IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
    То казан хубаво ама трябва и матРиал.....одеве ква градушка удари на вилата. Грозде ясно че няма да имаме, ама добре че е парника да видим някой и друг домат тая година
    И кво ще ги правим доматите без ракия?

Коментар

То казан хубаво ама трябва и матРиал.....одеве ква градушка удари на вилата. Грозде ясно че няма да имаме, ама добре че е парника да видим някой и друг домат тая година
      Мани при нас маната ги е хванала

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Оня казан на вилата за кво е? Пълниш-вадиш-продаваш, Я го зареди 2-3 пъти/месец и ще засрамиш шефа със заплатата
        Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Днес на борсата беше голямо шоу

Наздраве!
          Мдааа, преди обяд останах за първи път без кеш, след това като видях "чудото", реших да продам много дългосрочната си акция – Спиди. С парите си купих малко БСО и Хим прив. и останаха 7-8% кеш за следващия епизод. Надявам се да си върна Спидитата при увеличението им.
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Абе софармците само един ден ни нямаше и какво направихте с тая борса бе?
            айде наздраве!
            Да дойде ликвидност

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Абе софармците само един ден ни нямаше и какво направихте с тая борса бе?
              айде наздраве!
              Днес на борсата беше голямо шоу

Наздраве!

Коментар

• Абе софармците само един ден ни нямаше и какво направихте с тая борса бе?
                айде наздраве!

Коментар

Абе пак ми се губят няколко пиянки
                  Абе пак намери едната.......
                  Днес мислех да не пия, но БФБ-то и някои лични неприятности ме провокираха.

Наздраве!
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Абе пак ми се губят няколко пиянки
                    Споко бе ако са стока си дойдат

Коментар

• Абе пак ми се губят няколко пиянки

Коментар

Да пием за шефа ми, който ми дава заплата......че като гледам от друго място няма да изкарам пари
                        Споко бе Жорка

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Оня казан на вилата за кво е? Пълниш-вадиш-продаваш, Я го зареди 2-3 пъти/месец и ще засрамиш шефа със заплатата
                          Я кой бил тук

Коментар

Да пием за шефа ми, който ми дава заплата......че като гледам от друго място няма да изкарам пари
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• След днешният ден е добре да прасна няколко ракийки

Наздраве!

Коментар

Са отивам при твоя селски на гости да завъртим колелото. Което ме подсешта да те питам....кога ще пратиш една бутилка, че не се издържа на напрежението вече
                                Когато е тук ми кажи ще ти пратя бутилка оптимизъм

Коментар

Working...
                                X