If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прав си, имах някакви скромни успехи с тях преди да се задомя с една. . Сега приятелите ми жънат яко, а аз предимно се наливам и "чакам на гюме". Между нас казано, от време на време ми връзва някоя заблудена
Прав си, имах някакви скромни успехи с тях преди да се задомя с една. . Сега приятелите ми жънат яко, а аз предимно се наливам и "чакам на гюме". Между нас казано, от време на време ми връзва някоя заблудена
Създаването на тази тема бе с идея да се направи реален профил на индивидуалните инвеститори на БФБ /имаше и анонимна анкета/. Дали само с това си изкарват парите, ако не - с какво друго се занимават, средният им портфейл и т.н. С течение на времето обаче се оказа, че сред тези "инвеститори" има и пиянки. Та, в тази тема останахме само пиянките, добре дошъл при нас
Трябва се пие след като затвори борсата за БФБ трудно може направиш грешка ,ама на вън си е риск
kubrat,
хаха ми нз, трябва да питаме софикса за колежката, вероятно има какво да гледа Ако пък не, с увеличение на количеството на биричките и жените стават по-готини...
Супер вселяшка тема, наздраве и от мен. за бирите най-яко е да се поркат с мезенце и пържени картофки. Аз се смазвам от кеф, ако има вайнщтефан вайс
Тази тема какъв точно профил на инвеститорите описва, алкохолния ли?
Създаването на тази тема бе с идея да се направи реален профил на индивидуалните инвеститори на БФБ /имаше и анонимна анкета/. Дали само с това си изкарват парите, ако не - с какво друго се занимават, средният им портфейл и т.н. С течение на времето обаче се оказа, че сред тези "инвеститори" има и пиянки. Та, в тази тема останахме само пиянките, добре дошъл при нас
Единственото, което исках да разбера - колко пиеш на седмица/ месец?
П.П. Предполагам, че отговора отново ще бъде уклончив и лаконичен, затова да си кажа отсега - не приемам такъв от рода на "различно е", "зависи" и т.н. Очаквам числа
Изпитите от мен количества алкохол на седмица са:
Около 2 литра вино, 300 мл ракия, 300 мл уиски и няколко бири
Коментар