IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    Standard&Poor`s намали кредитния рейтинг на България

Добър вечер и от мен
    Жалко, че повечето форумци не са на линия........
    След такива новини още повече ще са на линия.
    Ма по вероятно на тъч линията

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      Standard&Poor`s намали кредитния рейтинг на България

Добър вечер и от мен
      Кой ти каза че не сме на линия
      Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Standard&Poor`s намали кредитния рейтинг на България

Добър вечер и от мен
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          Айде за Испания salut fuertca espania
          Глупости!!! Много ги мразя Испания, само сборния отбор на Суринам

Коментар

• Айде за Испания salut fuertca espania

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
              Софикс, кючек ще има със сигурност.
              Лобос, да не се развеждаш ? Човекът на когото даде ракията в Хасково е юрист, адвокат...ако искаш ще го питам, кажи какво обаче.
              Ландлордов, каква е тази думичка песто? Същия си като жената, аз й викам ориз тя, ризото.....абе що не ви....и...чуждиците....

И хванете си направете едно селфи, както аз онази вечер, пък си напишете и имената...да знам с кой си пиша....стига с тази потайност.....стига анонимност !!!
              А аз законите ги знам споко бе неме кефят тез новите телефони

Коментар

• Софикс, кючек ще има със сигурност.
                Лобос, да не се развеждаш ? Човекът на когото даде ракията в Хасково е юрист, адвокат...ако искаш ще го питам, кажи какво обаче.
                Ландлордов, каква е тази думичка песто? Същия си като жената, аз й викам ориз тя, ризото.....абе що не ви....и...чуждиците....

И хванете си направете едно селфи, както аз онази вечер, пък си напишете и имената...да знам с кой си пиша....стига с тази потайност.....стига анонимност !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Кво те мъчи?

Не съм юрист, но след няколко ракийки мога да стана

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    наздраве!
                    В тая тема не се сърдим!!!
                    Абе имаме ли юрист във форума , че имам няколко въпроса?
                    Може и на ЛС

Коментар

наздраве!
                      Аз съм ходил по разводи и други наказателни процедури смисал тук там кривим

Коментар

наздраве!
                        Кво те мъчи?

Не съм юрист, но след няколко ракийки мога да стана

Коментар

Свинско с картофи на фурна, салата от домати и красатвици и зеленчуци на дървни въглища с марината от балсамов оцет, зехтин, лимонов сок, сол, магаданоз, копър и чесън. А питието......ще ви изненадам - облак.
                          Процентовия ми отказа тая вечер да дойде в нас, така че сам ще се напия.
                          И не ми се смейте на коментарите след два часа в темата...просто много ще съм пиян и няма да знам какво пиша ( не че като съм трезвен знам)
                          Наздраве
                          А кючек ще има ли?

Наздраве!

Коментар

• наздраве!

Коментар

Свинско с картофи на фурна, салата от домати и красатвици и зеленчуци на дървни въглища с марината от балсамов оцет, зехтин, лимонов сок, сол, магаданоз, копър и чесън. А питието......ще ви изненадам - облак.
                              И не ми се смейте на коментарите след два часа в темата...просто много ще съм пиян и няма да знам какво пиша ( не че като съм трезвен знам)
                              Наздраве
                              Аз съм същия, но засега на салатка от домати с пресен лук и песто от босилек, сирене полято със същото песто + зехтинец и една кълцана наденичка купена от стар майстор месар.

Коментар

• Свинско с картофи на фурна, салата от домати и красатвици и зеленчуци на дървни въглища с марината от балсамов оцет, зехтин, лимонов сок, сол, магаданоз, копър и чесън. А питието......ще ви изненадам - облак.
                                Наздраве

Коментар

Working...
                                X