По едно малко?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Проблемът за мен не е в стойността на водките, а в стойността на времето, което си губиш, пиейки ги. За кариеристите това е загубено време, за мен не е - това е голямата разлика.
много добре си го казал...за което те поздравявам
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМиии, ти като пиеш по няколко водки за 1 час, затова нямаш пари за Китай и Канада....
Проблемът за мен не е в стойността на водките, а в стойността на времето, което си губиш, пиейки ги. За кариеристите това е загубено време, за мен не е - това е голямата разлика.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНаздраве!
До сега бях с братовчед ми, който е 3 г. по-млад от мен. Живее си човека в Цюрих и за последната 1 г., откакто не сме се виждали ми показа снимки къде е ходил - 2 седмици в Китай и още толкова в Канада. Това само за последната година - почувствах се като крепостен селянин . Това при положение, че въобще не парадира, не харчи наследство и ако не бях любопитствал, нямаше дори и да намекне...
Пи човека 1 водка за няколко часа и това е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеНаздраве и дано догодина го затапиш тоя братовчед с екскурзия до Австралия или Япония......все някога ще изгрее и нашето слънце!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
До сега бях с братовчед ми, който е 3 г. по-млад от мен. Живее си човека в Цюрих и за последната 1 г., откакто не сме се виждали ми показа снимки къде е ходил - 2 седмици в Китай и още толкова в Канада. Това само за последната година - почувствах се като крепостен селянин . Това при положение, че въобще не парадира, не харчи наследство и ако не бях любопитствал, нямаше дори и да намекне...
Коментар
-
всеки стандарт на живот е различен....въпроса е човека да е успял да постигне ниво при което да се чувства добре в собствената си кожа
Коментар
-
Наздраве!
Пи човека 1 водка за няколко часа и това е.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениехайде наздраве тогава и аз съм на ракийка домашничка с луканка,сушеница и пастарма
Някой към Чепеларе ако има да званка
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеЕдна подготовка за утре вечер на ракия съм
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКаберне от Карнобат!
Наздраве и честита Коледа на всички в редиците на оптимистите!!!
успех и занапред с инвестициите
Коментар
Коментар