Облак със зелена салата, и над 12 корнера днес да избием цигарите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗащото си имах гостенка и трябваше да и обърна малко внимание
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКато видях на снимка, с какъв казан е оборудван Жорето .... чакай изтрезняване !! ))
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСофикс, какво става, защо не пишеш?
Дай мнение............
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз пък плющя само ДЕМО
Дай мнение............Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеИ аз-биричка с плескавица . Атерката ме дъни, ама 4ЕS се представя прекрасно.
От Атерката едва ли има инвеститор да е на загуба, спокоLast edited by 15%; 12.06.2014, 00:35.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеАз си помпя да го ева никои никога не може ме спре се чуствам добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15%Със сигурност ние ще си пишем някъде, не мога да разбера само защо така яростно се мъчат част от администраторите, това да не се случва тук
eek:
+++++++++
Писна ми от БАН на IP, преочее тъпи номера !!!
От години пиша в този форум, ENOUGH !
Явно им трябва кукли на конци, тролове. В ЦИРКА НЯМА ДА УЧАСТВАМ!
Коментар
-
Поговорките са хубаво нещо, а в този случай се сещам за 2 такива /не претендирам за автентичност/:
1. По-добре гълъб в ръката, отколкото орел в небесата /ако чакате Бъфет да стане член и да ви обяснява за инвестирането/
2. Дай на глупака власт и му гледай сеира /клиенти лесно се гонят, но трудно се привличат/
П.П. Поясненията /в скобите/ ги написах, за да може дори трезвениците да ги разбератLast edited by 15%; 11.06.2014, 23:59.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15%Със сигурност ние ще си пишем някъде, не мога да разбера само защо така яростно се мъчат част от администраторите, това да не се случва тук
П.П. Да не говорим, че голяма част от нас са доста полезни като информация, мнения и т.н. през активната част на деня, през работното време на БФБ и в темите касаещи пряко "Профил на Инвестор.БГ"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеИма ли някакъв шанс да си говорите по темата или не?
Коментар
Коментар