IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Фифтиин вие с Борисов кога излизате на международни пазари? и какво ще пазарите?
    нямате ли фарми да дойдете на оса да се запознаем?
    Фарми нямаме, само пивоварни
    Аз си купих преди дестина дни бая задокеански технологии. Ама нещо последните дни точно те не са на почти
    Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Фифтиин вие с Борисов кога излизате на международни пазари? и какво ще пазарите?
      нямате ли фарми да дойдете на оса да се запознаем?

Коментар

абе снощи като пийнах и кеш не търпя
        и Сантандер купих и руски етф купих и други...

Аз с каквото и да се захвана подпийнал, винаги завършва по един и същи начин - кешът става 0 !
        В тази връзка ми се струва, че купуването на акции е едно от най-добрите решения в подобни ситуации. Дано да ти е за добре, успех и наздраве на всички!
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• абе снощи като пийнах и кеш не търпя
          и Сантандер купих и руски етф купих и други...

хайде наздраве!
          Last edited by tony1975; 12.04.2014, 20:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Скъперник Разгледай мнение
            Има ли пиячи?
            Ко? Не !
            Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• задушени пресни картофки с чесънче и копърче и студена биричка.......... за жената
              приготвям и шопската за моята ракия и сядам
              хайде дружина!
              Корекция до края на месеца, че после Софикс 1000 ни чака!!!

Коментар

• Тук -Там

Коментар

• Има ли пиячи?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                    Наздраве Тони!
                    ... Както казва Георги Борисов "те ако знаят кой ще влиза на пазарите им......"

Ами обикновенно на пазарна купувам, но понякога се залагам и отдолу
                    ама с мойта комисионна от 15долара, ако не ми изпълнят цялата поръчка ще ме заболи корема да купувам пак там(това значи още 15 долара )

Коментар

A?
                      Ти какъв си такъв? Една вечер ме нямаше и Софикс го хванал възродителния процес?

Коментар

Наздраве!
                        A?
                        Ти какъв си такъв? Една вечер ме нямаше и Софикс го хванал възродителния процес?

Коментар

eeeeeeй, накъде без бате ви Тони!?!?
                          значи влизам,сядам, наливам си и кво да видя няма никой в темата..... пишете една билЯшка, че сте се преместили бе!!!
                          Хайде пичове
                          Днес съм заложил на бразилския Сантандер, да видим дали ще клъвне!
                          БФБ-то тая седмица съм червен... ама какво се разприказвах - Каменицата се стопля, хайде наздраве!
                          И за здравето на приятеля и съакционер Иван Давидов също!!!
                          Наздраве!

Коментар

eeeeeeй, накъде без бате ви Тони!?!?
                            значи влизам,сядам, наливам си и кво да видя няма никой в темата..... пишете една билЯшка, че сте се преместили бе!!!
                            Хайде пичове
                            БФБ-то тая седмица съм червен... ама какво се разприказвах - Каменицата се стопля, хайде наздраве!
                            Наздраве Тони!
                            Ти навън не жулиш ли на пазар или и там с бидове?
                            Събирам ви мненията и линковете от съфорумците, че и аз ще ги почвам скоро . Както казва Георги Борисов "те ако знаят кой ще влиза на пазарите им......"

Коментар

• eeeeeeй, накъде без бате ви Тони!?!?
                              Хайде пичове

Коментар

По едно питие?
                                Заредих се и аз, с колко обиколки ме водите вече

Скъперник, кажи защо си с нов ник де

Коментар

Working...
                                X