Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВино пия и си пея, а и много ми е гот
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеАбе и аз като теб, ама се замислих за ракията и мезето. След втората де Мезето елементарно на първи поглед - салата от домати с лук и сирене, печена скумрия на тиган и натурални маслини. Колко интернационална се оказва. Мислех, че съм патриот като съм си купил Сунгурларска ракийка и айрян - Родопчанка, обаче доматите и маслините са гръцки, лука-мексикански, а скумрията - шотландска!
Наздраве!
хайде наздраве и от мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеОт къде знаеш от къде е захарта абе кат не ти се пие не дей пи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеАбе и аз като теб, ама се замислих за ракията и мезето. След втората де Мезето елементарно на първи поглед - салата от домати с лук и сирене, печена скумрия на тиган и натурални маслини. Колко интернационална се оказва. Мислех, че съм патриот като съм си купил Сунгурларска ракийка и айрян - Родопчанка, обаче доматите и маслините са гръцки, лука-мексикански, а скумрията - шотландска!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеSOFIX на какво си аз на ракия и мезе
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА аз на чисто вино, щото нЕма пари за мезе
Коментар
Коментар