Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеОпитах преди време, изядох шамарите и в момента кротувам
Хайде пием питиета до вторник борса няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНе бе Лобос, просто от вреве на врама даваме почивка на черното дробче . Иначе и то ще гръмне като инвестициите ни
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТрябва да ти нали търгуваше и на вън или се бъркам?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНе бе Лобос, просто от вреве на врама даваме почивка на черното дробче
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКво става няма пари за питиета или няма кеф за пиене ,аз съм на ракияПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеможе той, може и журналиста да е от стоковите среди с акцииdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеВече съм буден и готов за нови подвизи, наздраве на всички, които се забавляват по традиционният за българина начин
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз пък си мислех, че акции се търгуват на фондовата борса ...... баси колко съм сбъркал, че не гледам такива предавания,баси....
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеЕто ви един профил нов на инвеститор на БФБ.
Инвестирал отскоро на "стоковата борса".
"В момента се занимавам със семейния ни бизнес, движа си автокъщата и отскоро започнах да се занимавам с търговия на акции на стоковата борса."
http://www.blitz.bg/news/article/400082Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеЕто ви един профил нов на инвеститор на БФБ.
Инвестирал отскоро на "стоковата борса".
"В момента се занимавам със семейния ни бизнес, движа си автокъщата и отскоро започнах да се занимавам с търговия на акции на стоковата борса."
http://www.blitz.bg/news/article/400082
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКолегата Кубрат къде e днес и пазари няма сигурно не спирал от сноще
Коментар
Коментар