IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Луд с резачка
    Маленький Саша нашел пулемет.
    С тех пор в деревни никто не живет.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      A не може ли да го обесим на черницата преди да я е отрязал - тъкмо ще има храна за бубите.
      Не става - той т'ва иска точно ( някой да го отстреля ), за да се прави на светец и после да му русуват кръгче около тиквата и да го тургат по църквите на икони.

П.П. Ако го застраховаме пак кинти няма да лапнем, щот' е евтинджос кат' жив.

Кинти не може да вади, само се набутва кат' ахмак по форексо - въобще голяма набутка е тая Мечка и не спира да плюска баклава.

Ще го ръгнем на Бриджит Бардо, докато не се е усетила и ще направим 3 дена як запой у форумО, че сме се отървали

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Добре, де ще го депортираме тогава, ама те па никъде не го сакат.

Всеки форум вика: ";ноу е готин - вземето го вие."

П.П. План Б ще го пратим по куриер на оная Бриджит Бардо да си го дондурка Мечока и да ходи на шопинг в МОЛ-о с него, вързан с розова фльонга на врата. Тя оная е маниачка и ще го води да му правят маникюр всяка седмица в стил омбре

Русото ще поеме разноските за курУера - хихи
        A не може ли да го обесим на черницата преди да я е отрязал - тъкмо ще има храна за бубите.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Не може да го отстреляме - Мечо е в Червената книга на Форума. Ще трябва да искаме специално разрешение от Модераторите
          Добре, де ще го депортираме тогава, ама те па никъде не го сакат.

Всеки форум вика: ";ноу е готин - вземето го вие."

П.П. План Б ще го пратим по куриер на оная Бриджит Бардо да си го дондурка Мечока и да ходи на шопинг в МОЛ-о с него, вързан с розова фльонга на врата. Тя оная е маниачка и ще го води да му правят маникюр всяка седмица в стил омбре ( бяло, розово със златисто накрая ) - кат' някоя шаферка ще го барне и ще го научи да мята бонбонки назад през рамо

Русото ще поеме разноските за курУера - хихи
          Last edited by marandi; 03.05.2013, 15:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Резнах я. Нарязах на късо стеблото и по дебелите клони и ги нацепих за печката. Вършинака остана. Сварих се. Друг път ще знам, че черници се убиват през ЗИМАТА !!!
            Луд с резачка

Спомням си навремето дядката всяка година режеше черницата до стъбло, а младите клонки ги рупаше козата. Сега във вабриката имам една черница, клоните и са до земята. Нарочно не давам да я подрязват. Красиво стои на ливадата

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
              Тъй като засега няма отзиви, ще цитирам малка част, която ми направи силно впечатление.

"На 1-ви август 1919г. стотици младежи от Германия и Австрия се събрахме в замъка Прун в долината Алматюл, за да решим съдбата на младежкото движение.
              Изводите от събранието бяха, че тогавашните младежи сме чувствали дълбоко отвращение от съвременната цивилизация и нейния процес на индустриализация, защото смятаме, че той ни е довел до въоръжен конфликт, и последвалото поражение, претърпяно от нас. Затова ние, младите, трябва да се борим за общество, което по-добре да хармонира със старите традиции.
              В съгласие с идеите, които тогава се носеха във въздуха, бяхме убедени, че нашата цивилизация преживява период на упадък, който ни обрича на безконтролен механицизъм.
              Както писа един от нашите водачи в Дер Вайсе Ритер:

"Младежкото движение е движение за свободи.
              То се освободи от бездушния механицизъм и материализъм на съвременната цивилизация и защити победоносно своята значимост и правото на младите да живеят в разрез с ограниченията, налагани от традицията и Властта."
              Не съм чел книгата. Откъсът, който цитираш сякаш ме кара да я прочета.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Не я режи бре. Завъди буби!!
                Резнах я. Нарязах на късо стеблото и по дебелите клони и ги нацепих за печката. Вършинака остана. Сварих се. Друг път ще знам, че черници се убиват през ЗИМАТА !!!
                tnm

Коментар

• Тъй като засега няма отзиви, ще цитирам малка част, която ми направи силно впечатление.

"На 1-ви август 1919г. стотици младежи от Германия и Австрия се събрахме в замъка Прун в долината Алматюл, за да решим съдбата на младежкото движение.
                  Изводите от събранието бяха, че тогавашните младежи сме чувствали дълбоко отвращение от съвременната цивилизация и нейния процес на индустриализация, защото смятаме, че той ни е довел до въоръжен конфликт, и последвалото поражение, претърпяно от нас. Затова ние, младите, трябва да се борим за общество, което по-добре да хармонира със старите традиции.
                  В съгласие с идеите, които тогава се носеха във въздуха, бяхме убедени, че нашата цивилизация преживява период на упадък, който ни обрича на безконтролен механицизъм.
                  Както писа един от нашите водачи в Дер Вайсе Ритер:

"Младежкото движение е движение за свободи.
                  То се освободи от бездушния механицизъм и материализъм на съвременната цивилизация и защити победоносно своята значимост и правото на младите да живеят в разрез с ограниченията, налагани от традицията и Властта."
                  Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Не е осъзнал още теоремата на Гьодел.
                    Мечо, в момента чета "В търсене на Клингсор" от Хорхе Волпи.
                    Намесени са много умове от Айнщайн до Гьодел. Още съм в началото, но ми се вижда интересна. Чели ли сте я за отзиви?

п.п. добро да е.
                    Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Не може да го отстреляме - Мечо е в Червената книга на Форума. Ще трябва да искаме специално разрешение от Модераторите
                      След това ще трябва да питаме Джейн Фонда, или помня коя кифла защитаваше българските мечки.
                      След това ще се окаже, че е и в Бялата ккнига на застрашените видове .... ще трябва и разрешение от екоминистерството... то някой тука си го заплю това министерство, така че абсурд да вемем разрешение.
                      И дори и минем през вички тези препятствия, кефа няма да е същият

п.п. добрютру

Коментар

Отивам да РЕЗНА една черница. Ама ми се къса сърцето дето водата е СТУДЕНА !!!
                        Не я режи бре. Завъди буби!!

Коментар

Добро утро, Мечо!
                          Добро утро, тайфата!

Мечо, за плаж може и да не става, но метеорологичната Абстановка е изключително подходяща за фреза или резачка. Може и за косачка.
                          Отивам да РЕЗНА една черница. Ама ми се къса сърцето дето водата е СТУДЕНА !!!
                          tnm

Коментар

Грешки на младостта. Още няколко години, и този мерак ще ти мине
                            Не е осъзнал още теоремата на Гьодел.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Русото от БГ-станци кинти нивгиж няма клинчи.

П.П. Предлагам да отстреляме Кафявото животнУ, щот' сече гората без разрешително от кметя и иска да пикае в морето на воля.

Нали той беше умника, дет' петролните отпадъци не влияели на световния океан. Ей, такива хамстери/невежи ебаха майката на Природата.

И сега що няма пчели ( дебати се водят ).

Демек, първо неграмотниците се изсират на Природата, а после тръгват да дирят "решения".

Или как чиновникът сам си създава "работа" и се саморазмножава

П.П.П. Тия чалъми от Конфуций насам са ясни при докопване за властта: Демек и да няма някъде проблем - създай го! И после уж ще го "оправяш".

Демек, колко си незаменим, че сереш по 100 проблема в час ..... ( които не са същестествували преди това ).
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                                Тая длъжност я дайте на мен , нали знаете че съм за славата
                                Грешки на младостта. Още няколко години, и този мерак ще ти мине
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X