

...все БГ-станците кълне и НИ се присмива, защото той -видите ли - ЛИЧНОСТ някаква бил - и не искал да ВИ се числи към общността /пасмината/ - БГ-станска...

...ама все твърди, че работел за БГ-станцзите, т.е. - и за мен, за децата, па и за внуците ми ...

Ама, моля, непознатий НЕБГ-станецо, нито аз, нито останалите имаме необходимост някой да работеЛ за нас!

НЕЩО ПОВЕЧЕ: ако ти работиш НАИСТИНА ЗА НЯКОГО, то НЕ БИ ГО ТВЪРДЯЛ НА ВСЕОСЛУШАНИЕ и то - всеки божи час, по няколко пъти...

За толкова непаметливи ли мислиш хората около теб?

...па - аз все му викам така /кажете, прав ли съм/: моля те - не работи за нас, НО РАБОТИ за ТВОИТЕ ДЕЦА и ВНУЦИ - не се притеснявай за хората в БГ-стан - те няма да ти пречат..., АМА - и няма да ти помагат, за да ти направят децата и така нататък...

Неангажиращо въпросче: дали ще ти стигнат още 10 000 поста, за да повтаряш постоянно това, че "работиш" за БГ-станците, които изобщо не те молят за това?

Коментар

За шут ще ти е трудничко да ми удариш ( смигам )

За Съд готово - голям фен съм винаги.

П.П. Тролчетата ко правите, единият вика лека нощ и поема следващия. Ма, няма проблеми, бря ... тоз филм гат' съм гледал ...
                      Ич няма да ми е трудно да те ударя (чеша си задника).
                      Ама ич (пак си чеша задника).

Коментар

Зюмбюле нямам представа как те издържат нормалните хора тук в тая тема. Аре да ти ударя един шут и да ходим на съд.
                        За шут ще ти е трудничко да ми удариш ( смигам )

За Съд готово - голям фен съм винаги.

П.П. Тролчетата ко правите, единият вика лека нощ и поема следващия. Ма, няма проблеми, бря ... тоз филм гат' съм гледал ...

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          За този ти маниер на общуване говоря.

п.п.Не можах да се въздържа.
                          Че момчето попита, щот' е в чужбина и му дадох линк?

П.П. Ми браус на БГ-станците. Що не му го даде ти по твоя нежен начин? Ърмм ..?

Ами си играх 2 мин. да му го търся?

Коментар

И кое не ти е ясно?

Киро бляда ли?

http://www.youtube.com/watch?v=VJm8zOECgcE
                            --------------------------------------------

Че те блядовете от 70 години ние им правим музиката - те нямат нито един изпълнител - все българчета от Своге.

Преди бяха Киро Бляда, ся Киркор и така ..... ( ся шъ чакаме някой да се кръсти Гарабет - белким ги огрее )

... 70 години - тия не мо'ат изкарат поне 1 певец от 130 милки май вече станаха.

Зюмбюле нямам представа как те издържат нормалните хора тук в тая тема. Аре да ти ударя един шут и да ходим на съд.

Коментар

• Лека ви нощ.

Petr Muk Bon Soir,Mademoiselle Paris

Коментар

И кое не ти е ясно?
                                .
                                За този ти маниер на общуване говоря.

п.п.Не можах да се въздържа.

Коментар

Working...
                                X