Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
-
Наздраве банда!
Лорде, да се извиниш на Тони, че никак не си прав! Всеки съвет, та било и най-погрешния се заплаща. А ти освен, че не го правиш и обвиняваш! Все едно сега да искам съвет от Бъфет, той да ми го даде безплатно и аз после да мрънкам и да го разнасям, че видиш ли след 1 седмица ми бил на 3% загуба. Като толкова си знаел, да не си се възползвал или въобще да не си искал съвет.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениехайде наздраве с руйно червено вино!
Близък за мен човек има празник, така че аз "черпя" днес!!!
Баннаха ме защото не съм писал по темата, после съфорумец ме обвини че загубил 15лв заради мен,а днес и стар оптимист, чийто мнения съм чел с интерес, ме обяви за трол!!!
Сериозно мисля да прекратя писането в обичания от мен форум! Явно дразня много хора! Ще си остана тук - да си викам наздрве с хубави хора, ако има място на Вашата маса и толкоз!
НАЗДРАВЕ, банда!!!
От "притеснение" от загубата и твоя лош съвет, вече съм на водка с желиран език и кисело зеле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеей при вас ли се сниммате със знамена на ИД? я си пийте пиенето и не се занимавайте с глупости!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеИ аз жуля тук и това е
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеБарай си ''гегата'' и хич да не ти дреме
Аз затова не пиша и не изразявам мнение за дадена акция. Тук всички са много големи ''разбирачи'' и ''играчи''
Наздраве!Last edited by tony1975; 09.02.2015, 22:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеБарай си ''гегата'' и хич да не ти дреме
Аз затова не пиша и не изразявам мнение за дадена акция. Тук всички са много големи ''разбирачи'' и ''играчи''
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениехайде наздраве с руйно червено вино!
Баннаха ме защото не съм писал по темата, после съфорумец ме обвини че загубил 15лв заради мен,а днес и стар оптимист, чийто мнения съм чел с интерес, ме обяви за трол!!!
Сериозно мисля да прекратя писането в обичания от мен форум! Явно дразня много хора! Ще си остана тук - да си викам наздрве с хубави хора, ако има място на Вашата маса и толкоз!
НАЗДРАВЕ, банда!!!
Наздраве!
Коментар
-
хайде наздраве с руйно червено вино!
НАЗДРАВЕ, банда!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениев момента нищо не купувам...оглеждам нещата и се наслаждавам на живота...
пък тя СФИ добре подскача ама много и дойде напоследък да не и стане лошо и да падне
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеаааа зимата тук на по-топличко ми е добре!
какво пазарим или само се облизваш под покачващата се СФИ?
пък тя СФИ добре подскача ама много и дойде напоследък да не и стане лошо и да падне
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеми вземай я малко по плевенско на гости...тъкмо ще се видите с близките
какво пазарим или само се облизваш под покачващата се СФИ?
Коментар
Коментар