If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лобос, Бойко е от 5 г. на политическата сцена, а БГ затъва от 25 г.! ОК, сигурно и той има вина, но едва ли е най-черния.....
Не ми се спори за политика на кратко той дойде да си монополизира фирмите и и колегите до него без да пита никой някой ден ако се съберем ще ти разказвам но дойдели той ще дойде ден с кръв ще го махни те помними думите
Тук се прави закон не да работиш а да не работиш поне при боико бе така няма как да има капитали тук налива се някакви монополи и така бе скапана държава
Лобос, Бойко е от 5 г. на политическата сцена, а БГ затъва от 25 г.! ОК, сигурно и той има вина, но едва ли е най-черния.....
Ти видял ли си някой да се оплаква от голяма печалба на някое АД? Според мен по-скоро има недоволство от спад на печалбата или от липсата на такава в отчетите на дружествата.
И какво като се оплакваме? И какво като има недоволство от печалбата?
Какво печелят, че сульо и пульо са доволни? Още повече, че ако искаха да сме доволни, щяха да купят акциите на Артио и на държавата и нямаше да се стигне до парадокса стара компания да се търгува на Р/Е 1,ххх
Въобще не съм защитник на тИм групата, просто се мъча да разсъждавам
Лобос, и е така, и не е така.
Четох скоро, че на всеки 4 човека от света, трима живеят по-зле от нас - разбирай БГ.
Ако бъркам е с малко
Тук се прави закон не да работиш а да не работиш поне при боико бе така няма как да има капитали тук налива се някакви монополи и така бе скапана държава
Седя си, гледам мач, поркам си и тъй като съм във форума "Инвестор" си задавам 2 въпроса:
1. Какво може да извлечем от табаците при очевидния развод между Д.П. и Цв. В.?
2. Всички обвиняваме компаниите в нереални отчети, но дали наистина са такива и какво печелят мажовците като помпат печалбата? Да вземем Хима като пример - единствената причина, за да лъскат дружествата си е ако имат намерения да я продават, а аз много се съмнявам, че това някога ще е случи! Защо тогава никой не им вярва на отчетите, какво друга полза биха имали от това? Още повече, че наскоро направиха търгово на едно от дружествата си, което би минало на по-ниска цена без лъскане
Наздраве все пак.......
Ти видял ли си някой да се оплаква от голяма печалба на някое АД? Според мен по-скоро има недоволство от спад на печалбата или от липсата на такава в отчетите на дружествата.
Седя си, гледам мач, поркам си и тъй като съм във форума "Инвестор" си задавам 2 въпроса:
2. Всички обвиняваме компаниите в нереални отчети, но дали наистина са такива и какво печелят мажовците като помпат печалбата? Да вземем Хима като пример - единствената причина, за да лъскат дружествата си е ако имат намерения да я продават, а аз много се съмнявам, че това някога ще е случи! Защо тогава никой не им вярва на отчетите, какво друга полза биха имали от това? Още повече, че наскоро направиха търгово на едно от дружествата си, което би минало на по-ниска цена без лъскане
Фирма "Бони"-Майсторско кебапче,тарелка 480 г,цена:3,89лв
Неочаквано добро,заслужава си.Пазарувам го от Кауфланд,
не знам дали се предлага по другите вериги.
Коментар