Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВино, пържени кюфтета, пилешки хапки, веяна скумрия и кашкавал. Ако не ми стигне ще отворя и един буркан с месо
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеНе можах да ти намеря двете страници съвети, които си ми ги пратил ..може би заради тъмната бира имам затъммение!
ама аз се бъзикам, да не се вържеш, като Пиб? Щом се чувстваш комфортно с инвестицията си и спиш спокойно си взимай смело!
Просто все по често ме навяват мисли за това че ако идва ръст - тряя да разкарам адсиц-те. Имам портфейл със 7 акции(от които 2 адсиц-а БРЕФ и СФИ) СФИ се надявам да ми дава във времето твърди 10% доход а от БРЕФ, чакам капиталова ако тръгне пазара . От началото на годината доходността ми е 47%. Но продължавам да твърдя и като знам портфейлите на някои от по-старите, че адсиците няма да ни увеличат богатството значително - лично мнение в следствие на наблюдения. Да да се лапат дивиденти е супер, особенно в тегави години - поне те остават, защото крехката капиталова може да бъде изтрита ако не хванеш върха! Но ако искаме дългосрочен ръст на портфейла мисля че ни трябва компания(била тя и даваща дивиденти), която да расте с времето... а не някакво дружество създадено изкуствено с някакъв закон, което да е основна хранилка за ОД(да не се чете Огнян Донев )
п.п забравих Наздраве!Last edited by tony1975; 14.12.2014, 19:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекупи атера и те е яд нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекупи атера и те е яд нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеДосега бях на тъмна Каменица със свински джолан, но ме хвана яд. Минавам на водка без нищо.
Коментар
Коментар