IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Аз друго те питах и те ме разбра, но не искаш да разсееш съмненията ми.
    Какви са съмненията ти ???
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
      Мечката е партийно трол-че и затова не спира да спами с лафчета за "свУбудата".

Питаш го директно, кат' си тъп що не се махнеш и да дадеш шанс на по-компетентните - то се вкопчило кат' за последно в кокъла.

П.П. Успя да размие темата, налЕ? И без да иска се насочи точно в тая тема да спами с копи/пасти, а 'орицата нямат какво да ядат и си мятат бебетата в кофите.
      Ай пак за бира
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Всичко е възможно. И все пак вината е в нас. Ние сме суверенът. С нашите съдби се разпореждат и с тези на нашите деца. И не са виновни циганите. Те и с тях се разпореждат.
        Аз друго те питах и ти ме разбра, но не искаш да разсееш съмненията ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Погребенията са част от плана за обезлюдаване ( трайно ) на БГ-стан и да се пуснат новите "господари". Чак тогава ще ви сменят табелата - първо трябва методично да ви изтрепят, а после ще изтрепят и посредниците в момента ( партиите ), за да се заличи всичко.
          Това ми е малко крайно като виждане, а и не мисля, че има някакви синхронизирани действия в тази посока. По- скоро е резултат от чисто нашенска си, локална, българска глупост.

Коментар

Мече, имам чувството, че е имало: "Рапорт даден!" и "Рапорт приет!"
            Всичко е възможно. И все пак вината е в нас. Ние сме суверенът. С нашите съдби се разпореждат и с тези на нашите деца. И не са виновни циганите. Те и с тях се разпореждат.
            tnm

Коментар

Да, тя и Ирена ми беше уж колежка от втория етаж
              е аз не знаех че е от втория етаж - казах да провериш и че е според мен от съседната стая... Ама щом е от втория етаж съгласен съм! Аз не съм проверявал!
              Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Да, тя и Ирена ми беше уж колежка от втория етаж
                tnm

Коментар

Ситуацията е влошена рязко, но не е обнародвано. Многото бюджетници и пенсионери т.е.- със сигурни доходи, пречат на ясното виждане на нещата.

Няма да има ръст на БВП от погребения, Маранди . Ще има такъв на нелегалните погребения.
                  Смешното е, че от погребенията и празните мазета на 'орицата ще изригне всичко.

БГ-стан е много интересна кат' традиции и култа към паметта на мъртвите, ще ескалира всичко.

Вече 'орицата няма да могат да изпратят и близките си както е по традицията. Празните мазета вече са факт.

П.П. А, безработните ви чиновници/депутати се чудят още колко панаира да направят, за да не свършат нищо.

---------------------------------
                  Погребенията са част от плана за обезлюдаване ( трайно ) на БГ-стан и да се пуснат новите "господари". Чак тогава ще ви сменят табелата - първо трябва методично да ви изтрепят, а после ще изтрепят и посредниците в момента ( партиите ), за да се заличи всичко.

Коментар

Ще има зер, ако продължиме да ги търпим
                    Мече, имам чувството, че е имало: "Рапорт даден!" и "Рапорт приет!"

Коментар

• mechobikov

Ти ще си част от постановката да не стане точно това! Чрез теб и "мислещите така", управлявани подходящо, ще се запази фундамента!

Нали вече палихте партийния дом ... и 'ко 'тана после?

- ааааа съдействахте да се затрият някои архиви ... Да де , на мен ми е ясно!
                      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Ситуацията е влошена рязко, но не е обнародвано. Многото бюджетници и пенсионери т.е.- със сигурни доходи, пречат на ясното виждане на нещата.

Няма да има ръст на БВП от погребения, Маранди . Ще има такъв на нелегалните погребения.
                        Ще има зер, ако продължиме да ги търпим
                        tnm

Коментар

Риск от гражданска война в януари-февруари и тогава става по-сложно за анализ, щот' се сменя фундамента.
                          Май не я разбираш политиката. Нали целта е точно тази. Да ги изритаме и да смениме фундамента.

Кучета със салам плашиш
                          tnm

Коментар

• Ситуацията е влошена рязко, но не е обнародвано. Многото бюджетници и пенсионери т.е.- със сигурни доходи, пречат на ясното виждане на нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                              Точно щях да питам *сички, ко ша къркате тая вечер с тези облаци и политическия гамбит на Борисов?
                              Ще ви бавят времето в момента за реформи и сегашните безработни дават "пресконференции", пардон депутати/партии и ще се правят на идиоти. От 5 години имате бясна нужда от реформи и преструктуриране на цялата икономика като цели отрасли от нея да се закриват, поради неефективност и производство на загуби, които няма откъде да се компенсират вече.

П.П. Възможно е ситуацията да се влоши рязко с т'ва нищо-правене ( бездействие ).

За момента със сигурност ще сте в рецеси в края на годината, увеличена безработица и ще мрат 'орицата кат' мухи от мизерията, въпреки че ще надуят за сетен път енерго-носителите кат' механизъм да се пази макро-рамката през косвен данък.

Риск от гражданска война в януари-февруари и тогава става по-сложно за анализ, щот' се сменя фундамента.
                              Last edited by marandi; 16.05.2013, 19:15.

Коментар

млъквам.
                                Де тоз късмет
                                tnm

Коментар

Working...
                                X