Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеГроздова ракийка, шопска салата, кебапчета и наденичка на скара. Поливам дивидента
Лобос наздраве!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениемн рано си почнал от 7 часа още на маса ли си или вече на легло хехе
Коментар
-
мн рано си почнал от 7 часа още на маса ли си или вече на легло хехе
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТи докато удариш едно аз ударих три Много си бавен
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеЗа къде бързаш бре?
Що пиеш сам
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТи докато удариш едно аз ударих три Много си бавен
Що пиеш сам
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДа ударим по едно а
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЛобос, какво смучем?
Аз жуля биричка и май ще разтягам акордеона след малко.
http://vbox7.com/play:cafa6ce756&start=176
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеЗдравейте, колеги,
дойде време за поредната вълна на проучването, което за 3-та година ще направя и поради което създадохме тази тема
Можете да се включите в него на следния линк до 5 юли 2015 г.
Профил на инвеститорите на БФБ 2015 г.
Както всяка година, последващият анализ на резултатите ще бъде качен за свободно ползване от всички в блога ми http://economistbg.blogspot.com/ , както и разбира се в тази тема във форума.
Това ще е третото поред проучване и ще бъде интересно да видим как са се променили нагласите и общият профил на инвестиращите на БФБ през годините.
Ще съм много благодарен ако ми помогнете и в неговото разпространение до повече търгуващи в на БФБ. Попълнените данни ще бъдат използвани само в обобщен вид като не се събират никакви лични данни за попълнилите анкетата. Разчитам на вашата коректност в даваните отговори.
Тук можете да видите анализите от предходните две проучвани:
Профил на инвеститорите на БФБ 2014 г.
Профил на инвеститорите на БФБ 2013 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеЗдравейте, колеги,
дойде време за поредната вълна на проучването, което за 3-та година ще направя и поради което създадохме тази тема
Както всяка година, последващият анализ на резултатите ще бъде качен за свободно ползване от всички в блога ми http://economistbg.blogspot.com/ , както и разбира се в тази тема във форума.
Това ще е третото поред проучване и ще бъде интересно да видим как са се променили нагласите и общият профил на инвестиращите на БФБ през годините.
Ще съм много благодарен ако ми помогнете и в неговото разпространение до повече търгуващи в на БФБ. Попълнените данни ще бъдат използвани само в обобщен вид като не се събират никакви лични данни за попълнилите анкетата. Разчитам на вашата коректност в даваните отговори.
Кво проучване може би какво пием и от кога и по колко
Коментар
-
Ново проучва за профила на инвеститорите на БФБ
Здравейте, колеги,
Коментар
Коментар