Първоначално изпратено от master of the seven seas
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеНещо сбърка ми се струва!
Виждам че от снощи си по-активна, в което няма лошо, но трябва да прочетеш малко и назад.
Всъщност малко няма да помогне. Мечо ти биков има накъм 10 000 поста от които около 9 000 тук, които цвъка със страшна скорост, (предполагам заради копи-пейста) и е доста отегчително да се занимаваш с него. Много е досадил на хората с вечните си кауни празно говорене.
Ако се опиташ да водиш разговор с него, то ще трябва да е на философска тема и ще разбереш че не си права! Никой не е прав!
Най-близо до описаниет му е маранди - енергиен вампир. Като се умориш и видиш безсмислието да разговаряш с него разбира се ще се откажеш, но твоето място почти веднага се заема от следващата нищо не подозираща жертва.
Ами пробвай, да те видим и теб. Доколкото видях, не можа да отговориш правилно на въпроса му.
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеС резерви съм.
Би ми било интересно твоето мнение относно мононуклеозата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТъй ли ???
Ами Гушата, Врабеца, Врата, Килимчето, Дявола, Облака, Келнера, Боата, Желязната Лейди, Съседа Мариш, Интеграла, Хаджията, Бомбата, Ствола, Кашика
Ми дето не бяха даскали, какви НИКОВЕ имаше само
Кучето, Коня, Поялника, Тиксото, Стартера, Брадвата, Ставри Моряка
Ха, ся значи ли ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнениетфа шъ дъ е от биричката.... ама аз и не претендирам за грамотностБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеС у се пише. Усети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнениенека, че Иренчето да осети духа на форумаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнениенека, че Иренчето да осети духа на форумаМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеПатилане не го подкачай че сега ще се почне един спам, едно плагиатстване - абе не си е работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеПатилане не го подкачай че сега ще се почне един спам, едно плагиатстване - абе не си е работа
Коментар
-
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеТая тема с чиста съвест вече може да я прекръстите "Поколението на 30+ годишните дървени философи - между миналото и бъдещето на модерния свят."Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБях до скоро. Вече съвсем се издадох.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар