IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
    Мечо евала. Как ги помниш всичките? Мен ако ме питаш, помня 3-4. Като глеадам по прякорите ще да си бил механик. Някои предаваха само на механиците
    Не, капитан съм. Интеграла предаваше на механиците. Килимчето беше по теория и устройство на кораба, но тази дисциплина и ние я изучавахме. И на нас ни е преподавал. Другите също.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
      Нещо сбърка ми се струва!
      А какво точно сбърках иренче?
      Виждам че от снощи си по-активна, в което няма лошо, но трябва да прочетеш малко и назад.

Всъщност малко няма да помогне. Мечо ти биков има накъм 10 000 поста от които около 9 000 тук, които цвъка със страшна скорост, (предполагам заради копи-пейста) и е доста отегчително да се занимаваш с него. Много е досадил на хората с вечните си кауни празно говорене.
      Ако се опиташ да водиш разговор с него, то ще трябва да е на философска тема и ще разбереш че не си права! Никой не е прав!
      Най-близо до описаниет му е маранди - енергиен вампир. Като се умориш и видиш безсмислието да разговаряш с него разбира се ще се откажеш, но твоето място почти веднага се заема от следващата нищо не подозираща жертва.

Ами пробвай, да те видим и теб. Доколкото видях, не можа да отговориш правилно на въпроса му.

Коментар

С резерви съм.
        Би ми било интересно твоето мнение относно мононуклеозата?
        Който гледа 'Доктор Хаус' знае

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Тъй ли ???

Ами Гушата, Врабеца, Врата, Килимчето, Дявола, Облака, Келнера, Боата, Желязната Лейди, Съседа Мариш, Интеграла, Хаджията, Бомбата, Ствола, Кашика

Ми дето не бяха даскали, какви НИКОВЕ имаше само

Кучето, Коня, Поялника, Тиксото, Стартера, Брадвата, Ставри Моряка

Ха, ся значи ли ???
          Мечо евала. Как ги помниш всичките? Мен ако ме питаш, помня 3-4. Като глеадам по прякорите ще да си бил механик. Някои предаваха само на механиците

Коментар

• Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
            тфа шъ дъ е от биричката.... ама аз и не претендирам за грамотност
            И аз.
            tnm

Коментар

С у се пише. Усети.
              тфа шъ дъ е от биричката.... ама аз и не претендирам за грамотност

Коментар

нека, че Иренчето да осети духа на форума
                С у се пише. Усети.
                tnm

Коментар

тя с бУзата се Сдаде че духа и е познат!
                  Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Патилане не го подкачай че сега ще се почне един спам, едно плагиатстване - абе не си е работа

Коментар

Патилане не го подкачай че сега ще се почне един спам, едно плагиатстване - абе не си е работа
                      Нещо сбърка ми се струва!

Коментар

Виж как се целуват
                        tnm

Коментар

Тая тема с чиста съвест вече може да я прекръстите "Поколението на 30+ годишните дървени философи - между миналото и бъдещето на модерния свят."
                          Та не разбрах, към депозити ли се насочи или още ренти получаваш... или ти сменят фунункцията че имотките тръгнаха сами вече

Коментар

• Патилане не го подкачай че сега ще се почне един спам, едно плагиатстване - абе не си е работа

Коментар

• Тая тема с чиста съвест вече може да я прекръстите "Поколението на 30+ годишните дървени философи - между миналото и бъдещето на модерния свят."

Коментар

Бях до скоро. Вече съвсем се издадох.
                                Ааа... аз още нищо не съм казал! Хайде първо си изпрати колежката

Коментар

Working...
                                X