Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеБате Тони, ти ще участваш ли в играта на бенча?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНе Тонка, иначе щях да стенографирам всичко и да е качено в темата онлайн.
Чакам и аз някаква информация, но явно никой не е ходил или никой не иска да сподели.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Наздраве!!!
ей ходили днес в кулите?
Чакам и аз някаква информация, но явно никой не е ходил или никой не иска да сподели.....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Ще ми гръмне черното дробче от тази тема ей, дайте да измислим нещо: наряди ли ще са, смени ли......
На четни числа - едни, на нечетни - други
Ха наздраве!
Наздраве!!!
ей ходили днес в кулите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеРавнис! Мирно! Започва вечерна проверка
Прецаканото, бате Тони, Жорката и 15% не ги виждам в строя
Ще ми гръмне черното дробче от тази тема ей, дайте да измислим нещо: наряди ли ще са, смени ли......
На четни числа - едни, на нечетни - други
Ха наздраве!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДнес продадох акции на загуба и сега ще изпия някоя чашка да туширам болката
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениещото ми трябва кеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДнес продадох акции на загуба и сега ще изпия някоя чашка да туширам болката
Коментар
-
Коментар
Коментар