IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Или да има недостиг на гориво знам ли

Коментар

• Наздраве ми не сам следял кой знае колко но май постят

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Постим
        Лобос, ако си наблюдавал форума кажи - трити ли са мнения и от тук или просто няма коментари?
        Наздраве!
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Постим

Коментар

• Наистина ли няма мнения в тази тема 2 дни или са изтрити и тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Ти няма нужда да отговаряш Аз за теб знам че печелиш навсякъде и от всичко
              Е не баш, например за 9-те мес. на нисе индексо ме е бил двойно, он на 10%, а аз само 5. Ма все пак доскоро правех уолета по дънцата та си прощавам
              Оттук насетне само бай дъ дипс и спайчо ке го лупаме

Ма он е лесен, въпроса е що ша пайм с адашката ти ?
              Има само 2 варианта де - или ние нея или тя нас

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Той Лобосов ти отговори правилно.
                А и зависи дали търсиш заяждане (спрямо печалбите от бфб) или не - та да знаем как да ти отговаряме.

Щото ако е първото веднага мога да се хвана на 1 бас че с портфейл от 15-16 чужди артии ще бия за 5год. бай енд холд период софка или каквато и да е твоя комбинация на бфб, вкл. и моята настояща там.
                Ти няма нужда да отговаряш Аз за теб знам че печелиш навсякъде и от всичко

Коментар

• Доброютрооооо!
                  Аз поемам вахта!
                  ами аз за сега нямам алтернатива на печалбата от БФБ, ама чакам и тя(печалбата на БФБ) да расте още!
                  На запад само купувам, защото 2008 може да не съм разбирал от бфб , но графиката ми говори достатъчно и ми казва че срещу пазара няма как да играя и по добре да имам алтернативи, когато бфб тръгне пак да се сурка!

Ето например купувам си "SPDR S&P Emerging Markets Dividend
                  EDIV" във време когато ЕМ са разпродадени и получавам кошница от печелещи, подценени, раздаващи дивидент компании от страни в които има бъдеще, а не отрицателен прираст като у нас. Не се притеснявам дали няма да фалира, дали някой като Божков няма да го източи, и си чакам 5% дивидент, а като дойде време и капиталова печалба!

п.с. но за последните 2 години определено печалбите са на БФБ - просто аз кротко си излизам от позиции които не смятам за стратегически за мен и прехвърлям към инструменти(по-безрискови - каквито смятам етф-те) на други пазари!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    задушени пресни картофки с чесънче и копърче и студена биричка.......... за жената
                    приготвям и шопската за моята ракия и сядам
                    хайде дружина!
                    Корекция до края на месеца, че после Софикс 1000 ни чака!!!
                    наздравичка и от мен с ракийка в ръка и усмивка на уста....пък какво значение има мезето когато имаш приятна нежна компания до себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                      Ванката май е ГСП добре е от инвестора да пишат кой кога е наряд
                      Понеже гледам името ми започва са се спряга доста често, затова пак уточнявам - аз не работя за Инвестора. Заедно с още няколко външни за Инвестора хора имаме модераторски права и от време на време помагаме с модерирането когато можем и в които теми сметнем, че е необходимо.

По мое мнение има нужда от сериозни рестрикции и здраво модериране в почти всички теми, но политиката на Инвестора е доста по-толерантна от моите лични виждания по въпроса и затова гледам да ограничавам модерирането само в темите, които следя сравнително редовно.
                      Last edited by ivandavidov; 12.04.2014, 23:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Скъперник Разгледай мнение
                        Ши ми отговорите ли?
                        Той Лобосов ти отговори правилно.
                        А и зависи дали търсиш заяждане (спрямо печалбите от бфб) или не - та да знаем как да ти отговаряме.

Щото ако е първото веднага мога да се хвана на 1 бас че с портфейл от 15-16 чужди артии ще бия за 5год. бай енд холд период софка или каквато и да е твоя комбинация на бфб, вкл. и моята настояща там.

Коментар

Ши ми отговорите ли?
                          В тоз форум всеки купува на дъното и продава върха нема 6-5

Коментар

Ши ми отговорите ли?
                            Нема го Пешо млекото с демото

Коментар

Абе като търгувате с чужди акции печелите ли нещо или го правите за спорта?

Просто си питам.
                              Ши ми отговорите ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Фифтиин вие с Борисов кога излизате на международни пазари? и какво ще пазарите?
                                нямате ли фарми да дойдете на оса да се запознаем?
                                Ние с Борисов всъщност сме много различни инвеститорчета. Той на БФБ има репо, навън търгува отдавна и то с маржин и т.н. Моята толерантност към риска е в пъти по-малка, общо взето се задоволявам с много малко. Аз лично ще излизам навън до няколко месеца, защото мнооого бавно взимам решенията, но след това пък съм мнооого последователен. На този етап само съм си избрал платформа /след консултация с професионалист/ и наблюдавам някои от компаниите, които вие и други споменават.
                                От фармите ми останаха само имотите и Унифарм, но за мен това по-скоро е хоби и нямам намерения да ходя по ОСА. Иначе ако идваш в София, може да се обадиш и да уредим една среща, няма проблем за това

Коментар

Working...
                                X