IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 4и4о ти във фургон би ли живял, аз никога, но има всякакви хора и на мизерията викат благоденствие.Тихо да не доразвием комплексите на някои хора

Коментар

• marandi

Всички ще умрат преди това... аз съм оставил много хора да "успяват" както го чувстват също!

- при ЕДНО /1/ възможно решение, всеки ГЛУПАК има право на собствено мнение!

- това ще им е пречистването!
      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Бай ти Факи се е надвил на масрафа. ......

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Ай ся за кебапчета, стига толко бира
          Я оди "направи" една клизма преди т'ва да вкараш повече - чак до дебелото черво !!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Ноу,

ще ти дам шанса да изпиташ да погребваш целия си род по мъжка и женска линия.

П.П. Проблемът на БГ-станци ви е общ - Смирение.

Кат' се научите на смирение - Русото ще ви помогне светкавично!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Ко викаш...Спанак с ориз и подправка за агнешко...
              Скоро на бодили и киселец ще минеш...Щом вместо да бачкаш, спамиш по форума, те чака нещо повече от бодил....
              Бай ти Факи се е надвил на масрафа. Офертата за бодила обаче си стои. Ако размислиш...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Тъпаците за власт в БГ-стан ( 25 години се гордеят, че са последна дупка на кавала от 55 страни ).

Мечката ( кат' обобщен образ ) също се гордее колко е прозД?

П.П. Бе, минете 5 места наред поне спрямо другите, бре - "умници"

К'во да говориш на стадо за номер 1-но к'во значи? Телл ми? ( има ли смисъл ).

Свинята, ще окаля всичко наоколо и ще е горда с последното си място по всички класации. Свинята няма да има внуци, ама е толкоз проста, че още не го знае.

Тогава ще се сети за Русото. Русото може да е пукнало вече, а ново Русо се ражда на 1000 години.

После Свинята ще се фука, че е утрепала т'ва дет' се ражда веднъж на 1000 години
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                  Направо не можеш да си представиш (с тясното си "осъзнато мислене"), какъв кеф ми доставя, че нищо важно не съм Ви казал! - не минавате теста да стигна до там --> всеки път !!!

- на свинята и дай кал да си се търкаля в нея!

- не давайте бисери на прасетата!
                  Тъпаците за власт в БГ-стан ( 25 години се гордеят, че са последна дупка на кавала от 55 страни ).

Мечката ( кат' обобщен образ ) също се гордее колко е прозД?

П.П. Бе, минете 5 места наред поне спрямо другите, бре - "умници"

К'во да говориш на стадо за номер 1-но к'во значи? Телл ми? ( има ли смисъл ). Или как да си търкаш подметките в австрийци, немци и швейцарци - щот' са снише и не са ти на ниво?

Свинята, ще окаля всичко наоколо и ще е горда с последното си място по всички класации. Свинята няма да има внуци, ама е толкоз проста, че още не го знае.

Тогава ще се сети за Русото. Русото може да е пукнало вече, а ново Русо се ражда на 1000 години.

После Свинята ще се фука, че е утрепала т'ва дет' се ражда веднъж на 1000 години
                  Last edited by marandi; 14.05.2013, 20:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Чиче, леля сигурна е фен на "Гордост и предразсъдъци" . Там доста добре е описано как може да се освободиш от нечие досадно присъствие:
                    "...мистър Колинс ги покани да се разходят из градината, обширна и добре подредена, и да разгледат насажденията, с които се занимавал лично той. Смятал градинарската работа за най-достойно занимание; а Елизабет се възхити от самообладанието, с което Шарлот обясни колко било здравословно, и заяви, че го поощрявала непрестанно. ... "

П.П. Шарлот е съпругата на въпросния господин.
                    Знаем я Шарлотата на форума - дава ценни напътствия и професионални мнения, нетърпещи възражения....

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                      Днес е агнешко със спанак.

Ама кат си падаш толкова, що не додеш да налапаш големия, остър бодил?

Ко викаш...Спанак с ориз и подправка за агнешко...
                      Скоро на бодили и киселец ще минеш...Щом вместо да бачкаш, спамиш по форума, те чака нещо повече от бодил....

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        Мечо, голям си! Да отвръщаш с усмувика на тъпи и пошли обиди от неосъзнали се и мислещи се за велики хора, си е направо изкуство Дзен от най-висша форма!

П.П. Бат' Серго, къде си!? Любимецът ти пак излезе от релси
                        Направо не можеш да си представиш (с тясното си "осъзнато мислене"), какъв кеф ми доставя, че нищо важно не съм Ви казал! - не минавате теста да стигна до там --> всеки път !!!

- на свинята и дай кал да си се търкаля в нея!

- не давайте бисери на прасетата!
                        Last edited by iivanoff; 14.05.2013, 20:44.

Коментар

Като се появя на вратата и жената прошепва....." Все едно при чуждо си бил - толкова си щастлив ...":D
                          Печеля още една малка битка, за да загубя войната...
                          Чиче, леля сигурно е фен на "Гордост и предразсъдъци" . Там доста добре е описано как може да се освободиш от нечие досадно присъствие:
                          "...мистър Колинс ги покани да се разходят из градината, обширна и добре подредена, и да разгледат насажденията, с които се занимавал лично той. Смятал градинарската работа за най-достойно занимание; а Елизабет се възхити от самообладанието, с което Шарлот обясни колко било здравословно, и заяви, че го поощрявала непрестанно. ... "

П.П. Шарлот е съпругата на въпросния господин.
                          Last edited by tnm; 14.05.2013, 20:47.
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

последна дупка на кавала си, приятелче от 25 години?

Статистиката дума, че си последна - там ще си висиш. Кат' вземат родните да се тръшкат кат' жита в гробищата - ще ме разбереш.

Лай за Мечката, дет' нищо не предлага, а само плюе! Дадена му властта - и к'во ....?

Не може да нахрани 1 клошар - няма как да нахрани и други. Само ще лае/копи/паста ....

..... но тоя типаж няма да дадат парче хляб на никого? Питах го вече? Колко души е нахранил досега, щот' аз съм хранил доста - даже и мангали - но вече не мога.
                            Ай пак за биричка, докато се научиш да ни уважаваш.
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              Мечо, голям си! Да отвръщаш с усмувика на тъпи и пошли обиди от неосъзнали се и мислещи се за велики хора, си е направо изкуство Дзен от най-висша форма!

П.П. Бат' Серго, къде си!? Любимецът ти пак излезе от релси
                              Кеф,

последна дупка на кавала си, приятелче от 25 години?

Статистиката дума, че си последна - там ще си висиш. Кат' вземат родните да се тръшкат кат' жита в гробищата - ще ме разбереш.

Лай за Мечката, дет' нищо не предлага, а само плюе! Дадена му властта - и к'во ....?

Не може да нахрани 1 клошар - няма как да нахрани и други. Само ще лае/копи/паста ....

..... но тоя типаж няма да дадат парче хляб на никого? Питах го вече? Колко души е нахранил досега, щот' аз съм хранил доста - даже и мангали - но вече не мога.

Коментар

Как е готвенето, сладуранке....Да не загори бобеца, че ще ядеш чехъла....
                                Днес е агнешко със спанак.

Ама кат си падаш толкова, що не додеш да налапаш големия, остър бодил?

Коментар

Working...
                                X