Наздраве! на домашарка със салатка от домати, пресен лук и сиренце поляти със зехтин. След малко минавам на бира с вратна пържола и чушчици "регина"- най-вълшебните чушчици
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеКато за 12 лв. става......ама мноо се пени. Аз сипвам в три чаши, докато изпия едната в другите се е утаила
Аз съм на бяло вино с пастървичка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТова не съм го пробвал. Струва ли си?Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеКупих си едно буренце от Лидъл вчера за 12 лв. И снощи го отворих но не го допих. И от сутринта си наливам здраво....задължен съм да го изпия щото иначе ще стане на пикня
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеБате Тони, ти опъваш ли смукача?Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеКупих си едно буренце от Лидъл вчера за 12 лв. И снощи го отворих но не го допих. И от сутринта си наливам здраво....задължен съм да го изпия щото иначе ще стане на пикня
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПо една биричка за начало?Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз тая вечер ще се нокаутирам
Монти да пием за Булгартабак, единсвеният отчет дето ми донесе радост... не съм като Тонката всичките ми отчети да са ОКНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
Коментар