IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    Наздраве банда!

Лорде, да се извиниш на Тони, че никак не си прав! Всеки съвет, та било и най-погрешния се заплаща. А ти освен, че не го правиш и обвиняваш! Все едно сега да искам съвет от Бъфет, той да ми го даде безплатно и аз после да мрънкам и да го разнасям. Като толкова си знаел, да не си се възползвал или въобще да не си искал съвет.
    Наздраве 15%. Извиних му се вече, не си чел добре в темата. Не съм искал безплатни съвети, ама той обидчив човек , не приема извинения и не контактува с някой който го е избъзикал. А и естествено не съм му искал съветите, само съм ги чел. Тони 1975 е един от най-добрите инвеститори на БФБ. Малко ме уплаши с резервите от КЕШ преди време и пак го послушах за което не съжалявам. Държа огромни резерви в КЕШ в сравнение с инвестираните ми в акции, като буфер. Написах нещо на полумайтап, а сте готови да ме линчувате заради това. Посипвам си главата с пепел.

Коментар

• Наздраве банда!

Лорде, да се извиниш на Тони, че никак не си прав! Всеки съвет, та било и най-погрешния се заплаща. А ти освен, че не го правиш и обвиняваш! Все едно сега да искам съвет от Бъфет, той да ми го даде безплатно и аз после да мрънкам и да го разнасям, че видиш ли след 1 седмица ми бил на 3% загуба. Като толкова си знаел, да не си се възползвал или въобще да не си искал съвет.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        хайде наздраве с руйно червено вино!
        Близък за мен човек има празник, така че аз "черпя" днес!!!
        Баннаха ме защото не съм писал по темата, после съфорумец ме обвини че загубил 15лв заради мен,а днес и стар оптимист, чийто мнения съм чел с интерес, ме обяви за трол!!!
        Сериозно мисля да прекратя писането в обичания от мен форум! Явно дразня много хора! Ще си остана тук - да си викам наздрве с хубави хора, ако има място на Вашата маса и толкоз!
        НАЗДРАВЕ, банда!!!
        Наздраве!, вече са 36лв. Днес ги изпих ...толкова струвам като обвинител
        От "притеснение" от загубата и твоя лош съвет, вече съм на водка с желиран език и кисело зеле.

Коментар

ей при вас ли се сниммате със знамена на ИД? я си пийте пиенето и не се занимавайте с глупости!!!
          В Харманли

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
            И аз жуля тук и това е
            ей при вас ли се сниммате със знамена на ИД? я си пийте пиенето и не се занимавайте с глупости!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Барай си ''гегата'' и хич да не ти дреме
              Аз затова не пиша и не изразявам мнение за дадена акция. Тук всички са много големи ''разбирачи'' и ''играчи''

Наздраве!
              +1 Наздраве!
              Last edited by tony1975; 09.02.2015, 22:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Аз затова не пиша и не изразявам мнение за дадена акция. Тук всички са много големи ''разбирачи'' и ''играчи''

Наздраве!
                И аз жуля тук и това е

Коментар

хайде наздраве с руйно червено вино!
                  Баннаха ме защото не съм писал по темата, после съфорумец ме обвини че загубил 15лв заради мен,а днес и стар оптимист, чийто мнения съм чел с интерес, ме обяви за трол!!!
                  Сериозно мисля да прекратя писането в обичания от мен форум! Явно дразня много хора! Ще си остана тук - да си викам наздрве с хубави хора, ако има място на Вашата маса и толкоз!
                  НАЗДРАВЕ, банда!!!

Наздраве!

Коментар

• хайде наздраве с руйно червено вино!
                    НАЗДРАВЕ, банда!!!

Коментар

• Ракия

Коментар

• Вино.

Коментар

• хайде наздраве от мен и успешна нова седмица на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                            в момента нищо не купувам...оглеждам нещата и се наслаждавам на живота...
                            пък тя СФИ добре подскача ама много и дойде напоследък да не и стане лошо и да падне
                            дано да падне! даже на 1лв да падне!

Коментар

аааа зимата тук на по-топличко ми е добре!

какво пазарим или само се облизваш под покачващата се СФИ?
                              в момента нищо не купувам...оглеждам нещата и се наслаждавам на живота...
                              пък тя СФИ добре подскача ама много и дойде напоследък да не и стане лошо и да падне

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                                ми вземай я малко по плевенско на гости...тъкмо ще се видите с близките
                                аааа зимата тук на по-топличко ми е добре!

какво пазарим или само се облизваш под покачващата се СФИ?

Коментар

Working...
                                X