If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Виното е "Мотли кук" на Кастра Руба. Купаж - Каберне Совиньон & Мерло & Мавруд.
Характеристики: Плътен, тъмно рубинен цвят с меки оттенъци. Носът на виното подчертава неговата стилистика – едновременно пикантно и плодово, с атрактивни нюанси на кожа и пипер, вплетени в нежни ухания на черна боровинка и сладък акцент на ванилия. Сочното, стегнато тяло с фини танини, оставя впечатление за велурено докосване. Притежава дълъг послевкус с плавен и топъл завършек.
А бе хубавото вино лепи устните и цапа ,гащите -ти кво си купил не знам
Характеристики: Плътен, тъмно рубинен цвят с меки оттенъци. Носът на виното подчертава неговата стилистика – едновременно пикантно и плодово, с атрактивни нюанси на кожа и пипер, вплетени в нежни ухания на черна боровинка и сладък акцент на ванилия. Сочното, стегнато тяло с фини танини, оставя впечатление за велурено докосване. Притежава дълъг послевкус с плавен и топъл завършек.
гроздето е расло на южен склон, ама за кадифените танини нищо не казваш
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Аз заредих от магазина. И понеже съм балък, гледам си вината (от които нищо не разбирам) и по едно време идва неква и вика че имало промоция на некво си вино и ми давали още едно бяло безплатно. Взех го. Отивам на касата 18 лв. Шок и ужас
ама от срам не го върнах и сега си го пия
Аз заредих от магазина. И понеже съм балък, гледам си вината (от които нищо не разбирам) и по едно време идва неква и вика че имало промоция на некво си вино и ми давали още едно бяло безплатно. Взех го. Отивам на касата 18 лв. Шок и ужас
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар