IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Пием ли
    почваме, ама не е препоръка!

Коментар

• Пием ли

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Виж за Николчето и ази съм готов на всичко
        Привет Марков!

Искам да споделя на хората от темата, че на практика съм губил бас с теб за 1000 лв. мисля.
        Та, свързах се аз с Марков на другия ден да се уточним /бях готов да си платя баса/, но човека прояви разбиране заради нетрезвото ми състояние в момента на баса. Разминах се просто с обещание да не посещавам темата "Украйна" /там се зароди спорът/.
        Казвам го, за да изкажа едно евала на Марков.

Иначе Никол въобще не ме провокира към греховни мисли. Някакси скучна, праволинейна......

Наздраве!
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Наздраве колеги ракия с жътварска салата

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Абе какво стана с кючека? Тоя направи планини от пари и ни забрави.
            Бачка човека от 6,30 до 22 ч. Събота и неделя започва от обяд и така до 21 ч.
            Дали пие и дали го интересуват борси според теб при това ежедневие. А, освен това има що-годе малко дете, което си изисква своето.
            Дано да завърти голямото колело и тогава няма да излиза от темата, повярвай ми

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              ДАВИДОВ, ти четеш ли я тая тема бе?
              Видях във ФБ, че ваща фирма си търси втори Джаба разработчик! 5К заплата, социални осигуровки, офис в центъра, бонуси и Никол Станкулова щяла да ме масажира докато си цъкам по компа?!?!
              Пиши ме че идвам - само ме запознай с тая Джаба и почвам да я разработвам
              Наздраве тигри от Бате Ви Тони!!!
              Виж за Николчето и ази съм готов на всичко
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Абе какво стана с кючека? Тоя направи планини от пари и ни забрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  И аз мисля, че Лорда не постъпи коректно. От много години съм във форума, но досега никой не беше обвинил друг за подобно нещо.
                  Благодаря!

п.п. край на темата - за друго сме тука

Коментар

• Наздраве на всички!

Коментар

не знам - на мен ми стана гадно!
                      за некви 300акции с 5стинки загуба сии е 15лв , да се съберем да го почерпя и стига е говорил така! аз и да съм споделил нещо е било каквото мисля, ето дори и сега купувам сфарм за жената!
                      И аз мисля, че Лорда не постъпи коректно. От много години съм във форума, но досега никой не беше обвинил друг за подобно нещо.

Коментар

за некви 300акции с 5стинки загуба сии е 15лв , да се съберем да го почерпя и стига е говорил така! аз и да съм споделил нещо е било каквото мисля, ето дори и сега купувам сфарм за жената!
                        Хе, хе, това ми хареса! Извинявай публично, че ти е станало гадно, ама много лесно се засягаш и чувството ти за хумор леко куца. То за това и прецаканото често ви бъзика.
                        Наздраве на бандата с бира, печено пиле и синьо сиренце!

Коментар

• ДАВИДОВ, ти четеш ли я тая тема бе?
                          Видях във ФБ, че ваща фирма си търси втори Джаба разработчик! 5К заплата, социални осигуровки, офис в центъра, бонуси и Никол Станкулова щяла да ме масажира докато си цъкам по компа?!?!
                          Пиши ме че идвам - само ме запознай с тая Джаба и почвам да я разработвам
                          Наздраве тигри от Бате Ви Тони!!!

Коментар

Бате ти Тони, знае чи ти инвестираш основно и само на БФБ - за този спад те питам!?
                            Не мога да отговоря на подобен въпрос. Но дори и да има спад за мен няма да е проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                              Падат определени позиции, които обаче не ме устройват много за покупки. Ако повлекат и други ще се включа, ако ли не, просто ще зяпам.

Странно ми е защо Лорда така написа в СФАРМ . Може би няма опит и не е свикнал със загуби, но дори така да е, трябва да е благодарен за съвети - било то и най-губещите да са те!

Наздраве!

Коментар

днес май почнахме спада?
                                Наздраве!
                                Падат определени позиции, които обаче не ме устройват много за покупки. Ако повлекат и други ще се включа, ако ли не, просто ще зяпам.

Странно ми е защо Лорда така написа в СФАРМ . Може би няма опит и не е свикнал със загуби, но дори така да е, трябва да е благодарен за съвети - било то и най-губещите да са те!

Наздраве!

Коментар

Working...
                                X