15% и Борисов - къде са ви жените бе?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеПоздрави от хасиендата на 15%. Легнали сме на по един хамак и си къркаме лекичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеПоздрави от хасиендата на 15%. Легнали сме на по един хамак и си къркаме лекичко.
Коментар
-
Поздрави от хасиендата на 15%. Легнали сме на по един хамак и си къркаме лекичко.Last edited by Георги Борисов; 22.04.2014, 20:43.Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТонка, кажи, че само интерес възбуди и няма да ни е сладко. Поне кажи с борсите ли е свързана глупостта?
Наздраве и от мен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДа не се залиса по гърдите на чужда невяста?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДа не се залиса по гърдите на чужда невяста?
не казвам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОтивам да режа салатката, че днес голяма глупост щях да направя, чак ме е срам да споделя! Добре че явно има някой горе и ми удари едно рамо да вляза в пътя! Това човек като има свободен ден почва да мисли глупости!
Наздраве и от мен!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОтивам да режа салатката, че днес голяма глупост щях да направя, чак ме е срам да споделя! Добре че явно има някой горе и ми удари едно рамо да вляза в пътя! Това човек като има свободен ден почва да мисли глупости!
Коментар
-
Поздравче след дългите почивни дни
http://www.youtube.com/watch?v=cjoPbY3bdU4
'Айде днес на патерица да е разпети петък за мечките|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеФортис тая сутрин го прислушах на скайпа, Борисов(художнико - женски татко), Оракуле, Лорде - здрави ли сте? да не сте у рекЪта?
Коментар
Коментар