Днес съм доволен от Козирога и сега го поливам, наздраве
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТъргуваме, пием и пеем
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТъргуваме, пием и пеемПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеОт 15 години не съм имал безпаметно пиянство, а не е като да не се опитвамПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКак тъка ние ко правим лъскаме ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеИ да куфееш по малко и повече да е..ш
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСупер, да си прекараш яко и да знаеш - ако помниш цялата нощ, не си изкарал по най-добрия начин
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЕбането не е за нас. Ние сме инвеститори и пияници
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеИ да куфееш по малко и повече да е..ш
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеТежки щанги и тежък метъл, след малко излизам и ще има и тежко пиянство
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеТежки щанги и тежък метъл, след малко излизам и ще има и тежко пиянствоПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНаздраве колеги! Аз пия винаги едно и също - студен чай и уиски
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеБира с пържолки
Наздраве на всички!
Коментар
Коментар