Първоначално изпратено от Георги Борисов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНа мен не ми се очертава пътуване до София в близките няколко месеца.Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНа мен не ми се очертава пътуване до София в близките няколко месеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеКога ще идвате в моя град, който се пада ваша столица
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМани тая твърда луканка! За виното си трябва нещо на скара
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеКак сте момци, ще бодна една ракия за ваше здраве.
Тонка, ако само вечер ти надува главата е добре. На мен ми се обажда през един час....и отделно после цяла вечер
a бе тя е душа и не ме тормози всяка вечер, ама отвреме навреме...
Коментар
-
Ogneni Momcinja 2011 - Kate Kate & Pogana & Licno Nade ( vo zivo )
Ох, бабачкооооооооооооооо!
Наздраве!Last edited by SOFIX; 13.11.2014, 20:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеВажното е да кимаш съпричастно с глава и да си "пробиеш дупка" в ушите, за да изтича информацията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеЗагряхте ли Наздраве от мен с вино и луканка
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНещо ми се отвори глътка, ама утре съм на работа и ще натискам спирачките по-яко
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениечервено Каберне и люто мезе от Лидл.
Само на мен ли вечер жената ми пълни главата с проблеми от работата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАми кой как си го направи!
Наздраве!
Коментар
Коментар