Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеStiga gluposti, koi shte trae da srednosht?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТрябва се пие след като затвори борсата за БФБ трудно може направиш грешка ,ама на вън си е риск
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеMozhem da si govorim I za zheniПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМи то ние от друг не се и интересуваме!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСъздаването на тази тема бе с идея да се направи реален профил на индивидуалните инвеститори на БФБ /имаше и анонимна анкета/. Дали само с това си изкарват парите, ако не - с какво друго се занимават, средният им портфейл и т.н. С течение на времето обаче се оказа, че сред тези "инвеститори" има и пиянки. Та, в тази тема останахме само пиянките, добре дошъл при нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеСупер вселяшка тема, наздраве и от мен. за бирите най-яко е да се поркат с мезенце и пържени картофки. Аз се смазвам от кеф, ако има вайнщтефан вайс
Тази тема какъв точно профил на инвеститорите описва, алкохолния ли?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение...Тази тема какъв точно профил на инвеститорите описва, алкохолния ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеСупер вселяшка тема, наздраве и от мен. за бирите най-яко е да се поркат с мезенце и пържени картофки. Аз се смазвам от кеф, ако има вайнщтефан вайс
Тази тема какъв точно профил на инвеститорите описва, алкохолния ли?
Коментар
-
Супер вселяшка тема, наздраве и от мен. за бирите най-яко е да се поркат с мезенце и пържени картофки. Аз се смазвам от кеф, ако има вайнщтефан вайс
Тази тема какъв точно профил на инвеститорите описва, алкохолния ли?Last edited by pepe1234; 18.03.2016, 21:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИзпитите от мен количества алкохол на седмица са:
Около 2 литра вино, 300 мл ракия, 300 мл уиски и няколко бири
Ха наздраве сегаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЕдинственото, което исках да разбера - колко пиеш на седмица/ месец?
П.П. Предполагам, че отговора отново ще бъде уклончив и лаконичен, затова да си кажа отсега - не приемам такъв от рода на "различно е", "зависи" и т.н. Очаквам числа
Около 2 литра вино, 300 мл ракия, 300 мл уиски и няколко бири
Коментар
Коментар