Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение1-2 литра ракияНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеРазход на кво ? На бензин, два-три резервоара, ама не ги броим щото са служебни. На концентрат сигурно отиват към 9 кила. ама в това не влиза бирата
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАбе аз не пия много, ама приятелите са яки смоци. Като им се припие все за мен се сещат
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеАбе вие колко разход давате на месец аз кат смятам 7-9 давамНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеАбе вие колко разход давате на месец аз кат смятам 7-9 давам
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ кво ще ги правим доматите без ракия?Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеАбе ти немашели некави 200 литра
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ кво ще ги правим доматите без ракия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ кво ще ги правим доматите без ракия?
Коментар
Коментар