IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мечо, като крупен чорбаджия зеленчукопроизводител след година-две

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Като сляза мисля да слагам оранжерии и да почвам полека лека да си гледам аз нивите.
      Сега остава да уточниш дали растенията ще ги отглеждаш по будистки, т.е. дали има оранжерия за тях или няма и дали има значение от коя страна на оранжерията ще бъдат.

Накратко - питам те дали ще отглеждаш "свободни" растения?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Аз викам, да не се натоварваме и да караме полека - пък каквото дал Господ
        Диил!

Ама така ме разчувствахте вие двамата, че ви давам благословията си.

И ще цитирам по памет един интересен момент от книгата, която чета(за Клингсор).
        "- Искам жената до мен да е различна всеки ден.

- Но ти не можеш да обичаш една жена, на теб ще ти трябва цял харем!

-Не ме разбра- не искам нова жена всеки ден, а само една Шехерезада, която да ми разказва всеки ден различна история. Ако историите свършат, значи трябва да се остави да умре любовта. И същото важи и за мъжът- разказвач.
        Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
          И сега, май ще разтуряме харема ТНМ, и ще правим мъжки такъв ми се чини.
          Аз викам, да не се натоварваме и да караме полека - пък каквото дал Господ
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Ти дай акълите, пък аз после ако искарам кинти, ще ти купя камъчета
            Ти май нещо, а!? Нали знаеш, че най-обичам да вземам. Като как тъй да ти дам, само срещу едно обещание, дадено насред форума
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Хих, добре, че съм седнала. Иначе щях да падна от коня!

П.П. Ако ми донесеш още камъчета ще ти открия някои тайни свързани със земеделието, до които съм достигнала в процеса на дългите ми наблюдения върху това, как се трудят другите
              И сега, май ще разтуряме харема ТНМ, и ще правим мъжки такъв ми се чини.

Коментар

• Ти дай акълите, пък аз после ако искарам кинти, ще ти купя камъчета
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

Селяния
                  Хих, добре, че съм седнала. Иначе щях да падна от коня!

П.П. Ако ми донесеш още камъчета ще ти открия някои тайни свързани със земеделието, до които съм достигнала в процеса на дългите ми наблюдения върху това, как се трудят другите
                  Мечо

Коментар

Селяния
                    Бравос Добре си го измислил, макар че трудна работа за земноводно

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Пенция ли бре?
                      Селяния
                      tnm

Коментар

Беше. Ама сега така се падна. Много ще отънея ако чакам зимата. Пък сега остава да видя абитуриентката абитуриентка и въс. Мисля да е за последно.
                        Пенция ли бре?

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                          оранжериите и аз ги МИСЛЯ
                          най сетне, да кажеш нещо за сивото всекидневие и (борбата) с живота
                          ШМАТАРОК
                          Ами на есен ще сложа някоя друга, да видим дали ще мога да се справя.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                            Как след месец, бе Мечо, ами Шкорпиловци, иде трудна политическа година, размирици?
                            Не беше ли по зимно време?
                            Беше. Ама сега така се падна. Много ще отънея ако чакам зимата. Пък сега остава да видя абитуриентката абитуриентка и въс. Мисля да е за последно.
                            tnm

Коментар

• Така ли си викате на галено един на друг- Шмат...?

Коментар

Така е ...

Няма време за ниви. След месец заминавам. До тогава най много да изкопая още един път лозето. Нивите под аренда за сега. Като сляза мисля да слагам оранжерии и да почвам полека лека да си гледам аз нивите.
                                оранжериите и аз ги МИСЛЯ
                                най сетне, да кажеш нещо за сивото всекидневие и (борбата) с живота
                                ШМАТАРОК
                                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Working...
                                X