Или да има недостиг на гориво знам ли
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеПостим
Наздраве!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТи няма нужда да отговаряш Аз за теб знам че печелиш навсякъде и от всичко
Оттук насетне само бай дъ дипс и спайчо ке го лупаме
Ма он е лесен, въпроса е що ша пайм с адашката ти ?
Има само 2 варианта де - или ние нея или тя нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТой Лобосов ти отговори правилно.
А и зависи дали търсиш заяждане (спрямо печалбите от бфб) или не - та да знаем как да ти отговаряме.
Щото ако е първото веднага мога да се хвана на 1 бас че с портфейл от 15-16 чужди артии ще бия за 5год. бай енд холд период софка или каквато и да е твоя комбинация на бфб, вкл. и моята настояща там.
Коментар
-
Доброютрооооо!
Аз поемам вахта!
ами аз за сега нямам алтернатива на печалбата от БФБ, ама чакам и тя(печалбата на БФБ) да расте още!
На запад само купувам, защото 2008 може да не съм разбирал от бфб , но графиката ми говори достатъчно и ми казва че срещу пазара няма как да играя и по добре да имам алтернативи, когато бфб тръгне пак да се сурка!
Ето например купувам си "SPDR S&P Emerging Markets Dividend
EDIV" във време когато ЕМ са разпродадени и получавам кошница от печелещи, подценени, раздаващи дивидент компании от страни в които има бъдеще, а не отрицателен прираст като у нас. Не се притеснявам дали няма да фалира, дали някой като Божков няма да го източи, и си чакам 5% дивидент, а като дойде време и капиталова печалба!
п.с. но за последните 2 години определено печалбите са на БФБ - просто аз кротко си излизам от позиции които не смятам за стратегически за мен и прехвърлям към инструменти(по-безрискови - каквито смятам етф-те) на други пазари!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениезадушени пресни картофки с чесънче и копърче и студена биричка.......... за жената
приготвям и шопската за моята ракия и сядам
хайде дружина!
Корекция до края на месеца, че после Софикс 1000 ни чака!!!
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеВанката май е ГСП добре е от инвестора да пишат кой кога е наряд
По мое мнение има нужда от сериозни рестрикции и здраво модериране в почти всички теми, но политиката на Инвестора е доста по-толерантна от моите лични виждания по въпроса и затова гледам да ограничавам модерирането само в темите, които следя сравнително редовно.Last edited by ivandavidov; 12.04.2014, 23:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Скъперник Разгледай мнениеШи ми отговорите ли?
А и зависи дали търсиш заяждане (спрямо печалбите от бфб) или не - та да знаем как да ти отговаряме.
Щото ако е първото веднага мога да се хвана на 1 бас че с портфейл от 15-16 чужди артии ще бия за 5год. бай енд холд период софка или каквато и да е твоя комбинация на бфб, вкл. и моята настояща там.
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Скъперник Разгледай мнениеАбе като търгувате с чужди акции печелите ли нещо или го правите за спорта?
Просто си питам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Фифтиин вие с Борисов кога излизате на международни пазари? и какво ще пазарите?
нямате ли фарми да дойдете на оса да се запознаем?
От фармите ми останаха само имотите и Унифарм, но за мен това по-скоро е хоби и нямам намерения да ходя по ОСА. Иначе ако идваш в София, може да се обадиш и да уредим една среща, няма проблем за товаПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар