IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

Чичо копае на вилата

Що ме издаде бе серсемин........

пп Световният елит на голфа, след Каварна ще дойдат да играят при мене ......
    Мястото е окосено с 3 номер и предизвиква халюцигенни прояви в мозъка ми......
    Демек, като затворя очи виждам английска ливада .....Красота...
    Чакам съботата....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Дурак,

поне не пречи, бе мухляк - в момента въртим хиляди българи от цял свят на бързи обороти да ви изкараме от последна дупка на кавала.

Ще повярваш ли някога, че си тъп и освен косачка за друго няма да имаш въображение ( пардон и джипка ).

Колко 'орица нахрани с "постиженията" си те питах вече няколко пъти? Ърмм ...?

Никого, налЕ?

Кат' нахраниш 1 чиляк някога - обади ми се - може да си преразгледам позицията към тИбя. Онли уан ми кажи, че си нахранил!

Ще си получил инфаркт, ако нахраниш чужд субект - да ти подскажа. Т.е. никога няма да нахраниш дори 1 чиляк, освен себе си ( смигам ).

Прочетен вестник си отдавна - спокойно
      Айде бегай за бира
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Единия си мисли, че Гуляй поле е във Волжка България, пък другия прави логически обосновани допускания
        tnm

Коментар

Нерде Волга, нерде Гуляй Поле
          http://www.youtube.com/watch?v=6h2lNTEr07w
          Дурак,

поне не пречи, бе мухляк - в момента въртим хиляди българи от цял свят на бързи обороти да ви изкараме от последна дупка на кавала.

Ще повярваш ли някога, че си тъп и освен косачка за друго няма да имаш въображение ( пардон и джипка ).

Колко 'орица нахрани с "постиженията" си те питах вече няколко пъти? Ърмм ...?

Никого, налЕ?

Кат' нахраниш 1 чиляк някога - обади ми се - може да си преразгледам позицията към тИбя. Онли уан ми кажи, че си нахранил!

Ще си получил инфаркт, ако нахраниш чужд субект - да ти подскажа. Т.е. никога няма да нахраниш дори 1 чиляк, освен себе си ( смигам ).

Прочетен вестник си отдавна - спокойно

Коментар

Мечка,

твоята проста гънка някога може ли да си представи, че исторически днешна Украйна и идолите, на които се кланяш е била Българска?!

К'ви глупости ръсиш пак с копи/паста бе, момче за комсомолци и черни знамена?

Тъп ли си? ( отвори си уики-то да видиш колко време/века т'ва е Волжска България и после се прави на "умен" с копи/пасти ).

Жал ми е за такива предатели кат' тИбя!

П.П. Вечните роби, кланящи се на чужди идоли! - хихи
            Няма избор човека,

Колкото и да се бори - тоолкова повече разбира че е за постоянно!!

Не може да избяга от извода, че който се роди прост, си остава завинага такъв!

Аз лично го съжалявам!

Налагането на простотията чрез собственната борба с нея го е направило "особенно перверзен" и го е имунизирало да е постоянно такъв, или служи на "някой" да е такъв резултата тук -> без акъл в темата!

Ако се прокрадне акъл --> СПАМ, щото му блокира цикъла !!

Last edited by iivanoff; 14.05.2013, 20:10.
            Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Нерде Волга, нерде Гуляй Поле
              http://www.youtube.com/watch?v=6h2lNTEr07w
              tnm

Коментар

Эх яблочко да ты моченое
                Едет батька Махно знамя черное

Вот идет пароход круги кольцами
                Будем рыбу мы кормить комсомольцами
                Пароход идет мимо пристани
                Будем рыбу мы кормить коммунистами

Эх яблочко да с голубикою
                Подходи буржуй глазик выколю
                Глазик выколю один останется
                Чтоб ты знал говно кому кланяться

Эх яблочко да на тарелочке
                Кому водку пить кому девочки
                Эх девочка да губки спелые
                Приходи на сеновал коли смелая

Эх яблочко ты мое спелое
                Вот барышня идет кожа белая
                Кожа белая да шуба ценная
                Если дашь мне чего будешь целая

Эх яблочко да ты неспелое
                Едет черный барон жопа белая
                Эх яблочко с горы кокнуло
                Комиссар трещит пузо лопнуло

Эх яблочко бочок подпорченный
                Еду с фронта я домой раскуроченный
                Эх яблочко куда ты котишься
                Попадешь ко мне в рот не воротишься
                Попадешь ко мне в рот не ворoтишься
                Мечка,

твоята проста гънка някога може ли да си представи, че исторически днешна Украйна и идолите, на които се кланяш е била Българска?!

К'ви глупости ръсиш пак с копи/паста бе, момче за комсомолци и черни знамена?

Тъп ли си? ( отвори си уики-то да видиш колко време/века т'ва е Волжска България и после се прави на "умен" с копи/пасти ) - доказано от времето на Кубрат, т.е. поне от 1300 години - днешна България.

Жал ми е за такива предатели кат' тИбя!

П.П. Вечните роби, кланящи се на чужди идоли! Волжска България - чети си откога и до кога просъществува - хихи

Обстоятелствата принуждават България да се раздели на 3 части кат' религия - юдеизъм, християнство и ислям.

Волжска България попада в Ислям привидно тогава, но те много добре знаят кои са, въпреки руската пропаганда с измисленото понятие "татари".

Хубаво е да си облечеш най-бялата риза и да се метнеш от Аспаруховия мост, момче!!!!

Вече ставаш опасен за българщината кат' Левски, дет' изкла 200к невинни семейства да им шпрехал за "свУбУдата".
                Last edited by marandi; 14.05.2013, 20:06.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=-qegVsfedSY

Эх яблочко да ты моченое
                  Едет батька Махно знамя черное

Вот идет пароход круги кольцами
                  Будем рыбу мы кормить комсомольцами
                  Пароход идет мимо пристани
                  Будем рыбу мы кормить коммунистами

Эх яблочко да с голубикою
                  Подходи буржуй глазик выколю
                  Глазик выколю один останется
                  Чтоб ты знал говно кому кланяться

Эх яблочко да на тарелочке
                  Кому водку пить кому девочки
                  Эх девочка да губки спелые
                  Приходи на сеновал коли смелая

Эх яблочко ты мое спелое
                  Вот барышня идет кожа белая
                  Кожа белая да шуба ценная
                  Если дашь мне чего будешь целая

Эх яблочко да ты неспелое
                  Едет черный барон жопа белая
                  Эх яблочко с горы кокнуло
                  Комиссар трещит пузо лопнуло

Эх яблочко бочок подпорченный
                  Еду с фронта я домой раскуроченный
                  Эх яблочко куда ты котишься
                  Попадешь ко мне в рот не воротишься
                  Попадешь ко мне в рот не ворoтишься
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Маранди, ама дай го по-ларж, ся има индикации че онова му нещо, (дето е вкусно в шкембе) почва да му увира и го раздава с по-леки спамчета.
                    Така е приемливо, даже забавно понякога.
                    Друго кво да кажа, подведохте ме с онзи пияница та се налях, и ся кат се върне жената ще ме увика. не че ше е за първи път де, ама е досадно в началото да му се не види.
                    Ма, Русото 'ноу се кефи на средиземнорският стил на лайф, в частност ЕспанЯ.

'орицата сакат да хрупат прясна храна всеки ден, да си пийват и да пафкат цигарки.

Всичко извън т'ва е проблем на техните политици, а не техен проблем на 'орицата им.

П.П. Та, кат' чуеш шарлатани да ти шпрехат за "свУбУда" кат' латерни - усмихваш се и бавно отстъпваш назад, без да им обръщаш гръб - щот' са способни да ти хакнат и ножка в гърба.

Тоя типаж е ясен отдавна, ама 'орицата вече си бегат в чужбина и "учудващо" се реализират там, даже с миене на чинии вадят повече от "свУбУдомислещите" уфсе в БГ-стан.

Скоро ще се пръкнат и новите Джон Атанасов и сие - ама пак ще е в чужбина - щот' в БГ-стан Мечката ги "оправял", па накрая се оказва, че оправял сам себе си.

Бая гъвкав е бил да се сгъне в кръста и да се издуха сам, ама кариерата и търтеите к'во ли няма да измислят?

П.П.П. Моите приятели с кръчми хранят всеки ден бездомници - аз тоже помагам винаги кат' мога - т'ва са работи на Църквата, Царя и Държавата, а не наша.

Вече няма как да нахраним всички гладни в БГ-стан, щот' прииждат на талази още повече.

Мечката ще дрънка лафчета за "свУбуда", ама не е нахранил 1 чиляшко гърло в последните 20 години? Лет ми гест - как му думат.

Храни само собственото си гърло, че ми държи и сметка, а няма представа с кого разговаря.

Хранил съм и мангали - да е спокоен Лорд-а, дет' се разсмърдя. Ако ми докаже, че е нахранил повече мангали от мангали от мИня - тогава да ми смърди.

Бе, БГ-стан сте уникални направо
                    Last edited by marandi; 14.05.2013, 19:49.

Коментар

Мечокът е от досегашните с 24 години ( опит ) и с кауза БГ-стан да е последна дупка на кавала в Юръп! ( 50 държави в Юръп = 24 години = последна дупка на кавала ). Идеалният пример = още Мечоци = още 24 години последни дупки на кавала.

Ще спами не, ами ще се къса всичко това да остане така, както досега кат' статукво! ( и е готов да къса синджири за т'ва - само да не му мръдне хранилката )

П.П. Ще се прикрива всичко през хай-лафчета за свУбУда и т.н. - но резултатът ще е същия и ....... да се разбира - дайте му "властта".

Аз се прозявам вече от такива, па не знам

П.П.П. Щял да оправи БГ-стан с копи/паста на хиляди години? Пфуу ... поне да даде пример кога се е случило това в Историята за хиляди години. Едно лице ( историческо ) - един пример с копи/паста да е променило някога нещо.

Тоя мухльо Махно е същият кат' нашият Левски - ма, 'ноу се е "борил" - нищо не е освободил от никого - па затрил и 200к невинно население покрай него.

Демек - фанатик - дет' гази чиляшки животи и съдби - било нещо елементарно
                      Маранди, ама дай го по-ларж, ся има индикации че онова му нещо, (дето е вкусно в шкембе) почва да му увира и го раздава с по-леки спамчета.
                      Така е приемливо, даже забавно понякога.
                      Друго кво да кажа, подведохте ме с онзи пияница та се налях, и ся кат се върне жената ще ме увика. не че ше е за първи път де, ама е досадно в началото да му се не види.

Коментар

Чичо копае на вилата
                        Това не е чичето. Т'ва е яка фалшификация.
                        Чичето въобще не е ýфатен, и ако фане мотика ше се претрèпе.
                        Last edited by Факушкa; 14.05.2013, 19:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          Мечо Биков, това долното в каква връзка, спамче?
                          Мечокът е от досегашните с 24 години ( опит ) и с кауза БГ-стан да е последна дупка на кавала в Юръп! ( 50 държави в Юръп = 24 години = последна дупка на кавала ). Идеалният пример = още Мечоци = още 24 години последни дупки на кавала.

Ще спами не, ами ще се къса всичко това да остане така, както досега кат' статукво! ( и е готов да къса синджири за т'ва - само да не му мръдне хранилката )

П.П. Ще се прикрива всичко през хай-лафчета за свУбУда и т.н. - но резултатът ще е същия и ....... да се разбира - дайте му "властта".

Аз се прозявам вече от такива, па не знам

П.П.П. Щял да оправи БГ-стан с копи/паста на хиляди години? Пфуу ... поне да даде пример кога се е случило това в Историята за хиляди години. Едно лице ( историческо ) - един пример с копи/паста да е променило някога нещо.

Тоя мухльо Махно е същият кат' нашият Левски - ма, 'ноу се е "борил" - нищо не е освободил от никого - па затрил и 200к невинно население покрай него.

Демек - фанатик - дет' гази чиляшки животи и съдби - било нещо елементарно

---------------------------------------
                          Кат' го питаш к'во предлага да не се палят 'орицата по пътищата - почват копи/паста от Китай, Тибет и Мадагаскар.

Т'ва ти се "предлага"!
                          Last edited by marandi; 14.05.2013, 19:23.

Коментар

• Чичо копае на вилата
                            tnm

Коментар

• Мечо Биков, това долното в каква връзка, спамче?

Коментар

• МАМУН го удари ТОК
                                tnm

Коментар

Working...
                                X