Първоначално изпратено от Георги Борисов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеВсичко е хубаво ама тоз Герб на снимка не искам ги видяНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеНема кво да пращаш, напрво идвай заедно с ракията. На 15% му викам "Ела дома, жена ти замина на екскурзия. Сам си. Сготвил съм лидълски вурстчета с лидълска бира и пържени картофи. Ше пуснем Жозето Специалния да го гледаме. Ще си говорим за ГЕРБ, и колко голем е Монката Дянков. Оставш да спиш на дивана..." Ама той не та не. Така че спокойно можеш да го заместиш.
Зповядай
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеМи освен да ти пратя някой литър
ЗповядайНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеДобрата новина е че има шест почивни дни....лошата е че са ми останали само пет кила ракия
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗначи затова не ми отговаря на личниНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеГлупости !!! Прецаканото ми е легнала в скута, ама си трае нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНаздраве на всички!
Абе тук само коч компания ли сме? Една мадама за цвят да няма!Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНаздраве на всички!
Абе тук само коч компания ли сме? Една мадама за цвят да няма!
Виж ако се плащаше сметка накрая за писането/ пиенето, можеше и да докараме по някоя......Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар