IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Имам въпрос и искам "помощ от приятел". Я който се сети да каже, къде или как мога да филтрирам публичните компании така, че да видя кои са в пловдивска област?
    Сещам се за:
    1. Българска роза - Карлово
    2. Дружба стъкларски заводи
    3. Юрий Гагарин
    4. Актив пропъртис АДСИЦ
    5. Асенова крепост

други, благодаря предварително!
    Ще ти струва една бира

Юрий Гагарин АД-Пловдив
    Актив Пропъртис АДСИЦ-Пловдив
    Асенова крепост АД-Асеновград
    Сирма АД-Пловдив
    Оптела АД-Пловдив
    Резервни части АД-Пловдив
    Завод за шлиф. машини АД-Асеновград
    Българска роза АД-Карлово
    Българска роза-Пловдив АД-Пловдив
    Елените АД-Пловдив
    Филтекс АД-Пловдив
    Изгрев-66 АД-Пловдив
    Крепежни изделия АД-Пловдив
    Марицатекс АД-Пловдив
    Винзавод АД-Асеновград
    Месокомбинат-Казанлък АД-Пловдив
    Корпорация за технологии и иновации АД-Пловдив
    Асеновград Табак АД-Асеновград /в ликвидация/
    Български Транспортен Холдинг АД-Пловдив
    Пълдин Холдинг АД-Пловдив
    Атлас Финанс АД-Пловдив
    Орфей клуб уелнес АД-Пловдив
    Last edited by SOFIX; 18.04.2014, 15:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Здрасти 15%,хм не съм мислил по въпроса за записване на нови дялове!
      Миналата година пазарната бе близо до обявената цена и си купих от пазара.
      Мисля че 2,7лв би била една добра цена за записване. Краткосрочната част от заема мисля че бе около 7млн.(по спомен), което значи нови 2,5-2,6млн акции.
      Ама реално погледнато доста акции на бфб вече са добре оценени, или както си говорихме с един пич в офиса на Елана (Пловдив) - "то вика, какво остана подценено освен БРЕФ" . Така че - да може да помисля да увелича към някои адсиц-и(СФИ, БРЕФ, ФПП). Но свеж кеш на БФБ не мисля да слагам - може би дивидентите там ще изплющя! Всъщност като се замисля те в СФИ основните акционери точно така правят - правят увеличение с дивидента, така че може и да е около 3млн. увеличението, май толкова бяха заделени за дивидент.
      Абе взимай смело СФИ - както ми каза един човек на 21.06. - "Тук(в позицията) сме само наши хора. Купувайте, още година-две ще пада после ще тръгне нагоре!" Много е важно да се ходи на оса и да се слуша внимателно и между редовете!!!

п.с. което ми напомня - Фортис с нов телефон съм и някъде в стария ми е останал номера на чичо Оги. Може ли да ми го пратиш, че искам да го питам нещо?
      Тези брокери въобще не ги слушайте. Как ще слушаш човек, който незнае какво е бизнес??? Едно нещо докато не си бил в него, да го работиш и буташ да върви - няма как да знаеш какво е. То не е като да натискаш копчето на Кобоса. По-добре сам си мисли и оправяй.

Коментар

• Имам въпрос и искам "помощ от приятел". Я който се сети да каже, къде или как мога да филтрирам публичните компании така, че да видя кои са в пловдивска област?
        Сещам се за:
        1. Българска роза - Карлово
        2. Дружба стъкларски заводи
        3. Юрий Гагарин
        4. Актив пропъртис АДСИЦ
        5. Асенова крепост

други, благодаря предварително!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
          Пишете ме и мен за кворума

Тони, като питаш за увеличението на СФИ, дай и ти някоя прогноза и дали ще записваш?
          Здрасти 15%,хм не съм мислил по въпроса за записване на нови дялове!
          Миналата година пазарната бе близо до обявената цена и си купих от пазара.
          Мисля че 2,7лв би била една добра цена за записване. Краткосрочната част от заема мисля че бе около 7млн.(по спомен), което значи нови 2,5-2,6млн акции.
          Ама реално погледнато доста акции на бфб вече са добре оценени, или както си говорихме с един пич в офиса на Елана (Пловдив) - "то вика, какво остана подценено освен БРЕФ" . Така че - да може да помисля да увелича към някои адсиц-и(СФИ, БРЕФ, ФПП). Но свеж кеш на БФБ не мисля да слагам - може би дивидентите там ще изплющя! Всъщност като се замисля те в СФИ основните акционери точно така правят - правят увеличение с дивидента, така че може и да е около 3млн. увеличението, май толкова бяха заделени за дивидент.
          Абе взимай смело СФИ - както ми каза един човек на 21.06. - "Тук(в позицията) сме само наши хора. Купувайте, още година-две ще пада после ще тръгне нагоре!" Много е важно да се ходи на оса и да се слуша внимателно и между редовете!!!

п.с. което ми напомня - Фортис с нов телефон съм и някъде в стария ми е останал номера на чичо Оги. Може ли да ми го пратиш, че искам да го питам нещо?
          Last edited by tony1975; 18.04.2014, 06:18.

Коментар

• Доброютруууууу!!!
            Виждам че "вечерните" ни приказки започват да се посещават от все повече съфорумци!
            Хубави празници на всички! Ама да не забравите и да пишете, че иначе ще умра от скука 4 дни!

Коментар

• наздраве на всички форумци със сливовка от мен,че гърлото драшти неоспоримо и тендненциозно...въпреки че огън с огън не се гаси...но все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                Е,как? Нали ни прати на лични:

Ааааа, ако жена с тези "данни" се чувства прецакана, аз трябва да си бия ножа
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                  Тихо па ти бе. Нека си мислят, че ни се дърпа още....нали и те ще си поискат
                  Aз съм ларж
                  Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                    НАЗДРАВЕ !!!!
                    още малко резерви трябват, че ако се срине нещо с 80% пак да не търся заплата
                    Наздраве Форти, само гледай да не се превърне това в гонене на колодрум - т.е. никога да няма край /както според мен се случва с над 90% от хората/.
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                      Тихо па ти бе. Нека си мислят, че ни се дърпа още....нали и те ще си поискат
                      Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                        Бих искал профилът ми като инвеститор на борсата да е:
                        -Няма нужда да ходя на работа за заплата - живея от дивиденти.
                        -Купувам нови акции - допълвам си портфейла.
                        -Карам нещо като Пассат - 150-200 коня.
                        -Имам къщичка извън града.

е това искам да стане, много ли е?
                        малко е...за човек който има усета винаги да улавя правилната пътека на инвеститорския хоризонт..наздраве и от мен и успех на всички инвестирали на БФБ-то

Коментар

Обмисля коя снимка да ми прати - тази на които и се виждат зърната или на тази които не се виждат
                          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Наздраве на всички!

Абе къде е прецаканото? Да не се прецака с менте алкохол
                            Обмисля коя снимка да ми прати - тази на които и се виждат зърната или на тази които не се виждат
                            Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Наздраве на всички!

Абе къде е прецаканото? Да не се прецака с менте алкохол

Коментар

Благодаря. Утре ще заформим парти в нейно здраве.
                                А иначе, и аз искам като Форти. Само да допълня - една крава, 10-ина кокошки, прасе и две овци към къщичката. Да си произвеждам аз всичко, не щем го тоа Кауфланд
                                +1

Коментар

Working...
                                X