Абе де са други членове на клуба?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНещо много се разприказвахме и оставихме питието
НаздравеMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе не сме..... кой бяга от едни 100бона?
PS: Сто бона какво?
Аз съм много по-спокоенMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНе съм в тоя бизнес, ама ако нареди парите в сметка и не го хванат полицаите, значи тоя няма да дойде да ти краде лаптопа, той ще работи на него от своя лаптоп. Май за различно ниво айдуци иде реч. На тия - големите, ние не сме им интересни
Но - пак те предупреждавам - внимавай с админа
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТова е при теб, но при мен нещата стоят по друг начин
Но - пак те предупреждавам - внимавай с админаMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеа, не може
може, може!
аз си продадох ХЕС, влязох си в профила на Бенчмарк(в който ми стои запомнена паролата) и си наредих превод към избрана от мен сметка!!!!!!!!!!!!
могат да ни изплющят яко братлета! просто не сме се замислили!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение+1
На кой ракия сте ве ора, да ги мислите тия работи?
Моя баща ме учил никога да не подценявам крадците, те рядко правят излишни неща...
Тони, а системния администратор в бачкането ти дали ги има, че той може и мотив да намери
Наздраве, тайфа!
НАЗДРАВЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ дори да ги продаде кво от това? Той не може да вземе парите.
може, може!
аз си продадох ХЕС, влязох си в профила на Бенчмарк(в който ми стои запомнена паролата) и си наредих превод към избрана от мен сметка!!!!!!!!!!!!
могат да ни изплющят яко братлета! просто не сме се замислили!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ дори да ги продаде кво от това? Той не може да вземе парите.
На кой ракия сте ве ора, да ги мислите тия работи?
Моя баща ме учил никога да не подценявам крадците, те рядко правят излишни неща...
Тони, а системния администратор в бачкането ти дали ги има, че той може и мотив да намери
Наздраве, тайфа!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетой не е много за тая тема, но имам следния въпрос:
Мислили ли сте какво ще стане ако някой ви обере и открадне лаптопа ви?
На моя си стоят запомнени паролите и за БФБ и за международни пазари. Не се иска много акъл да се продаде това което притежавам
мамка му!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетой не е много за тая тема, но имам следния въпрос:
На моя си стоят запомнени паролите и за БФБ и за международни пазари. Не се иска много акъл да се продаде това което притежавам
мамка му!
Коментар
-
мамка му!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТони пак ли на Карнобатска бре
Коментар
-
той не е много за тая тема, но имам следния въпрос:
мамка му!
при мен е факт!Last edited by tony1975; 18.04.2014, 22:46.
Коментар
Коментар