IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честит Празник на именниците и от мен!!!!

Да почерпи също Леля,а покрай нея и Чичето..

".....Затова и Антоновден е известен още като Лелинден....."

Коментар

• Дюбрутру моми и момци
      как я карате,днес ден на майстора
      му викахме
      Представяте ли си баш на гемията
      да срещна колега инвеститор
      на БФБ
      стар-пома е активен участник
      но още не се е престрашил
      да пише във форума
      Сега освен основната бизнес тема на моряците
      "С какъв бизнес да профукам парите от моряклъка

вече си имаме и друга странична тема
      за разговори
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Ааа, требе да се четат философите ама некомунистическите. Аз едно време като бех чел само комунистическите, така се издрънчах нейде между паметника на българосъветската дружба и спирка "Почивка", че си счупих ключицата.
        Аааа, мързи ме. Предпочитам да падам.

П.П. Дофтура и той човек, семейство трябва да храни
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Днес реших да пия целият ден и да гледам филми.. И гледха един - Тайният живот на Уолтър Мити... От Замунда. Като цяло нищо особено, ама един момент ми хареса - за кратко се появява герой с артиста Шон Пен и чака да снима едим планински леопард, който много рядко се среща в планините на Афганистан.. И като идва момента да снима животното и другия го пита: Кога ще снимаш? Той казва че няма да снима за да не си разваля мига... И се замислих: Колко трябва да е голям човек, за да се извиси над материалното, да чака да снима планински леопарди в Афганистан... Колко ли века трябва да минат, човешкият мозък така да се промени че да не смята всичко в евро, апартаменти, акции, семейни ценности, силиконови цици и леки коли...

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Тнм, каква е невидимата причина за тези ритуали? Така или иначе си обираш паяжините и точиш ножовете.
            Свети Антон е покровител на ножарите и ковачите. На този ден се заточват сечивата в къщата. Предполагам, че е свързано с предстоящата земеделска работа.
            Дамите почистват таванските помещения в къщата и слагат там пита намазана със сладко, защото се е вярвало, че на този ден къщата се посещава от Черната чума. Почистеният таван и питата е трябвало да я умилостивят и домочадието избягвало страшната болест.
            Мечо

Коментар

• Вярно, че Наивникът ни го няма.)

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Не съм чела тоз писатель. Падам, ставам и продължавам.
                От едно такова падане си докарах операция на лявото рамо от периартрит, но съм инат и успях да се възстановя почти напълно
                Ааа, требе да се четат философите ама некомунистическите. Аз едно време като бех чел само комунистическите, така се издрънчах нейде между паметника на българосъветската дружба и спирка "Почивка", че си счупих ключицата.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Тнм, каква е невидимата причина за тези ритуали? Така или иначе си обираш паяжините и точиш ножовете.

Коментар

Преди 2 години баш си се издрънчах. Тогаз още не бех толко пъргаф както сега. И си помислих изначално, че съм се ПРЕТРЕПАЛ. То немало основание за страх, щото "когито ерго сум" ама тогаз още не бях чел Декарт и бая се уплаших.
                    Не съм чела тоз писатель. Падам, ставам и продължавам.
                    От едно такова падане си докарах операция на лявото рамо от периартрит, но съм инат и успях да се възстановя почти напълно
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      Какво е КЕЧ?

Мечо, как те пази Декарт от натъртвания?))))
                      Едно времешните трудовашки войски са КЕЧ.

Помислих си, че съм умрел, щото не знаех, че щом мисля, следователно съществувам. Требе да се четат философите. Лично, не критиците. Щот те са КОМУНИСТИ !!!
                      tnm

Коментар

• Какво е КЕЧ?

Мечо, как те пази Декарт от натъртвания?))))

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          А бе, друго си е да се издрънчиш в цял ръст на земята ...
                          Преди 2 години баш си се издрънчах. Тогаз още не бех толко пъргаф както сега. И си помислих изначално, че съм се ПРЕТРЕПАЛ. То немало основание за страх, щото "когито ерго сум" ама тогаз още не бях чел Декарт и бая се уплаших.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            Морнинг на Фсичкото Кеч
                            Сичкото КЕЧ на балтаматума строй се!

Коментар

• Морнинг на Фсичкото Кеч
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Добро утро tnm
                                Добро утро на почти всички

Днес сабале се изпързалях, щях да се пребия. добре че съм пъргаф
                                А бе, друго си е да се издрънчиш в цял ръст на земята ...
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X