IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
    Тия хубавци пият колкото нас, но ние поне бием мечки, а те никой не могат да бият
    Абе според мен не могат и да пият колкото нас

Наздраве!
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      Тия хубавци пият колкото нас, но ние поне бием мечки, а те никой не могат да бият
      Взели пак да пиеш наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Да подкрепим нашите момчета на Евро 2016

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
          Наздраве банда! Времето стана твърде жежко за пиене, но аз не се отказвам!

Софикс, снощи не съм ти видял смс-а , че дадох почивка на черното дробче, но днес няма да му простя!
          Наздраве!

Коментар

• Наздраве банда! Времето стана твърде жежко за пиене, но аз не се отказвам!

Софикс, снощи не съм ти видял смс-а , че дадох почивка на черното дробче, но днес няма да му простя!
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Да подкрепим нашите момчета на Евро 2016
              Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                на бира съм.
                Наздраве на всички!
                И аз на бира и на басейн ,че много жега

Коментар

• на бира съм.
                  Наздраве на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Може да си пия, но и мечките бия! Пия бира в очакване на мача
                    Наздраве на всички спекуланти!
                    Радвай се .че си паднал да слаби мечки глей ко става по европа

Коментар

• Може да си пия, но и мечките бия! Пия бира в очакване на мача
                      Наздраве на всички спекуланти!

Коментар

• Добър вечер със студена хубава Каменица наздраве

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=xFutjZEBTXs

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Не, мисля, че е Фискалист.))) Но се загуби нейде из дъждовния и неприветлив остров и какво стана с него не се знае. А идва време за Ибиса и други плажни полета, но го няма да каже за онова оранжево огромно слънце което идва да глътне земята))))
                            грешиш, но както и да е

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                              На Ибиза няма акордеон има реггетон яко и салца и много копи
                              няма акордеон, техноверсии)))
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Не, мисля, че е Фискалист.))) Но се загуби нейде из дъждовния и неприветлив остров и какво стана с него не се знае. А идва време за Ибиса и други плажни полета, но го няма да каже за онова оранжево огромно слънце което идва да глътне земята))))
                                На Ибиза няма акордеон има реггетон яко и салца и много копи

Коментар

Working...
                                X