IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК на всички! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
    Отдавна не съм се вълнувал така, гледайки празника на връх Столетов (св. Никола, Шипка). Нека сме горди с това, което имаме като история и с това, което ще съзидаме сами! Живот и Здраве, Успех на всички съ-форумци! Нека си пожелаем увеличение на портфейлите си на БФБ до 7, 6, 5 и т.н. цифри, кой-колкото има.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ
      Наздраве с една хубава Българска домашна ракия
      Честит празник !
      Знаеш ли какво си помислих? Инвеститорите на БФБ сме едни от най-големите патриоти. Миналия месец ме зарибяваха с един взаимен фонд на най-старата австрийска банка, ама като ми казаха, че не участват на българския фондов пазар, малко ме подразниха. После ми показаха пакет на най-набалончените акции на NYCE и очакваха просто да се подведа на чара на две ..утки. Е, не стана, а аз ще продължа на БФБ.

Коментар

• ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ
        Наздраве с една хубава Българска домашна ракия

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение

наздраве!
          хахахахаа, съвсем изтрещяхме!
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• наздраве!
            Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Брейй, всичките си поркате винце, което е полезна и хубава напитка! На мен ми дай да се наливам с парфюмирани спиртове само , ама като съм свикнал така, какво да правя?!?

Коментар

• Наздраве и от мен с домашно мерло чакам да видя щъркел да пробвам и бялото вино

Коментар

• Наздраве с мавруд резерва- Асеновград...Ама много съм доволен всеки ден баланса расте..

Коментар

• хубав ден днес, портфейла расте стремително
                    Наздраве на всички с червено Мерло-2013г. на Меди Валей(собственост на ДОХ)

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
                      Ракийка, салтка, свински гърди на скара и акордеон

Наздраве на всички!
                      Ехааа, тази тема съществувала още . Толкова кеш има, че удвоих и пиене, и ядене, и все .
                      Като не щат да ни дават сгодни акции, ще пазаруваме ядене и пиене

Наздраве!

Коментар

• Ракийка, салатка, свински гърди на скара и акордеон

Наздраве на всички!
                        Last edited by Бик в атака; 01.03.2017, 20:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          Днес да не се пише тук - НЕ БИВА!!!
                          НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ!!!
                          Наздраве от мен за това, че портфейла ми вече върти брояча над шестте цифри! Наздраве на Фортис заради успехите му във финансите и съветите с които ми помага! Наздраве на 15%, който е дръпнал доста напред! Наздраве на Импето, който винаги намира сили мъдро и умерено да коментира! Наздраве на Софикс, който не се поколеба да бъде различен! Наздраве На Биг Беър, който не спира да съветва и помага на мен и на много други! Наздраве на Алонсо, който не е писал отдавна и сигурно е на някой топъл остров, но винаги намира време да изкаже мнението и гледната си точка и така ми дава различно мнение! Наздраве на Чичо Данчо от Хасково, който има реален поглед и винаги дава добри съвети! Наздраве на Рафал, който винаги ми е помагал на БФБ! Наздраве на Бертрам и Кимру, които са уникално умни и проницателни съфорумци! Наздраве на КФС и на Бачо Евгений, който емигрира в САЩ и много ми липсват разговорите за БФБ с тях! Наздраве на Йоз за уникалните картини и добрите инвестиции! Наздраве на Батя за оптимизма! НАЗДРАВЕ на всички!

Наздраве Тонка! След подобна реч те титулувам за обединителя на форума! А нали знаеш - днес на форума, утре кой знае
                          Успех на всички, в крайна сметка сме от един отбор и в една лодка.
                          Last edited by 15%; 14.02.2017, 22:06.

Коментар

• Наздраве!

Коментар

• Наздраве на всички ,бикове и мечки живи и здрави....

Коментар

• Днес да не се пише тук - НЕ БИВА!!!
                                НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ!!!
                                Наздраве от мен за това, че портфейла ми вече върти брояча над шестте цифри! Наздраве на Фортис заради успехите му във финансите и съветите с които ми помага! Наздраве на 15%, който е дръпнал доста напред! Наздраве на Импето, който винаги намира сили мъдро и умерено да коментира! Наздраве на Софикс, който не се поколеба да бъде различен! Наздраве На Биг Беър, който не спира да съветва и помага на мен и на много други! Наздраве на Алонсо, който не е писал отдавна и сигурно е на някой топъл остров, но винаги намира време да изкаже мнението и гледната си точка и така ми дава различно мнение! Наздраве на Чичо Данчо от Хасково, който има реален поглед и винаги дава добри съвети! Наздраве на Рафал, който винаги ми е помагал на БФБ! Наздраве на Бертрам и Кимру, които са уникално умни и проницателни съфорумци! Наздраве на КФС и на Бачо Евгений, който емигрира в САЩ и много ми липсват разговорите за БФБ с тях! Наздраве на Йоз за уникалните картини и добрите инвестиции! Наздраве на Батя за оптимизма! НАЗДРАВЕ на всички!

Коментар

Working...
                                X