Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеВиж за Николчето и ази съм готов на всичко
Искам да споделя на хората от темата, че на практика съм губил бас с теб за 1000 лв. мисля.
Та, свързах се аз с Марков на другия ден да се уточним /бях готов да си платя баса/, но човека прояви разбиране заради нетрезвото ми състояние в момента на баса. Разминах се просто с обещание да не посещавам темата "Украйна" /там се зароди спорът/.
Казвам го, за да изкажа едно евала на Марков.
Иначе Никол въобще не ме провокира към греховни мисли. Някакси скучна, праволинейна......
Наздраве!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАбе какво стана с кючека? Тоя направи планини от пари и ни забрави.
Дали пие и дали го интересуват борси според теб при това ежедневие. А, освен това има що-годе малко дете, което си изисква своето.
Дано да завърти голямото колело и тогава няма да излиза от темата, повярвай ми
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДАВИДОВ, ти четеш ли я тая тема бе?
Видях във ФБ, че ваща фирма си търси втори Джаба разработчик! 5К заплата, социални осигуровки, офис в центъра, бонуси и Никол Станкулова щяла да ме масажира докато си цъкам по компа?!?!
Пиши ме че идвам - само ме запознай с тая Джаба и почвам да я разработвам
Наздраве тигри от Бате Ви Тони!!!Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ аз мисля, че Лорда не постъпи коректно. От много години съм във форума, но досега никой не беше обвинил друг за подобно нещо.
п.п. край на темата - за друго сме тука
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениене знам - на мен ми стана гадно!
за некви 300акции с 5стинки загуба сии е 15лв , да се съберем да го почерпя и стига е говорил така! аз и да съм споделил нещо е било каквото мисля, ето дори и сега купувам сфарм за жената!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениене знам - на мен ми стана гадно!
за некви 300акции с 5стинки загуба сии е 15лв , да се съберем да го почерпя и стига е говорил така! аз и да съм споделил нещо е било каквото мисля, ето дори и сега купувам сфарм за жената!
Наздраве на бандата с бира, печено пиле и синьо сиренце!
Коментар
-
ДАВИДОВ, ти четеш ли я тая тема бе?
Видях във ФБ, че ваща фирма си търси втори Джаба разработчик! 5К заплата, социални осигуровки, офис в центъра, бонуси и Никол Станкулова щяла да ме масажира докато си цъкам по компа?!?!
Пиши ме че идвам - само ме запознай с тая Джаба и почвам да я разработвам
Наздраве тигри от Бате Ви Тони!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБате ти Тони, знае чи ти инвестираш основно и само на БФБ - за този спад те питам!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПадат определени позиции, които обаче не ме устройват много за покупки. Ако повлекат и други ще се включа, ако ли не, просто ще зяпам.
Странно ми е защо Лорда така написа в СФАРМ . Може би няма опит и не е свикнал със загуби, но дори така да е, трябва да е благодарен за съвети - било то и най-губещите да са те!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеднес май почнахме спада?
Наздраве!
Странно ми е защо Лорда така написа в СФАРМ . Може би няма опит и не е свикнал със загуби, но дори така да е, трябва да е благодарен за съвети - било то и най-губещите да са те!
Коментар
Коментар