Първоначално изпратено от Георги Борисов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениепрез коя платформа търгуваш?!?Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеСпециално днес индекси. Пуснах дълъг НАСДАК одеве, срина се....усредних и затворих на 350 евро печалба. И повече не пипнах нищо освен чашата си
Наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеМътно ми е нещо....гъз се вдига, глава се не вдига....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеСпециално днес индекси. Пуснах дълъг НАСДАК одеве, срина се....усредних и затворих на 350 евро печалба. И повече не пипнах нищо освен чашата си
Наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекакво пазариш навън?
НаздравеНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеНаздраве с ракията на колегата Лобос.....много е добра.....ракията. И борсите работят, аз си пия и си търгувам задокаеански акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеНаздраве с ракията на колегата Лобос.....много е добра.....ракията. И борсите работят, аз си пия и си търгувам задокаеански акции
Коментар
-
Коментар
Коментар