IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Вино, пържени кюфтета, пилешки хапки, веяна скумрия и кашкавал. Ако не ми стигне ще отворя и един буркан с месо

Наздраве!
    ох ох ох!

Коментар

Вино, пържени кюфтета, пилешки хапки, веяна скумрия и кашкавал. Ако не ми стигне ще отворя и един буркан с месо

Наздраве!
      Гости не ти ли трябват

Коментар

• Вино, пържени кюфтета, пилешки хапки, веяна скумрия и кашкавал. Ако не ми стигне ще отворя и един буркан с месо

Наздраве!

Коментар

• На ракия съм с млечна бобена и маслини

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
            Не можах да ти намеря двете страници съвети, които си ми ги пратил ..може би заради тъмната бира имам затъммение!
            е тук в тази тема нали ти предложих 4 компании преди 2-3 дни?
            ама аз се бъзикам, да не се вържеш, като Пиб? Щом се чувстваш комфортно с инвестицията си и спиш спокойно си взимай смело!

Просто все по често ме навяват мисли за това че ако идва ръст - тряя да разкарам адсиц-те. Имам портфейл със 7 акции(от които 2 адсиц-а БРЕФ и СФИ) СФИ се надявам да ми дава във времето твърди 10% доход а от БРЕФ, чакам капиталова ако тръгне пазара . От началото на годината доходността ми е 47%. Но продължавам да твърдя и като знам портфейлите на някои от по-старите, че адсиците няма да ни увеличат богатството значително - лично мнение в следствие на наблюдения. Да да се лапат дивиденти е супер, особенно в тегави години - поне те остават, защото крехката капиталова може да бъде изтрита ако не хванеш върха! Но ако искаме дългосрочен ръст на портфейла мисля че ни трябва компания(била тя и даваща дивиденти), която да расте с времето... а не някакво дружество създадено изкуствено с някакъв закон, което да е основна хранилка за ОД(да не се чете Огнян Донев )

п.п забравих Наздраве!
            Last edited by tony1975; 14.12.2014, 19:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              купи атера и те е яд нали?
              Не можах да ти намеря двете страници съвети, които си ми ги пратил ..може би заради тъмната бира имам затъммение!

Коментар

• майтапе се бе - Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  е за какво да го е яд??!??...хубава акция-държи цена и дава редовни и мазни дивиденти наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                    Досега бях на тъмна Каменица със свински джолан, но ме хвана яд. Минавам на водка без нищо.

Коментар

• Досега бях на тъмна Каменица със свински джолан, но ме хвана яд. Минавам на водка без нищо.

Коментар

Пиенето ли отказахте?
                        Ко? Не!!!

Коментар

• Пиенето ли отказахте?

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=qGKrc3A6HHM

Коментар

• Наздраве с водка стары княз, скумрия - закуска и синьо сиренце!

Коментар

Натиснииииииииииииии!

Наздраве!
                                Загрял съм аз а ти

Коментар

Working...
                                X