If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Проблемът за мен не е в стойността на водките, а в стойността на времето, което си губиш, пиейки ги. За кариеристите това е загубено време, за мен не е - това е голямата разлика.
+1
много добре си го казал...за което те поздравявам
Миии, ти като пиеш по няколко водки за 1 час, затова нямаш пари за Китай и Канада....
Проблемът за мен не е в стойността на водките, а в стойността на времето, което си губиш, пиейки ги. За кариеристите това е загубено време, за мен не е - това е голямата разлика.
Наздраве!
До сега бях с братовчед ми, който е 3 г. по-млад от мен. Живее си човека в Цюрих и за последната 1 г., откакто не сме се виждали ми показа снимки къде е ходил - 2 седмици в Китай и още толкова в Канада. Това само за последната година - почувствах се като крепостен селянин . Това при положение, че въобще не парадира, не харчи наследство и ако не бях любопитствал, нямаше дори и да намекне... Пи човека 1 водка за няколко часа и това е.
Миии, ти като пиеш по няколко водки за 1 час, затова нямаш пари за Китай и Канада....
Наздраве и дано догодина го затапиш тоя братовчед с екскурзия до Австралия или Япония......все някога ще изгрее и нашето слънце!
Не, той е голям пичага и въобще не парадира - положителен герой е. А иначе Оракула е прав, че всеки си знае битието. Аз не бих искал да съм на негово място - оплаква се от много затворен живот, малко приятели, малко жени и въобще забавления.
Наздраве!
До сега бях с братовчед ми, който е 3 г. по-млад от мен. Живее си човека в Цюрих и за последната 1 г., откакто не сме се виждали ми показа снимки къде е ходил - 2 седмици в Китай и още толкова в Канада. Това само за последната година - почувствах се като крепостен селянин . Това при положение, че въобще не парадира, не харчи наследство и ако не бях любопитствал, нямаше дори и да намекне...
Пи човека 1 водка за няколко часа и това е.
Наздраве и дано догодина го затапиш тоя братовчед с екскурзия до Австралия или Япония......все някога ще изгрее и нашето слънце!
Наздраве!
До сега бях с братовчед ми, който е 3 г. по-млад от мен. Живее си човека в Цюрих и за последната 1 г., откакто не сме се виждали ми показа снимки къде е ходил - 2 седмици в Китай и още толкова в Канада. Това само за последната година - почувствах се като крепостен селянин . Това при положение, че въобще не парадира, не харчи наследство и ако не бях любопитствал, нямаше дори и да намекне...
наздраве....
всеки стандарт на живот е различен....въпроса е човека да е успял да постигне ниво при което да се чувства добре в собствената си кожа
Наздраве!
Коментар